Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

בעבר התעניינתי ברכב מסוג סיאט איביזה 2016 ולקחתי אותה לבדיקה, בה התגלה שהרכב עבר תאונת שלדה (!). 

את הבדיקה פרסמתי בפורום כאן: 

כמובן שלא רכשתי את הרכב. קניתי אחת אחרת בסוף ומרוצה ממנה עד הגג.

היום, כנראה בגלל השעמום מהסגר והבידוד, נכנסתי למודעות מכירת רכב - והופ - אני רואה שהבחור עדיין מפרסם את הרכב הזה. 

שאלתי אותו האם הוא באמת עדיין לא מכר את הרכב (בזמנו הוא אמר שיש לו קונה אחר), ואכן הוא לא מכר. שאלתי אותו למה הוא לא אמר לי בזמנו שהרכב עבר תאונה, ולמה הוא מתפלא שהוא לא מצליח למכור רכב כזה שעבר תאונה חזיתית. הוא כתב שהוא לא ידע, ושאין פגיעות שלדה - כל השיחה מתועדת בפייסבוק.

אין לי ספק שהבן אדם פשוט שקרן, אולי הוא לא רוצה להיות כזה, אבל הוא פשוט, במילה אחת, שקרן. ואף אחד לא יקנה ממנו את החתול בשק הזה. 

כרגע הוא הסיר את המודעה. את עלות הבדיקה שנעשתה לפני כמעט שנה, אני שילמתי (500 ומשהו שקל). האם אני יכול עכשיו לדרוש את זה ממנו?

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם

יש לך "התחייבו בבדיקה" מצידו - בכתב או בהקלטה? בלדעיה זו מילה שלך נגד מילה שלו, סיכוי נמוך לזכות בתביעה. מה גם שלבזבז שעות עבודה בגלל 500 ש"ח זו כנראה עסקה לא במיוחד טובה (תלוי בערך יום העבדוה שלך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב שבדקת את הרכב - ה-500 ש"ח האלה חסכו לך הפסד כספי הרבה יותר גדול במכירת הרכב.

אם אין התחייבות כתובה הסיכוי שלך לזכות במשפט קלוש. תחשוב - תביעה על 500 ש"ח, תפחית מזה 80 ש"ח (אאל"ט) עלות הגשת התביעה, והפסד של יום עבודה (נניח 300 ש"ח) - תתעסק עם הסיפור בגלל 120 ש"ח או קצת יותר? במקרה הזה היה חכם, גם אם אתה מרגיש שמשהו לא צודק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדרוש תמיד אפשר, לקבל זה עניין אחר.

לשעמום מהסגר זה לא יעזור, מערכת המשפט לא פועלת עכשיו וכשהיא תחזור זה הרי כבר לא ישנה.

אם בכל זאת אתה רוצה להמשיך, אתה יכול לתבוע בבית דין לתביעות קטנות.
גם ללא הסכם מראש, אתה יכול לטעון שהוא נהג בחוסר תום לב ושאם היה מידע על התאונה מראש היית מוותר על הבדיקה.

רק שבבית משפט שום דבר לא בטוח.

הוא יכול לטעון שאז הוא לא ידע על התאונה. הוא אומנם ממשיך לפרסם, אבל אם השופט ישתכנע שאז הוא לא ידע אז אין עניין של חוסר תום לב במקרה שלך, רק אלה שבאו אחריך.

פורסם

כאשר תעלה המודעה בשנית תבקש בשנית מחבר שיתקשר אליו ,יקליט את השיחה  יברר על הרכב וישאל אם היו תאונות לרכב , מצב מנוע גיר וכו' יקבל תשובה שלילית , לגבי תאונות , שיבקש התחייבות של המוכר שאם יימצא כי הרכב עבר תאונה הוא ישא בעלות הבדיקה. יסכים מעולה , לא יסכים אבל ישקר לגבי התאונה גם טוב

אם ההקלטה הזו תלך למשפט

תקבל כנראה את דמי הבדיקה את עלות פתיחת התיק ואת עלות יום העבודה שלך 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...