Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה,

ברשותי מאזדה 2006 מנוע 1600,

נדלקה מנורה צהובה של המנוע,

ניגשתי למוסך ראשון לאחר חיבור למחשב של המנוע הוא אמר שיש שתי תקלות,

1.סליל הצתה.

2.חיישן נקישות.

הצעת המחיר לשני הדברים היא : למקורי 1483

לתחליפי-1153

המחירים אחרי מע"מ.

פניתי לחבר שטען-

שזה ממש חריג שהלך חיישן נקישות (כמעט אפעם הוא לא הולך),וייתכן שלאחר החלפת סליל ההצתה ופלאגים,הדברים הסתדרו.

מניסיונכם,

האם יש משהו בדבריו של החבר או שזה נשמע חרטוט?

בברכה

עריכה אחרונה על ידי shohayon
פורסם (נערך)

לא יודע מה הנסיון של החבר שלך אבל במנוע הזה חיישן נקישות זו מחלה.

סלילים גם הולכים סביבות ה120-150 אלף.

בגלל ששתי התקלות הופיעו בו זמנית הייתי מחליף קודם הסליל ואז רואה אם הנורה ממשיכה לדלוק.

עריכה אחרונה על ידי outnex
פורסם
לא יודע מה הנסיון של החבר שלך אבל במנוע הזה חיישן נקישות זו מחלה.

סלילים גם הולכים סביבות ה120-150 אלף.

חשוב להחליף את החיישן באופן מיידי?

מה המשמעות להשאר איתו כך?

פורסם
פלאגים מחליפים כל 45 אלף אם הם רגילים או 120 אלף אם הם אירידיום.

אין קשר לתקלות שיש לך כרגע.

תתחיל בהחלפת סליל.

אחלה,

כמה זמן אפשר להחזיק ככה עם החיישן הבעייתי?

פורסם

שוב,בגלל ששתי תקלות הופיעו ביחד לדעתי זה רק הסליל.אבל יכול להיות שניהם ביחד.

אם לא תחליף את הסליל אז יש מצב לתקלות יקרות.

חיישן נקישות תקול יכול לגרום לזה שהרכב לא יתן לך להאיץ.

פורסם

אל תמשוך עם תקלה של חיישן נקישות, זה לא רק שהרכב לא יאיץ.

תחליף את הסליל התקול, צריך לבדוק גם את המצתים אם הם לא מפוייחים.

פורסם

התייעצות,פניתי למוסך שהיה בעברו מורשה מאזדה הוא חיבר אותו למחשב ואמר שצריך להחליף סליל הצתה וחיישן נקישות.

פניתי למוסך נוסף שגם הוא חיבר למחשב ואמר לי חד משמעי שזה רק חיישן נקישות.

אני ראיתי במחשב של המוסך הראשון שהוא מראה קוד תקלה וכתוב שהסליל הצתה אם אני זוכר בצילינדר מספר 4,

איך זה הגיוני שמחשב אחד אומר כך ומחשב אחר אומר משהו אחר?(המוסך השני אמר כי ייתכן שהמחשב שלו חדש יותר,או שהחיישן נקישות גורם לזיוף שמראה כביכול שהסליל הצתה לא תקין.

מה דעתכם??

פורסם

אם אין תופעות נילוות לסליל הצתה תקול או בלוי ולא מוגשת החטאת עיצוץ או חיתוכי מנוע עדיין לא הייתי נוגע בסליל או אפילו מבצע הצלבה עם סליל אחר, מאפס תקלות ונורת תקלה וממתין לראות אם ייקפצו שוב תקלות דומות עם השינוי של מיקום הסליל לצילינדר שהעברת אותו..ומשם מיתקדם. בכל מיקרה לא הייתי פזיז לבצע עדיין החלפה של אחד מהם ללא נקיטת הפעולות שהצעתי. במידה וחיישן נקישות יידרש החלפה אז תרשום פה מיספר שילדה ונמצא לך את המקט של החיישן ותזמין אותו ברשת תחסוך הרבה כסף. אם אני זוכר נכון ההחלפה שלו מצריכה פירוק של סעפת היניקה.

פורסם
התייעצות,פניתי למוסך שהיה בעברו מורשה מאזדה הוא חיבר אותו למחשב ואמר שצריך להחליף סליל הצתה וחיישן נקישות.

פניתי למוסך נוסף שגם הוא חיבר למחשב ואמר לי חד משמעי שזה רק חיישן נקישות.

אני ראיתי במחשב של המוסך הראשון שהוא מראה קוד תקלה וכתוב שהסליל הצתה אם אני זוכר בצילינדר מספר 4,

איך זה הגיוני שמחשב אחד אומר כך ומחשב אחר אומר משהו אחר?(המוסך השני אמר כי ייתכן שהמחשב שלו חדש יותר,או שהחיישן נקישות גורם לזיוף שמראה כביכול שהסליל הצתה לא תקין.

מה דעתכם??

במוסך מאזדה זה סורק של מאזדה,במוסך השני קרוב לוודאי שסורק אוניברסלי,יש תקלות שסורק אוניברסלי לא קורא.

פורסם
במוסך מאזדה זה סורק של מאזדה,במוסך השני קרוב לוודאי שסורק אוניברסלי,יש תקלות שסורק אוניברסלי לא קורא.

תקלות של סליל וחיישן נקישות סורק אוניברסאלי קורא.

• תוכן חדש...