Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

השבוע עשיתי סדר במכתבים שהגיעו ונדמה שהגיעה מעטפה מלאה בצרות:

המכתב "התראה על אי העברת תשלום תקופתי (פרמיה) במועד" עבור תקופה של שנתיים בהן כבר לא עבדתי.

את מקום העבודה שיצר עבורי ביטוח אבדן כושר עבודה זה עזבתי כבר לפני שנתיים ומאז לא עבדתי בצורה מסודרת (סטודנט)...

כמו כן מעולם לא שילמתי ישירות ביטוח זה, אלא הוא הופיעה כהפחתה בתלוש, ויתרה מכך ביטוח זה נעשה עבורי על ידי סוכן הביטוח של החברה בה עבדתי - האם אני זה שאמור לבטל את הביטוח? (הסוכן מיודע על סיום העסקת עובדים בחברה).

כלומר, האם אני באמת צריך לשלם 2200 שקל על הפרמיה הזו על התקופה לאחר שהתפרטרתי וכלל לא עבדתי? האם ביטול הפוליסה לא אמורה להיות על החברה והסוכן? והאם חברת הביטוח רשאית לדרוש ממני תשלום למרות שבפועל מעולם לא אני זה ששילם לה ישירות?

מקווה שתוכלו לעזור לי מעט על הבלאגן החדש.

פורסם

תשלום ביטוח אובדן כושר חל על החברה.

ההפחתה בתלוש נבעה מהחלק התגמולים שלך.

שלח להם מכתב בו תיידע אותם כי הפסקת לעבוד בחברה לפני שנתיים וככל שיש מה לשלם שיפנו לחברה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל, הפוליסה היא שלך ולכן כן, אתה אמור לבטל את הפוליסה.

סיום העסקה בחברה לא אומר שאתה מעוניין לבטל את הפוליסה ולכן היא לא בוטלה.

רוב הסוכנים לא עוקבים אחרי עזיבות עבודה מחוסר זמן, למרות שהאינטרס שלהם הוא לשמור על הפוליסה בחיים.

לכאורה חברת הביטוח רשאית לדרוש ממך תשלום החוב (כי היית בזמן זה בכיסוי ביטוחי).

בפועל מעולם לא יצא לי לראות דרישה שכזו, וראיתי הרבה עזיבות עבודה בחיי.

מספיק להעביר טופס ביטול פוליסה מתאריך X (סיום העסקה שלך) ויטופל ע"י החברה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...