Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אמנם מכר בארץ כניראה במספר חד ספרתי מעבר למוניות אבל עדיין אם מישהו מעוניין.

יצאתי בהרגשה מאוד חלוקה לגבי הרכב.

מצד אחד לי אישית היא הייתה מאוד נוחה, ומשככת מהמורות טוב, ומרגיש מעט ספינתית לטוב ולרע.

הגיר עושה עבודה טובה ואין דפיקות ובלבולים מוזרים גם לא במהירויות נמוכות. והמנוע בריא יחסית( 136 כ"ס ו 30 קג"מ מסל"ד נמוך) גורם לרכב לעלות עליות גדולות בקלות.

מצד שני, הרכב מרגיש כבד. ובהתנהגות ובמנוע. המנוע חזק בעליות, אבל ביציאה מהמקום, ומהירויות ביניים במישור מרגיש כאילו לא מסוגל להזיז את הרכב( הקורולה 1.6 2016 ברשותי מרגישה אולי ב 10 אחוז חלשה מהקיה הנ"ל). זה לא משהו שאני מצפה מ 30 קג"מ ותיבה 7 הילוכים. לצורך העניין אוקטביה 1.2 dsg הרגישה בהחלט נמרצת יותר מהקיה.

צריכת דלק לא בדקתי אבל הייתה סביב ה 1 ל 15 בנסיעה מעורבת

בקיצור לא יודע מה היה ברכב שאני נגתי בו( עבר כולה 35 אלף קילומטר) אבל בהחלט אם מישהו שוקל לקנות אותו, חייב לעשות נסיעת מבחן, כי המנוע אכזב אותי ברמות.

פורסם

יצאתי עם תחושה דומה אחרי יומיים עם סיד סטיישן דיזל שכורה באירופה.

זאת שנהגתי עליה היתה ידנית, אבל גם שם הורגש מחסור רציני בכוח בעיקר כשעולים בסל״ד.

דווקא בסל״ד נמוך (עד 2k) היא סחבה יפה, אבל מעבר לזה הורגשה ירידה חדה בסחיבה ובתכלס לא היה מה לחפש מעבר ל2k סל״ד. מה שגורר בחישה מתמדת בהילוכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

דווקא בסל״ד נמוך (עד 2k) היא סחבה יפה, אבל מעבר לזה הורגשה ירידה חדה בסחיבה ובתכלס לא היה מה לחפש מעבר ל2k סל״ד. מה שגורר בחישה מתמדת בהילוכים.

זה לא באג זה פיצ'ר :)

בדיזלים מודרנים רבים המומנט המקסימלי של המנוע מתקבל בסל"ד נמוך מאוד (אצלי בסיטרואן מדובר בכ1800 סל"ד).

זה אכן דורש לסגל אופי נהיגה מעט שונה מרכב בנזין אטמוספרי, יש כאלה שאוהבים (כמוני) יש כאלה שפחות.

אצלי ברכב אני מתנהל 99% מהזמן ברצועה שבין 1.3-2K סל"ד. בשילוב עם הילוכים ארוכים ומומנט בריא וזמין זה מקנה נסיעה שקטה חלקה וחסכונית מאוד על גלי המומנט.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

למי שמגיע לדיזל מודרני הישר ממנועי tsi 1.2 אז השינוי ברצועות הכח משמעותי. מתרגלים .

המצב היחיד להחזיק סל"ד מעל 2000 זה בטסט השנתי (בשאר המקרים זה אומר שאתה בהילוך הלא נכון).

מה שהפריע לי בקאיה זה מערכת S&S.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...