Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתלבט בין שתי הרכבים קראתי עליהם ביררתי קצת ועד עכשיו המיצובישי ספייס סטאר נשמעת יותר מתאימה לי, צורכת פחות דלק, יותר אמינה חלקים יותר זולים וכו', רציתי לדעת האם אתם יודעים על תקלות חוזרות באחד מהרכבים האלו? ולדעתכם, מה עדיף?

(על שתיהם מדובר דגמים 2014-15) התקציב עד 45000. אם מישהו יוכל לשפוך לי עוד קצת אור על הנושא אני אודה לו מאוד

פורסם

הספייס סטאר תהיה חסכונית יותר עקב גיר רציף ומאובזרת יותר מסוויפט ברמת גימור GLS.

הסוזוקי תהיה חזקה יותר ודינאמית יותר עקב גיר אוטומטי רגיל, ולא סובלת מזוויות גלגול כמו הספייס סטאר.

שתיהן די אמינות ולא מכיר בעיות כרוניות שלהן.

פורסם

למה אתה חושב שהמיצובישי תהיה אמינה יותר?

מעבר למה שיואב אמר, הסוויפט תהיה יקרה יותר לאותו שנתון, ספייס סטאר כדאי לנות מסוף 2014 שאז היא קיבלה תוספת איבזור.

לנו יש ספייס בת 4 כמעט עם 70 אלף ללא תקלות וגם בפורום היא לא מבקרת בפורום הטכני.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע על SWIFT GLX-I המאובזרת כבר שנה. אמינות מוחלטת, צריכת דלק טובה, דיי מרווחת מבפנים.

מנגד, מתלים מעט קשיחים ופלסטיקה מעט זולה(מאמין שבמיצובישי המצב דומה).

סה"כ מרוצה.

פורסם

בספייס הפלסטיק זול, בעיר המתלים דווקא עושיםמעבןדה טובה והרכב רך במיוחד לפני מתיחת הפנים אבל אתה משלם בדמות זווית גילגול גדולה וחוסר ריסון במצבים מסוימים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי אתכם, ממש תודה כיף להתייעץ עם אנשים שיודעים מה הם אומרים.

באותו תקציב.. יש איזה רכב אחר אולי שהייתם ממליצים בסגנון של הסוויפט והספייס סטאר? אחת אולי יותר מוצלחת מהן מהקטגוריה?

פורסם

לדרישות של צריכת דלק, אמינות הספייס יכולה להתאים אבל תעדה נסיעת מבחן ותיראה.

יש גם את המיקרה של ניסן אבל היו תלונות לגבי הגיר הרציף.

פורסם

הם גם לא מאותה הקטגוריה ולא באותו מחיר כשהיו חדשות.

פורסם

על מה אתה מתבסס שהסוזוקי תהיה אמינה יותר?

פורסם

קודם כל הסוויפט יקרה משמעותית.

אלא אם אתה מדבר על הגיר הידני, סוויפט מ2014 בכלל לא בכיוון של התקציב, יותר בכיוון של 2012, אולי 2013.

ספייס סטאר יותר רכה ונוחה, אבל זה מגיע על חשבון זוויות גלגול מטורפות.

הסוויפט מרגישה יותר "אוטו", זריזה ודינמית יותר, אבל קשיחה מאוד.

מה הקילומטראז' הצפוי שאתה עומד לעבור? אם לא מדובר בנסועה גבוהה במיוחד, אז הפרשי צריכת דלק יהיו זניחים.

אישית, הייתי הולכת קצת אחורה בשנתונים ורוכשת את הסוויפט\מאזדה 2 (שתהיה משמעותית פחות חסכונית בדלק).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...