Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ניסיתי לדלות מידע והדעות היו חלוקות... כאלו שיש להם או היה בעבר ואמרו שמשלמים מחירון וכאלו שאמרו שהפסידו לא מעט בשל ירידת ערך אגרסיבית וטיפולים סופר יקרים במוסך מורשה.

הדגם המבוקש הוא תלתן ירוק 1742 סמ"ק עם 230 כ"ס - לא ברור לי גם מהו מחירון לוי יצחק לצורך העניין היות ויש בערך מיליון דגמים שמה שמבדיל ביניהם זה רק איזה מילת בולשיט באיטלקית...:wink:

אשמח לקבל חוו"ד ממי שיש לו \ היה לו בעבר הדגם המדובר, לצורך העניין אני מתעניין בידניות בלבד.

יום טוב וחג שמח!

עריכה אחרונה על ידי ymalool

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

מדובר ברכב מאוד אמין עם מחלות בודדות.

לפי מה שאני יודע בין 2011 ל2014 הגיע רק דגם אחד והוא היה רק ידני (בלוי יצחק נקרא פשוט תלתן ירוק).

סחירות כמו של כל מכונית ספורט. חפש כמובן רק אחת עם היסטורייה מלאה וקח לבדיקה אצל אחד מהמוסכי אלפא המומלצים (ממליץ על אוטואיטליה או מיכאל).

• תוכן חדש...