Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

אני מחזיק רכב שני במשפחה. הרכב הוא מזדה 2 המשמש אותי לנסיעה יומית לעבודה (כ-50KM ליום) וכן לפיזור ילדים בבוקר למוסדות חינוך (2 בוסטרים). כ-95% מזמן הנסיעה אני נוסע לבד באוטו.

הבעיה עם המזדה (2010) היא שהיא מרגישה כמו פחנוע - רעש, קפיצות, סביבת נהג דלה ותחושה של פלסטיק ופח זול מכל הכיוונים על אף שהיא יחסית זריזה ומתנהגת לא רע על הכביש יחסית למתחרותיה.

אני מעוניין במכונית שתתן תחושה של יציבות, איכות ונוחות מצד אחד אך גם עם מנוע חזק (זינוק של 0 ל-100 מתחת ל-10 שניות). הכוונה בנוחות היא לתחושה המתלווה לרוב למכוניות גדולות או יוקרתיות יותר (כיסא תומך, סביבת נהג איכותית יותר, בידוד מרעשים, שיכוך מהמורות וכדו') ופחות לכיוון של הצרפתיות על אף שאינני פוסל אותן.

תקציב - עד 90K ש"ח. תיתכן חריגה של עד 100K עבור אופציה משכנעת.

מזדה 3 (2 ליטר) ואוקטביה (1.4) אמורות לספק פתרון הולם אך המדובר ברכב שני במשפחה כאשר אשתי נוהגת בקיה פורטה המשרת אותה לנסיעה לעבודה וכן לנסיעות משפחתיות.

האם זה הגיוני 2 משפחתיות ? האם קיימת אופציה אחרת ? האם אודי A3 (כדוגמה) יכולה להתאים ובכמה שנתונים אאלץ להתפשר ?

בתודה מראש

עריכה אחרונה על ידי limal10
פורסם

למה לא גולף 1.4 150? האודי סתם יקרה, אם מקדם פוזה לא מעניין אותך היא אופציה מעולה.

מרווחת, חסכונית, מהירה, יציבה, שקטה, נוחה, אמינה יותר מהמקובל מקבוצת פולקסווגן (השילוב של ה-1.4TSI 150 עם ה-DSG עושה רושם אמין יותר מה-122/ 1.8 180 שמגיעים באודי).

גם המאזדה אופציה מעולה אךך היא צפופה.

למה לא 2 משפחתיות אם הן עונות על הצרכים שלך?

פורסם

לא יודע למה לא 2 משפחתיות. נראה לי קצת מוזר...

לא מעניינת אותי פוזה ואפילו מעוניין להתרחק מפוזה. האם גולף היא לא סוג של פוזה ? איזה שנתון של גולף 1.4TSI נכנס לי ב-90K ש"ח ?

פורסם

אם אין צורך במשפחתית אז גם סקודה פביה או פולקסווגן פולו יתנו לך הרגשה איכותית ויהיו זריזות וחסכוניות בדלק.

לגבי הגולף, מציע לבדוק גם את סיאט לאון, תא הנוסעים פחות איכותי אבל השדרוג ממאזדה 2 יהיה מורגש והיא זולה יותר מהגולף.

פורסם

הלאון רכב מעולה. אם ה-1.2 מספק אותך (והוא יהיה זריז גם מהפורטה), אתה מקבל איכויות קרובות מאוד לאלו של הגולף, אבל במחיר נמוך בהרבה.

פורסם

בנוסף להמלצה הטובה על הלאון,

בתקציב שלך יכנסו 308 ו-C4 כמעט חדשים (עד שנה), עונים לכל הדרישות מלבד סחירות ושמירת ערך רעים במיוחד.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
יציב

אם יציבות בראש סדר העדיפויות שלך, אף אחת מההצעות שקיבלת לא רלוונטית.

חפש רכב הנעה כפולה, עם מרכז כובד נמוך (לא ג'יפון).

A6 קוואטרו של אאודי (שנתונים ישנים יותר) תפורה למידותיך הטובות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא נראה לי שפות"ש התכוון ליציבות סטייל אאודי קוואטרו.

אם אתם ממש מתעקשים על יציבות עדיפה, ה b4 תהיה אופציה טובה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...