Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסוללה אשר החלפתי ביוזמתי היא סוללה של רחפנים פשוטים או כל סוללה קטנה של 3.7 וולט בקיבולת 240 ומעלה, כדוגמא:

sku_217433_2.jpg

לי היו כאלו מרחפנים 10-12 דולר לאיזה חמישיה, נשארו כמה שרכשתי באמאזון:

https://www.amazon.com/gp/product/B00N1PDYRW/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

קראת את מה שכתבתי קודם לכן? סתם מתוך סקרנות.

כיוון שפירטתי מספיק מאוד על כך שהמצלמה אצלי כבר 2.5 שנים אצלי ואצל חברים, סה"כ 460 ו 470 (דגמי המצלמות) שיש במשפחה והחברים זה כ 5 מצלמות.

עזוב את זה שיש לעוד מאות אחרים בארץ כן?

בהחלט קראתי, ולמרות הניסיון שלך עם המוצר אני שוב אומר שמדובר בסכנת נפשות.

אולי ההסתברות לדליקה/פיצוץ לא גדולה בכל המקרים אבל לא תרצה שהאסון

בעל ההסתברות הנמוכה יתרחש דווקא אצלך ברכב.

ממליץ לך לגגל על : batteries burst in hot car

ותגלה שיש מקרים רבים של פיצוץ סוללות כתוצאה מחום השמש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז זהו, שגיגלתי ולצערי גיליתי את האמת, לא באמת קראת וראית את מה ששלחת אותי לגגל, נכון?

כי לא מופיע לי שום דבר ראילי, לצערי.

אבל, משהו אחד כן הופיע וזאת אחלה כתבה על למה סוללות ליתיום מתפוצצות.

עזוב את זה שהן מאוד מאוד בטוחות, אבל הינה, תקרא:

http://www.livescience.com/50643-watch-lithium-battery-explode.html

541FI2X.jpg

אגב, בדקו את הסוללות שהתפוצצו במעבדה בטמפ' של 250 מעלות צלסיוס! ובודדות כשלו, חלק שרדו גם הרבה מעבר לכך.

בעולם אגב לא מתועדים מקרים רבים כלל, מתוך ביליוני סוללנות ליתיום המיוצרות, מקרים כאלו נדירים ביותר.

בוא נגיד ש 65-75 מעלות ברכב, זה רחוק מאוד מ 250 מעלות שביצעו ניסוי לגרום לסוללה להתפוצץ מחום, נכון?

הניסוי מתועד בעזרת קרני X.

פורסם

ידיעה מהיום 29.5.17

חשד: התרסקות המטוס שיוחסה לפיגוע - בגלל אייפון

מדענים צרפתים בודקים האם האייפון והאייפד של טייס המשנה הם האחראים לפיצוץ המטוס המצרי בשנה שעברה.

כבר בינואר דיווח הפריזיאן כי בצרפת מטילים ספק בטענת המצרים כי מטען חבלה התפוצץ במטוס, בעקבות מידע מהקופסה השחורה שהצביע דווקא על שריפה שפרצה באזור תא הטייס. מאחר ובמהלך ההכנות לטיסה נצפה טייס המשנה מניח על לוח המכוונים אייפון 6s ואייפד מיני 4, הועלתה התיאוריה כי

המכשירים התחממו באור השמש עד שהסוללות שלהם התלקחו.

http://www.mako.co.il/nexter-high-tech/world-apple/Article-2967b80f9535c51006.htm

פורסם (נערך)

לא קראתי את המאמר, אבל יצא לי לראות במו עייני סוללה שהתנפחה בתוך ספר אלקטרוני, זה קרה בתוך רכב.

הספר האלקטרוני פשוט נפתח ל2 כמו ספר, והסוללה קיבלה צורה של כרית.

הרי ברור שהטמפ' הגבוהות הובילו את הסוללה להתנפח.

עכשיו בוא נגיד והסוללה הייתה נפצעת בהמהלך ההתנפחות ואחד התאים היה מתקצר או שגזים היו נפלטים ממנה, כתוצאה מזה היא הייתה יכולה להתלקח בקלות.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
הסוללה אשר החלפתי ביוזמתי היא סוללה של רחפנים פשוטים או כל סוללה קטנה של 3.7 וולט בקיבולת 240 ומעלה, כדוגמא:

הבנתי. אז הסוללה מחיר זניח.

380$+17%=435$ (בערך, אני לא חד אחה"צ).

לזה נוסיף, נניח 30$ משלוח והגענו למחיר של 465$ במקרה הטוב.

זה מחיר של 6 מצלמות a119, לפחות. כלומר גם אם הן אכן לא אמינות כפי שאתה טוען, אפשר להחליף אותן 6 פעמים ביחידה או 3 בזוג. אם יורדים ל-a118, אז אפשר להחליף כמעט פי 2 מכך.

סורי, לא רואה איך זה משתלם. כלכלית. עובדתית, זה טרם השתלם לי כלכלית, כי ה-119 שברשותי טרם אכזבה אותי. כך גם אצל חבריי.

לגבי ה-a119 יש לי, לחבריי, מעולם לא שמעתי על תקלה אחת. אין לי חניה מקורה והרכב עומד ימים שלמים בשמש, לעתים ימים רצופים בלי פתיחת דלתות או חלונות.

כמו שאמרת בהודעה הראשונה:

חלק אומרים כך חלק אומרים כך אבל בפועל? יש עובדות, כל השאר זה חמוד.

אז אם הבנתי את הדברים נכון, אני לא רואה הצדקה לשלם פי 6 כדי לקבל מצלמה שלא יודעת לצלם 1440p כמו שלי ושיש לה סוללה.

אם מישהו כן רואה הצדקה, לגיטימי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
rest my case

האם אתה במקרה או שלא בעל עניין בתחום המצלמות ?

REST MY CASE כשהקייס שלך לא תקף, חמוד.

לא, אין לי עניין במצלמות, נשים כן אבל מצלמות זה לא התחום שלי.

ניקו, המצלמות האלו מיועדות למי שמחפש איכות בסה"כ ומצלמה שכן תדע לעבוד כשצריך.

כנס לשרשור המצלמות ותראה שיש כמה וכמה אנשים עם בעיות ב A119 שלהם.

ממליץ לך לבדוק אותה תדיר, לראות שהסרטונים אכן עוקבים ורציפים, עלולה להתגלות הפתעה.

בכל מקרה, אני לא חיי בקטע של "יהיה בסדר" ולא רוצה לקוות שהמצלמה תפסה את מה שהייתי צריך לתפוס, זאת הגישה שלי כמובן והיא עובדת כבר שנתיים וחצי עם ה 460.

כך או כך זה בסהכ עניין של טעם וריח בסופו של יום וזה לא מיועד לתפרנים או חובבי תקוות ותפילה ברגע האמת.

פורסם

DOD נחשבת למובילה בתחום המצלמות הרכב.

ממש לא הייתי מתעסק בשאלה קבל/סוללה.

אין ספק שהן יחד עם הסוללות שלהן יותר טובות מכל הסיניות והקבלים שלהם.

פורסם (נערך)

ניקו, המצלמות האלו מיועדות למי שמחפש איכות בסה"כ ומצלמה שכן תדע לעבוד כשצריך.

כנס לשרשור המצלמות ותראה שיש כמה וכמה אנשים עם בעיות ב A119 שלהם.

ממליץ לך לבדוק אותה תדיר, לראות שהסרטונים אכן עוקבים ורציפים, עלולה להתגלות הפתעה.

זה טיפ טוב לכולם. אני אישית בודק פעם בשבועיים. הכל רציף ותקין.

בכל מקרה, אני לא חיי בקטע של "יהיה בסדר" ולא רוצה לקוות שהמצלמה תפסה את מה שהייתי צריך לתפוס, זאת הגישה שלי כמובן והיא עובדת כבר שנתיים וחצי עם ה 460.

כך או כך זה בסהכ עניין של טעם וריח בסופו של יום וזה לא מיועד לתפרנים או חובבי תקוות ותפילה ברגע האמת.

לא לעניין ולא מכובד. חבל.

נקמיצ'י, אני משער שברור לך שחלק מצרכנות נבונה היא שיפוט של מוצר לפי יכולותיו ולא הסמל שמתנוסס עליו. לי אין מידע עצום על כל דגמי המצלמות ואיכותן [אולי לך יש, לא יודע], לכן לא יכול לפסוק באופן נחרץ. נוטה האמין שהמוצרים של DOD מאוד איכותיים, אבל קשה לי להצדיק אותם כלכלית, למרות שכל בוקר אני מתפלל "שחרית ה-119 שתעבוד" ואחר כך אומר "יהיה בסדר" בכל הנעה.

קיוויתי שאני אקבל בשרשור (לא ממך, בשרשור) סיבות רציונליות, אבל קיבלתי בעיקר סיבות אמוציונליות, שהן כשלעצמן בסדר ולגיטימיות, אבל לא מספיקות כדי לשכנע אותי במקרה של המצלמות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה לשכנע? רוצה ביטחון ואיכות ולדעת שברגע האמת, אתה מכוסה? קונה את מה שנדרש.

אוהב לשחק ולבדוק? קונה משהו אחר, זה ממש פשוט.

אין מכובד או לא מכובד, מי שמשקיע מקבל מוצר איכותי, מי שלא? אוכל אותה בהתאם. אין מה להחזיק ידיים ולסלף עובדות.

כן, מי שמתלבט כל חיו בין "אבל זה יקר והזה לא", זה כבר לא יעזור לשכנע אותו.

חסר חומר ברשת? לא.

כפי שאמרתי, כנס לשרשור המצלמות ותדפדף כמה דפים לאחור, יש כאן מספר חברי פורום אשר חווים בעיות עם המצלמה וכלל אלכס בעצמו והתיקונים? בחיי.. להתעסק עם המצלמה, לשפצ'ר אותה? לא תודה.

איכות הצילום ב 1080P של DOD היא הרבה יותר טובה מרזולוציה גבוהה יותר, החיישנים עושים את ההבדל, כשעושים שימוש בחיישני סוני מהמתקדמים שיש, מקבלים תוצר איכותי.

פורסם

אין בעיה ספציפית, אלו אותן הבעיות המשותפות ל A119 שיש לעשרות אנשים. גם אם לא בהתחלה, לאחר זמן מה.

היצרן אפילו או אתרים מסויימים מציעים מצלמה "מתוקנת" וכו'.

בכל מקרה, למדתי טוב מאוד מהסביבה שלי שברגעי האמת, 900 שקל על מצלמה מתגמדים כשאתה בוכה על בך שהמצלמה שלך ב 300 שקלים לא צילמה או היה חסר מידע.

שוב, אין איך להסביר, זה פשוט כשברגע האמת תצטרך משהו וזה לא יהיה, החסכון יירד לטמיון.

אני יכול להגיד כי עברו 2.5 שנים, חלקיי 900 שקלים שעלתה לי ה 460, כמה הוצאתי פר חודש עליה כביכול? והיא תעבוד עוד שנה לפחות אני בטוח אם לא יותר.

רכשתי 2 A119, לי ולעוד רבים בפורום היו ויש בעיות, שווה את החסכון? לא (עבורי לא).

למה? כי אני נוהג כרגע יום יום, בעבר הייתי משתמש ברכבת. לי חשוב להיות מכוסה בכביש מדי יום, זה הכל.

• תוכן חדש...