Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש נוהל מקביל להנמכה?

לא, אבל לא מין הנמנע שיהיה כזה. נוהל ההגבהה מרגיש לי שמישהו במשרד התחבורה מעוניין לבצע רגולציה בכל התחום האפור של שיפורי רכב ואולי סופסוף נפל האסימון שלא כל שיפור הוא התגלמות השטן עלי אדמות.

עבודה פתטית. האם ה'גורו' היה זה שביצע את העבודה בפועל? האם פיקח על פועל? האם 'בא רק לחתום'?

לא. הגורו הוא מנהל העבודה והוא דווקא נראה לי ממש בסדר. הייתה לי הרגשה טובה כשהשארתי אצלו את הרכב, אבל כשאספתי אותו חזרה ואחרי שהבנתי שאחד הפועלים עבד לי על הרכב משהו הריח והרגיש לי לא טוב.

האם אחרי שתאושר לך ההגבהה אתה מתכוון לפנות לאותו בעל מקצוע ולהראות לו את הנושא?

בהחלט.

אני לא מצפה ממנו לכלום, אסתפק בהתנצלות ואני רק מקווה שאולי זה יגרום לו לפקח טוב יותר על העבודה.

למרבה הצער יש כל כך הרבה מקרים ופאשלות כאלו ואין לי כוונה להכתים את שמו של אדם. הרעיון של השרשור הזה היה להראות את החאפריות שיש בענף, שלמרבה הצער היא לא מיעוט ולא מקרה בודד, זו מגמה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הלוואי.

מתי יגמר העידן שבו לרכוש את החלפים והשיפורים יהיה מותר, ואפילו עם גושפנקא של משרד התחבורה.

ומאידך. להתקינם ברכב יהיה פשע.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

מדהים, באמת שמדהים. במיוחד לאור העובדה שהרכב שלי תקין לאחר שביקר אצלו (עד כמה שאני יודע לפחות, גרמת לי להתחיל לחשוד), וגם שהיחס שם נהדר באופן כללי.

מחכה בקוצר רוח לעדכונים נוספים.

!AWDSOME

• תוכן חדש...