Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הציעו לי ברנו באמצעות אגף הליסינג ,לקנות רכב כשאני משלם את עיקר הסכום בהתחלה ומשלם שכירות ל 18 חודש.

אני נרשם כיד ראשונה ולא מליסינג והרכב הוא 0 קילומטר.

אני מקבל עקב כך הנחה ממחיר המחירון ויש איזה שיעבוד בתקופת ההשכרה לחברת פסיפיק רכב ותחבורה אבל זה מתבטל לאחר מכן.

אמרו לי שאין לי מה לחשוש והכל בסדר מישהו מכיר משהו בסגנון?

תודה.

פורסם

בצורה שכתבת את זה ואתה שואל נשמע כאילו אין לך מושג לקראת מה אתה הולך - אם זה המצב אל תחתום על כלום עד שאתה מבין בדיוק את משמעות כל העסקה.

אם תוכל לכתוב פה את פרטי העסקה המדוייקים(איזה רכב,כמה כל חודש,כמה מקדמה ומה צריך לשלם\קורה בסוף התקופה) נוכל לתת לך פירט טוב יותר לגבי טיב העסקה והכדאיות שלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

האמת שאני לא מבין הרבה

מדובר ברנו אסטיט

מחירון כ 114000 ש

אני משלם 74,000+

בסכה יוצא 94,700 ללא רישוי כנראה

הרכב שלי ונרשם י ד ראשונה ללא אזכור ליסינג

פורסם

אם כך הכוונה כנראה למימון באמצעות חברת מימון. מציע לך לבדוק איזו ריבית מגולמת בעסקה ולהשוות להסדר שיש לקרסו מוטורס עם הבנקים. הריבית בהסדר עם הבנקים צפויה להיות זולה יותר ואת ההנחה במחיר אין סיבה שלא תקבל גם אם תיקח הלוואה בבנק

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

שוב אני מתנצל על אי הבהירות לא ידוע לי שיש פה מימון

אני משלם חלק גדול במעמד הרכישה ואז את התשלומים ללא כל תוספת

בזמן הזה הרכב משועבד לחברה

אבל כאמור נרשם על שמי כי ראשונה מהיבואן

פורסם
שוב אני מתנצל על אי הבהירות

אי הבהירות זה מונח עדין...

איזה רכב מדובר (קליאו, מגאן?).

מה התשלום החודשי?

האם יש "בלון" בסוף התקופה?

קצת לא ברור איך רכב שהמחירון שלו (כחדש או משומש) הוא 114000 מגיע ל 94000 ועם מימוןובלי תוספת יד. והמציע היא חברת הטרייד אין של היבואן ולא סוכנות רכב חדש שלו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ממה שראיתי באינטרנט, מדובר בחברת Lease4u שעוסקת בליסינג. מציע לבדוק היטב את הפרטים ובעיקר שלא מסתתר תשלום אחרון נוסף בסוף התקופה.

מי הפנה אותך אליהם? היבואן?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אכן מדובר בנציגמדל החברה הזו שיושב שם באולם.

כרגע יש הנחה על הקליאו הידנית ואני מעוניין בדגם האוטומטי

אז אמרו לי שניתן לקבל הנחה משמעותית על דגם האסטיט.

.

בעסקה רגילה זה יכול להגיע לאזור ה 98-100 אלף

ודרך העסקה שאני מדבר עליה לפחות

לא הבנתי לגמרי למה נח להם בצורה הזו למרות שהייתי תשלום מזומן.

לא ראיתי שיש עוד תשלום בסוף התקופה,התשלום החודשי הוא 1150 ש ל 18 חודשים והם קוראים לזה שכירות יש באמת חוזה ,אבל למשל נאמר לי שח"ו קנסות וכו' זה עלי.

פורסם

לפי נציג החברה שם

חד משמעית לא מדובר ביד שנייה ולא מדובר ברשיון בו מוזכרת חברת הליסינג, מלבד שיעבוד הרכב בתקופה של התשלומים.

יש גם איזה טופס למשרד הרישוי כמדומני שבו מפורט נושא הבעלים בפירוט.

אני התעניניתי בקליאו האוטומטית הרגיה, אבל ברכב הזה בהנחה שהעסקה כשרה ישנה הנחה גדולה יותר על רכב יקר מהקליאו הרגילה

כך שהוא יוצא יותר זול

פורסם

ישנה הנחה משמעותית כרגע לדגם העדני של כ 14,000

וכאן העיסקה הזו שהציעו נותנת עוד כמה אלפים, השאלה אם זו אכן עיסקה לא בעיתית

פורסם

תבקש מסמך כתוב בו מפורטים תנאי העסקה המלאים על מנת שתוכל להיות בטוח על מה אתה חותם.

לפני המחירים שציינת מדובר על קליאו אוטומטית ברמת גימור ליסינג (life) שבד"כ נמכרת לציים בלבד ומכאן המחיר הזול יחסית.

המחיר של רמת הגימור הזאת ב-0 בק"מ הוא 82K. בדוק היטב את ההבדלים באבזור בין רמת הגימור life שרוצים למכור לך לבין רמת הגימור הבסיסית במחירון הרשמי שהיא Expression Pack

להבנתי מדובר בעסקת מימון רגילה לגמרי - בקש לדעת מה המחיר לתשלום במזומן (כך תוכל לחשב את גובה הריבית הגלום בעסקה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני רוצה להדגיש

מדובר ברנו קליאו אסטייט בנזין

רמת גימור אחת מפוארת עם מולטימדיה

במחיר רשמי של 113,000

כשישנה הנחה בעיסקה רגילה

והההחה הנוספת כאן

השאלה אם זו עיסקה כשקה ולא בעיתית לאחד כמוני שלא ממש מבין

תודה

פורסם

עם שער היורו של היום - הכל יכול להיות...

בקש את תנאי העסקה בכתב כולל ציון מפורש שאתה היד הראשונה ואין בעלים קודמים (מחיר מתאים ליד ראשונה 0 ק"מ)

אגב ברוב המכוניות שנמכרות כיד ראשונה 0 ק"מ אין שום אזכור לליסינג אך היד הראשונה היא חברה בע"מ, והקונה יד שניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...