Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכמי הפורום אשמח לעזרתכם, ברצוני למצוא פתרון לצורך צילום סטילס ווידאו של בני התינוק.

כרגע, ברשותי סלולרי מדגם נקסוס 5, שבגדול הוא סבבה, אבל בתחום הצילום הוא לא מפיק תמונות מספיק איכותיות וגם הוידאו לא משהו.

אני מחפש פתרון בדמות סלולרי או מכשיר מומלץ אחר שיתן לי יכולת צילום מהירה ואיכותית של תמונות וסרטוני וידאו וגם כן יכולת גיבוי אמינה קלה ומהירה.

התקציב גמיש ויכול להגיע גם ל2,000 ש"ח וצפונה באם מדובר במשהו שבאמת יתן פתרון כולל.

האם החלפת הסלולרי לlg g5 תיתן לי פתרון ראוי או לסמסונג s6-s7? או סלולרי או מכשיר אחר?

כמובן שנושא הגיבוי לא פחות חשוב. אם ישנן תוכנות או שירותים שיתנו יכולת גיבוי מהירה ואמינה אשמח להמלצות.

כמובן אשמח לשמוע מבעלי נסיון שהיו בדילמה דומה לשלי.

פורסם

יכול להמליץ על huawei p9. מצלמה מצוינת. כשחגגנו שנה לבנות שלי, הכנתי את המצלמה הרגילה שלי (מצלמה קומפקטית סופר-זום של סמסונג) ובסוף צילמתי כמעט בלעדית עם הסלולרי הנ"ל. תקרא ביקורות ברשת ותחליט.

פורסם

G3 ומעלה, מצלמות נהדרות יש ל-lg.

ברמות הגבוהות כולן טובות, כולל הסמסונגים למיניהם. התמורה לכסף טובה יותר ב-lg לדעתי. אתה תשכח מהר מאוד מהנקסוס.

גיבוי אפשר עם google photos, עובד פיקס.

באופן אישי אני גם מעלה אוטומטית לחשבון בתשלום בפליקר, סתם כדי שלא כל הביצים יהיו בסל אחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...