Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי רשיון רכב לאספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

יש ברשותי רכב שנת 83 אני הוא לא רשום כאספנות. אני מעוניין להפוך אותו לאספנות.

עוד חודשיים אני צריך לעשות טסט השאלה שלי אם אני הופך אותו עכשיו לאספנות אז אני לא אצטרך לעשות טסט עוד חודשיים? והרישיון רכב יהיה תקף לעוד חצי שנה? (פעם אחרונה שעשיתי טסט היה לפני 4 חודשים)

ויש איזה ביטוח מומלץ?

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי matanatar11
פורסם

לא, הטסט הקרוב ישאר כמו שהוא, בעוד חודשיים.

ממנו והאלה יהיה כל שנה במקום כל חצי שנה.

טסט ש"תופס" לשנה הוא רק טסט שבוצע לרכב שכבר בסטטוס אספנות.

הטסט הקודם שלך בוצע לרכב שעוד לא היה בסטטוס אספנות לכן תקף לחצי שנה, אין הארכות.

תוודא שאתה ניגש לטסט עם רישיון בו כבר מעודכן סטטוס אספנות, אם תיגש עם הרישיון הרגיל שיגע אליך בקרוב, תקבל עוד פעם תוקף לחצי שנה.

פורסם

בוקי , אתה בטוח ?

כי למיטב ידיעתי הרכב חוזר למועד הטסט השנתי המקורי שלו. כלומר אם הטסט הקרוב הוא לשנה , אז יבצע את הטסט הקרוב ואז כל שנה ,

אם הטסט השנתי הוא בעוד שמונה חודשים , אז יכול להיות שיצטרך לבצע שני טסטים ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כתבת את זה קצת מבולבל אבל הבנתי את הכוונה.

מה שאתה אומר זה הדבר הבא:

נניח רכב נקנה וקיבל רישוי בחודש 01/83.

כל השנים עשה טסט בינואר.

משנת 2003 עשה בינואר וביולי, כאשר ינואר זה הטסט "שלו" ויולי זה ה"נוסף" עקב היותו רכב מיושן.

אחרי זה, בשלב כלשהו אחרי 2013 רשמו אותו כאספנות. אתה אומר שמועד הרישוי היחיד בשנה חוזר להיות בינואר, ואז יכול להיות מצב שיהיה צורך בעוד טסט חצי שנתי.

נניח שינו סטטוס במרץ, ואז טסט של יולי עדיין יהיה לחצי שנה ורק מינואר הבא לשנה.

למייטב ידיעתי (אבל לאמור שאני בטוח במיליון אחוז אני לא יכול) זה לא כך. אלא פשוט שנה ממועד הרישוי הקרוב אחרי שינוי סטטוס, בלי קשר למועד הרישוי ה"מקורי".

פורסם
בוקי , אתה בטוח ?

כי למיטב ידיעתי הרכב חוזר למועד הטסט השנתי המקורי שלו. כלומר אם הטסט הקרוב הוא לשנה , אז יבצע את הטסט הקרוב ואז כל שנה ,

אם הטסט השנתי הוא בעוד שמונה חודשים , אז יכול להיות שיצטרך לבצע שני טסטים ?

לפחות אצלי מועד הטסט המקורי הוא בינואר, ומאז שעברו לעשות טסט כל חצי שנה עבר ליולי (כי הוא עמד כמה שנים בדרך)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...