Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר על טויוטה אוריס 2013, בנזין.

דגם ZRE-185

המק"ט של הרפידות בלם קדמיות - 04465 02390 (צריך לשנות את הסדר של קבוצות המספרים), בהעתק הדבק זה משתנה אוטומטית)

המק"ט של צללות בלם קדמיות - 43512 02330 (גם כאן צריך להחליף את הסדר של קבוצות המספרים, העתק הדבר מסדר את זה אוטומטית)

רציתי לדעת באיזה ארץ, ואיזו חברה מייצרת את החלקים הללו.

תודה רבה

פורסם (נערך)

אתה לא יכול לדעת מי ייצר לטויוטה את החלפים האלה עד שלא תיגש למוסך טויוטה ותפתח את הקופסה שלהם ותראה את ההטבעה של היצרן, כי טויוטה מחליפה כל פעם ספקים. פעם זה textar, פעם ate וכו'. לך זה לא משנה. בסופו של דבר טויוטה קונה חלפים אצל יצרנים מוכרים ופשוט מדביקה עליהם חותמת שלה וזהו. את הכסף הגדול על ה"חותמת" של טויוטה אתה משלם במורשה יבואן.

תסתכל בשרשור הזה. רוצה עוד דוגמאות? ביונדאי שלי החלפתי קומפלט רפידות+צלחות קדמיות ואחוריות. רפידות תחליפיות איכותיות עלו לי קצת יותר מ100 ומשהו שקל-והיצרן שלהן הוא יצרן שמייצר ליונדאי את הרפידות המקוריות שלהן. מיותר לציין כמה המוסך המורשה רצה עליהן.

לכן אני אומר, חפש לך רפידות תחליפיות איכותיות ואל תדבק למוטו של "חייב מקורי טויוטה". יכול להיות של textar,ate,brecco,pilenga, לא חסרים יצרנים. העיקר שלא יהיה סיני. ביאריס שלי הרפידות היו ספרדיות תוצרת icer, והן היו אחלה. הצלחות האחוריות של pilenga והקדמיות של brecco. הרכב בלם מצוין עד שנמכר.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
  • תוכן חדש...