Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לרכוש את הרכב הראשון שלי וזקוק לייעוץ בנושא.

התקציב שלי הוא 17-18 כולל ביטוח. הרכב נועד לנסיעה יומיומית לעבודה ובהמשך ללימודים.

אני מחפש רכב אמין עם מינימום תחזוקה וצריכת דלק נמוכה. הנאה בנהיגה היא בעדיפות שניה.

ע"פ עיון בפורומים ראיתי מספר רכבים מומלצים: פג'ו 205, סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד.

אשמח להמלצות לגבי הרכבים

יש לי מספר שאלות בנושא:

במידה ואני מתחיל לחפש פזו 205,

1.איפה כדאי לחפש ?

2. מהו הקילומטראז' ההגיוני לרכב זה ע"פ השנה בהתאם למחירון ?

3. מה צריך לדעת לגבי פז'ו - נקודות תורפה, ממה צריך להזהר וכד' ?

4. מה בין יד שלישית לרביעית ?

4. אילו שאלות צריך לשאול מוכר לגבי הרכב.

בתודה מראש

בועז

פורסם

שבת שלום!

גם אני קניתי רכב לפני 3 חודשים יש כמה דברים שאתה צריך לבדוק וראות לגבי המחיר

א.אני מבין שאתה לא יותר גדול מגיל 24 וזאת בעיה ראשונה כי הביטוח שלנו מאוד יקר החובה + צג ג יוצא לך 3600 +-

אז מה17-18 אלף נשאר לנו 14 אלף אני ממליץ בחום ללכת על פיזו 205 שנת 94 שהמחירון שלה הוא 14 אלף

אני גם ממליץ לך ללכת על ה1400 הזרקת דלק זה אוטו מאוד טוב מאוד אמין הצריכת דלק שלה בעיר היא בסביבות ה1-11 שזה מעולה נסיעות חוץ זה בערך 1-15

הקילומטרז המומלץ הוא עד 200 אלף יותר מזה זה כמעט ולא שווה זה יוצא 18 אלף בשנה זה יחסית סביר

נ.ב אל תקנה פיזו שאיתה פעם של המדינה צבא !!!! אלו מכוניות גמורות!!

בהצלחה שיהיה לך!

ועוד דבר קטן קטן אפילו שזאת מכונית בעד 14 אלף שקל תעשה לה בדיקה במוסך מורשה זה עולה בסביבות ה300 שקל אבל זה שווה את המחיר כי אתה יכול לקנות אוטו ויכול ללכת לך המנוע אחרי שבוע ודבר כזה בכלל לא ממומלץ זה תיהיה הוצאה של 2000 שקל בערך...

פורסם

א.אני מבין שאתה לא יותר גדול מגיל 24 וזאת בעיה ראשונה כי הביטוח שלנו מאוד יקר החובה + צג ג יוצא לך 3600 +-

הגזמת קצת בסכום שזרקת...

מכיוון שרק בשבוע שעבר עשיתי ביטוח חובה וצד ג' לפיג'ו 205 משנת 94, לכל נהג מגיל 21 ומעלה, אני בהחלט יכול להגיד שמחירי הביטוח נעים סביב ה3000 ש"ח, ואפשר לרדת גם מתחת לזה, אם מתפשרים על ביטול השתתפות עצמית או ביטוח שמשות...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי ביטוח דוגמא אישית מחיי האישיים:

אני בן 18

בעל פגו 205

ביטוח צד ג-1100 [כולל חלונות ,גרירה,רדיו דיסק,הגנה משפטית,השתתפות עצמית -הביטוח הזה של "הראל" והביטוח תקף גם לנהג עם וותק נהיגה של פחות מחצי שנה.]

ביטוח חובה לנהג מגיל 17-שילמתי 2070 שח של "הכשרת היישוב".

לגבי מכונית :

תוסיף למשוואה את הפיאסטה יוטה 95 אוטו אמין זריז ונוח [לא כמו ה205 אבל יותר טוב משרייד וסוויפט]

לגבי שאלות בטלפון : יד,שאסי,קמ",מצב חיצוני[צבע מכות] ,מצב פנימי[דשבורד מיכלולי חשמל ]מודל,צבע, טיפולים אחרונים[כולל תיעוד טיפולים] טיימינג,מצב גלגלים,טסט,בעלות פרטית, איזור התחייבות לשילדה .יש עוד דברים אך בשלב זה -זה מספיק.

מומלץ לחפש באתרי אינטרנט כמו "קארטל" או בלוח העיר וכדומה ,כמו כן במגזין ממון של "ידיעות.."

לגבי נקודות תורפה של הפגו -זה הדשבורד העדין שסובל מהיזדקנות גרוע במשך השנים [בעיקר אם הוא פורק בעבר]. נסה לרכוש רכב לא יותר מיד שלישית[כן כן זה אפשרי אם אני הצלחתי למצוא שנת 92 יד ראשונה -קל וחומר שאתה יכול למצוא שנת 94 יד שניה גג שלישית.]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...