Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הגודל המומלץ מנסיונכם לחבילת סים דאטה עבור מערכת מולטימדיה פתוחה שמאפשרת גלישה חופשית וויז וכדומה

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

קשה מאוד לענות על זה כי זה תלוי באופן ישיר בכמות המדיה שאתה צורך וברמת הרזולוציה שלה (איכות, גודל קובץ, איכות שידור) וכמה זמן אתה מבלה על הכביש.

העצה שלי היא לקחת חבילה גדולה בין 3-5 גיגה לפחות ולקבוע בטלפון שלך הגבלת צריכה בכדי לראות אם אתה בכלל מגיע לגבול או עובר אותו - כעבור שלושה חודשים יהיה לך מושג טוב לגבי מה הממוצע שלך ואיך להמשיך להתנהג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קשה מאוד לענות על זה כי זה תלוי באופן ישיר בכמות המדיה שאתה צורך וברמת הרזולוציה שלה (איכות, גודל קובץ, איכות שידור) וכמה זמן אתה מבלה על הכביש.

העצה שלי היא לקחת חבילה גדולה בין 3-5 גיגה לפחות .

המשפט הראשון נכון בוודאות. לגבי העצה, לטעמי היא מופרזת. 1 GB צריך להספיק לך למה שבד"כ עושים תוך כדי נסיעה (וייז, חיפושים בגוגל, פנגו וכאלה). הייתי מתחיל שם. אם אתה רוצה לעשות גם דברים חריגים כמו סטרימינג (שממילא לא יעבוד טוב) , אז אולי תחרוג. תתחיל עם 1 GB

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מיכה -

אני משתמש תוך כדי נהיגה באפליקציות כמו TUNE IN RADIO שזה רדיו אפליקטיבי (תחנות רדיו מקומיות ומכל העולם ולפי כל סוג חיפוש שאתה רוצה)

JANGO

8TRACK - אבל דרך האתר שלהם - האפליקציה בארץ הפסיקה לשדר.

מיקסים וערוצי מוזיקה HD ישירות דרך YOUTUBE

WAZE בשביל הניווט

אני בספק אם בתקופות בהן יש לי הרבה נסיעות עם המשפחה למשל, בהן אני שומע בעיקר רדיו אפליקטיבי - שחבילה של 1G תספיק - 3 ככל הנראה כן אבל זה לא שזה מעניין אותי, הטלפון הוא טלפון מהעבודה ואין לי הגבלה לצריכת נתונים כי מדובר בעבודה שלי.

את פותח השרשור זה כנראה קצת יותר מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הקשר לטלפון ? האיש שואל על חבילת דאטה לסים של המולטימדיה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני משתמש בוויז ותמיד שומע מוזיקה מיוטיוב או jango.

אצלי היתה חבילה של 2 gb והיא נגמרה לי די מהר..

עכשיו אני עם 6 gb וזה יותר ממספיק.

מעריך שלשימוש כמו שלי צריך 3-4gb

שלומי

פורסם
מה הקשר לטלפון ? האיש שואל על חבילת דאטה לסים של המולטימדיה.

טלפון, טאבלט, יחידת מולטימדיה, דונגל ראוטר, מחשב - כל דבר שצורך דאטה. מה זה משנה לאיפה אתה דוחף את הסים?

הוא שאל שאלה על צריכת נתונים ועניתי לו - אני משתמש בטלפון (סמאטרפון) בתור מודם.

עכשיו זה יותר ברור?

ועוד בקשה מיכה - כשאתה מצטט אותי לפחות אל תוציא דברים מהקשרם? שלא לדבר על לשנות את אופי האמירה - הוספת הנקודה בסיום המשפט שאחריו בכלל הגיע המשך.

"העצה שלי היא לקחת חבילה גדולה בין 3-5 גיגה לפחות ולקבוע בטלפון שלך הגבלת צריכה בכדי לראות אם אתה בכלל מגיע לגבול או עובר אותו - כעבור שלושה חודשים יהיה לך מושג טוב לגבי מה הממוצע שלך ואיך להמשיך להתנהג."

עריכה - כאן לפחות אני יכול לאמר - בסדר, נכון, אולי לא מדובר בטלפון אז הוא לא יוכל קבוע הגבלת צריכה, גם לא בכל טלפון יש את האופציה הזו אם זה היה טלפון. יחד עם זאת המטרה היא לקחת חבילה בגודל ממוצע לתקופת נסיון של שלושה חודשים ולבדוק מול הספק\חשבונית אם הוא עבר את רף החבילה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה על האינפורמציה .

אשמע לעצתכם ואנסה חודשיים להתבסס על החבילה של הנייד כנקודת גישה לאחר מכן ארכוש סים מתאים , להערכתי 3-4 ייתן לי מענה אבל אהיה חכם יותר לאחר ניסיון ...

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 21.7.2016 בשעה 15:57, shlomi_e11 כתב:

אני משתמש בוויז ותמיד שומע מוזיקה מיוטיוב או jango.

אצלי היתה חבילה של 2 gb והיא נגמרה לי די מהר..

עכשיו אני עם 6 gb וזה יותר ממספיק.

מעריך שלשימוש כמו שלי צריך 3-4gb

פורסם

אם ברשותך אנדרואיד ניתן להגדיר באמצעות אפליקציות צד ג' שכאשר הטלפון מחובר לבלוטוס ספציפי אז הוא מדליק לבד שיתוף אינטרנט. כמו כן לאחר ניתוק הבלוטוס השיתוף גם נכבה.

אצלי זה ייתר לחלוטין את הצורך בעוד סים

• תוכן חדש...