Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מסוגל לגעת בקורבזיה רק בהנסי ורמי באותן הרמות, אמנם עניין של טעם בסופו של דבר אבל הוא פשוט קורע לי את הגרון.

הקורדון בלו מדי פעם במבצעים בדיוטי במידה ויש את האופציה, לא מזמן ראיתי בפחות מ 150$, או כמובן דרך חו"ל (דיברו פה על XO וכדומה אז זרקתי משהו שטעים ושווה גם במחיר זול יותר).

לפותח שרשור, אמנם וויסקי פשוט אבל ג'וני ווקר דאבל בלאק פשוט טעים ועושה את העבודה, בקבוק נמכר בין 150-180 ל 700 או ליטר בהתאם.

פשוט מומלץ.

אני מציע לעשות טעימה חוזרת, מוזר מה שאתה אומר

קורווזיה VSOP בהשוואה לשאר הקוניאקים בדרגת VSOP כמו רמי מרטן, הנסי, בארון אוטרד ושאר הדברים שניתן למצוא בדיוטי באותו תקציב דווקא הכי נעים ועדין, באמת תנסה שוב, אין מה להפסיד :)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדאבל בלאק לא התחברתי כל כך,אולי מכיוון ששתיתי אותו במקום המוני עם מלא רעש ובכוס לאו בול.

הרום שהומלץ פה לא יהיה אובר קיל? ראיתי שזה בלנדד שהחלק הכי מיושן בו הוא 23 שנה,אני מחפש טעמים התחלתיים,רום צעיר יותר עם טעם אחד ברור שארגיש בו.

יש לי חברים מהעבודה שנוסעים פעמיים בחודש לפחות לחול,אתלבש עליהם .

פורסם (נערך)

אתה אמור לשתות אותו ב lowball / אולד פאשן, זה וויסקי.

הרומים של זקאפה מצויינים, פשוט טעימים אם אתה מתחבר למתקתקות שלהם.

יותר טעים לי מקוניאק לדוגמא (לא דומה כלל אבל ההשוואה היא בנוגע למתיקות).

רום צעיר זה הוואנה קלאב 7, אחלה רום שבעולם אמנם לא הכי צעיר.

לא מכיר רום טעים עם פחות שנים מזה, אמנם יש לך את הוואנה 3 אבל הוא בעיקר לקוקטיילים ולא לשתייה נקיה.

גם אמליץ על בקארדי 8 המצויין.

נ.ב כוסות:

ממליץ מאוד לקנות את כוסות הקריסטל של גלנקאירן, נמכרות בדיוטי פרי תמורת דולרים בודדים, בארץ ממה שמצאתי באיזור ה 50 ומעלה לכוס.

https://pbs.twimg.com/profile_images/674366981915701249/VAHrXFpB.jpg

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

מעולה,ארכוש כמה כוסות כאלו,מתאימות לסינגל מאלט,יתאימו גם לרום,או שצריך כוסות בלון?

אילו כוסות יתאימו לג'ין?

פורסם (נערך)

אני משתמש בגלנקאירן גם לקוניאק למרות שיש לי אחת של קורבזיה, היא פשוט הכי נוחה אפילו למשקאות אחרים כי האף נכנס לכוס (תרתי משמע :p ) בזמן שאתה לוגם וזה בדיוק במקום.

ג'ין אתה שותה נקי?

משקאות לערבוב הם תמיד לרוב בכוס גבוהה.

כשאתה שותה נקי זה או בשוט או בלואו בול / אולד פאשן כגון וויסקי / רום / טקילה מיושנת וקוניאק (במידה ואין סניפטר), כמובן שבסופו של דבר זה איך שנוח לך אבל אני מוצא את השיטה הזו פשוט נוחה ונעימה לאף כי אתה מריח את המשקה המיושן לפני הלגימה.

Opel Adam S 2017

פורסם

ג'ין נקי.

באולד פאשן לא מרגישים את הריחות,בכוס סניפטר או בלון מרגישים את הכל באף,אני אנסה לשתות את הג'ין בבלון.

פורסם

לא תמיד נכון, בלואו בול אפשר מאוד להרגיש ריחות, הגלנקאירן היא לא בדיוק סניפטר אבל הפיה של הכוס היא בכיוון מה שגורם לאף שלך לקבל "בום" של ריח, כשמדובר באלכוהול לא הכי איכותי או בוויסקי / קוניאק עם אחוז אלכוהול גבוה ולא מיושן מספיק אפשר לקבל הסנפה של אלכוהול במקום ריח נעים, מה שיגרום לך לשריפה באף וקצת דמעות

:)

אגב SH33P התכוונתי להודעה מעלייך לגבי הקורדון בלו, לא ראיתי את ההודעה שלך אבל את הקורבזיה VSOP עדיין היה חריף לי מרובם.

תצחק אבל הכי טעים לי אלו הקוניאקים הצעירים, הם פשוט קלילים בפה ומתקתקים בצורה נחמדה מאוד, המיושנים יותר באים עם הרגשה כבדה אך חלקה יותר בהרבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

חבר חוזר מחו''ל השבוע,יעבור בדיוטי בפריז,אמרתי לו להביא 4 כוסות גלנקאירן ו 4 בלון.

איך מחירים בדיוטי בפריז? נשמע לא הכי זול

פורסם (נערך)

אחותי חזרה דרך צרפת בטיסה מדרום אמריקה, אמרה שממש יקר אבל מצאה וויסקי יפני של Nikka Blended שממש רציתי במחיר זול של 35 יורו ל 700 מ"ל. מעבר לזה הכל היה יקר יותר.

לא יודע אם יש שם כוסות גלנקאירן או מה מחירן, אני זוכר כשעבדתי בדיוטי ועד לא מזמן עדיין מוכרים שם את הכוסות בגרושים (4.90 דולר ליחידה או לזוג, לא בטוח).

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

איך מצאת את זה פה?! אלוף, שווה ביותר קניה של שישיה :mm_yeah: אפילו עם המשלוח (30 ש"ח).

מה שכן ממבט זריז באתר המחירים של הוויסקי לא הכי זולים אבל נראה אתר מושקע.

יצא לך לקנות משם רון?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אלוף! מזמין משם,ליאב,כמה אתה צריך?

אני צריך רק זוג,אפשר לקנות יחד

משלוח 50 שח ואני לא מוצא אופציה לאיסוף עצמי

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם
איך מצאת את זה פה?! אלוף, שווה ביותר קניה של שישיה :mm_yeah: אפילו עם המשלוח (30 ש"ח).

מה שכן ממבט זריז באתר המחירים של הוויסקי לא הכי זולים אבל נראה אתר מושקע.

יצא לך לקנות משם רון?

לא, אני לא קונה משם. המחירים שם יקרים ב 10% בערך ממקומות אחרים.

פורסם

איזה הופעה, תלמדו איך שותים ויסקי, ממש בא חשק ללגימה, הכל טוב חוץ מהקטע שהוא עושה בהתחלה (תסתכלו ותראו למה לקלקל בספוילר)

_3DJeDUOt&index=1

• תוכן חדש...