Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש, מכירים מקום מומלץ ומקצועי בצפון לעשות בו דייטלינג לרכב, ובלי קשר לזה מקום טוב מקצועי ואמין ומומלץ בצפון לעשות בו פוליש ווקס לרכב במחירים שפויים כולל פלסטלינה(למרות שזה מיותר שאני מציין)

דבר נוסף אם תוכלו להמליץ לי על חומרים לפוליש ווקס ואוטם צבע לרכב לשימוש ידני בלי פולישר?

ודבר אחרון שהכי מעצבן אותי: החנתי השבוע במקום מסויים שהבנתי שצבעו שם את המקום, ברוח כנראה עף על הרכב קצת צבע, חוץ מפוליש יש אפשרות אחרת להוריד נקודות צבע שנדבקו לרכב, הבנתי שWD40 עלול לעזור, אשמח לשמוע טיפים והמלצות מבעלי הניסיון כאן, תודה מראש ושבת שלום, אוליk300 או כל חומרי הריסוס להדברת מזיקים כמו ייתושים/זבובים/נמלים/ג'וקים?

פורסם

vividetailing בנצרת עילית.

0587897938.

תותח ועובד עם חומרים איכותיים.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

תודה רבה זה תופס גם לפוליש לרכב וגם דייטלינג או שתיהם בנפרד, צריך כאילו לתת המלצה לאחד שעושה פוליש ואחד שעושה דייטלינג?ף אם יש לכם כמה המלצות לכאלו שעושים דייטלינג וכאלו שעושים םוליש בנפרד, צריך מישהו מקצועי ואמין ומומלץ שיודע את העבודה.

בלי קשר לזה אני מחפש איזה חומרים לפוליש ווקס ואוטם צבע אפשר לקנות לעבודה ידנית בלי מכונה מלטשת(פולישר)

דבר אחרון אפשר לקבל ממכם טיפים כיצד להסיר נקדות צבע שעפו ברוח לרכב שלי ממקום שצבעו בקרבת מקום חניית הרכב שלי.

פורסם

יש שירשור בדביק איך להשיר כתמי בטון, תדפדף בו אולי יש שם פיתרון יצירתי.

בצפון אני מכיר 2 חברי פורום שעושים טיפולים(שטיפה,פלסטלינה,פוליש,אוטם+וקס/ציפוי) שכאלה ברמה גבוהה

אחד מהם זה אלון vividetailing חפש בפייס, עושה עבודות ברמה גבוהה מאוד

השני זה אורן קורולה, חפש בפייסבוק DOCTOR WASH הוא פתח רק לא מזמן עמוד אז אין כ"כ הרבה פרוייקטים שם, אך יש לא לא קצת כאן בפורום.

אצל שניהם יש מבחר חומרים לקניה עד כמה שאני זוכר, מחירים עבור עבודה וחומרים שפויים

פוליש לעבודה ידנית אתה יכול לקנות ULTIMATE COMPOUND של מגוואירס וכמובן תצתרך פדים ומגבות.

פורסם

לא יודע מה קרה אבל יותר מחצי מההודעה שלי נמחקה :S

בכל אופן שני החברים האלו זה אלון VIVIDETAILING ואורן קורולה (ORAN COROLLA)

לשניהם יש עבודות מעולות וידיים ממש טובות. עד כמה שידוע לי יש להם גם אופציה לרכישת מוצרים, עושים טיפול לצבע כמבוקש(שטיפה פלסטלינה פוליש אוטם+וקס/ציפוי) ויש להם מחירים שפויים :)

את אלון אתה יכול למצוא בפייס לפי שם העסק, את אורן זה DOCTOR WASH CO אם אני לא טועה, הדף של אורן חדש אז אין הרבה פרוייקטים, אבל תוכל לחפש כאן בפורום ולהתרשם :)

בהצלחה ושבוע טוב

פורסם

צבע מורידים עם ווקס עשיר בקרנובה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אה כן, חבל ששאלתי,

אין את זה ביותר שיווקי.

גרפיטי זה שונה מאוד משאריות של צבע, קשה יותר להוריד שאריות צבע.

שלא נדבר על כך שהמוצר שלהם הוא כלל לא עשיר בקרנובה. והבזבוז הכסף המפגר שלקחת ווקס עשיר קרנובה ולהשתמש בו להסיר שאריות צבע.

פורסם

ברור שלא תוהב, כי זה יותר יקר מ-WD-40. יותר מזה, אני גם אוהב את הציפוים של gtechniq שיישמתי ושאתה מכפיש :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

חבל שאתה כלל לא מבין את הכוונה שלי :)

אני מכפיש את השיטה שסוחטת כסף, ולא את הציפוי והיכולות שלו.

אם נדמה לך שיקר זה משהו שמרתיע אותי אז אתה טועה לחלוטין, זה בסך הכול בחירת המוצר הנכון, ולא זה שעולה יותר.

אבל זה רק אני והדיעות שלי :)

פורסם

שמע, אולי גם אני לא מבין את הכוונה שלך, אבל התגובות שלך פשוט מעצבנות.

'חבל ששאלתי', כולנו יודעים שזמנך יקר, אבל אל תתנשא.

מה אתה רומז כשאתה אומר שזה חומר שיווקי? נראה לך שיש לי אחוזים אצל CG? אם כן, מצבי טוב ובטח לא הייתי צריך לדחוף חומרים שלהם בפורום הזה.

סה"כ נתתי הדגמה למה התכוון betep, ולא הייתי ממליץ על הסרטון או המוצר אם לא ניסיון אישי עם מקרה דומה, קרה לרכב של קרוב שלי, והבחלט הרבה דברים כמו סבון כלים ואלכוהול לא עזרו, אולי דיללו אבל הקרנובה פתר את הבעיה בצורה מושלמת.

נגיד וWD40 היה גם פותר, לא הייתי ממליץ למרוח WD על צבע הרכב, בכל מצב ממילא.

אז כאן יש לך ווקס קרנובה, גם פותר את הבעיה וגם שומר על הצבע, מה רע?

רוצה להוריד בעזרת אלכוהול? על הכיפאק, אתה תצטרך להגן על הרכב לאחר מכן, לא?

אפשר גם לנסר את הפח...

• תוכן חדש...