Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

כדי להיערך מראש, אני רוצה לדעת איזה סכום כדאי להקצות כדי לקנות רכב. אני מבקשת עזרה כי אני לא מבינה בתחום.

יש לי חסכון של 12,000 ש"ח ולפי שיטוט ביד 2 מוכרים רכבים בסכום הזה וגם בפחות.

אבל האם כדאי לקחת הלוואה ו/או להיעזר כספית במשפחה כדי לקנות רכב יותר יקר?

מכל מיני סיבות... למשל כי זה ישתלם לטווח הארוך, כי מי שקונה בזול משלם ביוקר בסופו של דבר, וכי אם אפשר לממן אז לא כדאי להתפשר על נוחות ואיכות.

ואולי זה בסדר לקנות רכב חלש יחסית בהתחלה ובהמשך לשדרג?

אני שואלת בשביל לשמוע מהניסיון שלכם.

השימוש יהיה עירוני ופעם בשבוע-שבועיים נסיעות ממרכז הארץ לצפון הרחוק (200 ק"מ לפי גוגל maps)

יש לי רישיון נהיגה ידני.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Agalloch
פורסם

ערב טוב,

אם יש לך 12.000 ש"ח, אוטו שאת יכולה לרכוש אמור לעלות כ 7000-8000 ש"ח.

את השאר צריך להשאיר בצד לטיפול מקיף אחרי הקניה, טסט, ביטוח, אולי החלפת צמיגים ועוד.

יש מכוניות נורמאליות בסכונים כאלה אבל בשביל להחזיק אוטו ישן כזה צריך קצת יותר ידע וניסין - כמו לדעת לתקן את הדברים הבסיסיים לבד, להכיר מסוך טוב שאפשר לסמוך עליו ובגדול אוטו ישן בסכום כזה דורש התעסקות והוצאות לתחזוקה וזה לא נגמר בדרך כלל בטיפול 15.000 פעם בשנה.

לגבי הלוואה - האם ההלוואה לא תחנוק אותך? יש יכול החזר?

עזרה מההורים זה דבר מצויין ואני אישית חושב שבשעת הצורך אפשר להשתמש באפשרות הזו.

הייתי מנסה לארגן סכום של 30-35 אלף שקל שאפשרו לרכוש מכונית מודרנית ואמניה בהרבה, בת 5 שנים בערך.

• תוכן חדש...