Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שעבור צילום וידיאו בסיסי, מצלמת וידיאו בסיסית FHD תעשה את העבודה בלי להסתבך יותר מידי עם פרמטרים. להבדיל ממצלמת תמונות שצילום וידיאו זה פיצ'ר נוסף, למצלמות וידיאו יעודיות יש יכולת לצלם וידיאו כמעט ללא הגבלת זמן.

או מצלמה קומטקטית טובה בעלת מסך מסתובב כדי שתוכל לראות את עצמך בזמן הצילום.

לא חושב שעבור צילום ליוטיוב צריך ציוד קצה. מצד השני, תלוי מה הציפיות שלך והאם אתה חייב אפשרות 4K.

תלוי מתקציב בסופו של דבר. אבל מצלמות אקסטרים קטנות לא מתאימות בגלל זוית גדולה ועיוות שדה הראיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה לא ללכת על מצלמה בסגנון גופרו? במקרה בשבוע שעבר שיאומי הוציאו לשוק את המתחרה שלהם לסדרה הגבוהה של גופרו ובפחות מחצי מהמחיר.

הנתונים שלה פגז, ובתקציב שלך תוכל לקנות 2 כאלה כדי לצלם מה שבא לך מ2 זוויות שונות. זה גם ישאיר לך מספיק כסף לחצובות וכו'.

תבדוק את זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
השאלה היא מהי מצלמה "טובה" לשימושים שלו. כאמור, אני לא מבין בזה, אבל כבר ציינת שלכל מצלמה שימושים מתאימים יותר ופחות.

כמובן שסרטון טוב צריך גם שיהיה לו שטף ענייני ועוד ועוד ועוד.

אני זוכר לטובה את סרטון הביקורת שלך על הבראבו. הוא היה פשוט נכון, תמציתי, זורם ומדוייק.

תודה, אבל זכור שהסרטון הזה נערך ע"י עורך מקצועי. אני רק הייתי אחראי לתסריט ולהגשה. יכולות העריכה שלי הרבה פחות מרשימות. מאמץ העריכה המוצלח האחרון שלי

(לא יעבוד מסלולרי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה לא ללכת על מצלמה בסגנון גופרו? במקרה בשבוע שעבר שיאומי הוציאו לשוק את המתחרה שלהם לסדרה הגבוהה של גופרו ובפחות מחצי מהמחיר.

הנתונים שלה פגז, ובתקציב שלך תוכל לקנות 2 כאלה כדי לצלם מה שבא לך מ2 זוויות שונות. זה גם ישאיר לך מספיק כסף לחצובות וכו'.

תבדוק את זה.

מצלמות אקסטרים הם אחלה והכל (אני עצמי משתמש בדור הראשון של הYi כמצלמת קסדה), אבל לא מתאימות לצרכים.

הזווית שלהן קבועה ומאוד רחבה, מה שלא מאפשר לבנות פריים בצורה נכונה. הן נוטות לעוות את הפרספקטיבה בגלל אותה עדשה רחבה. בדר"כ אין אופציה למיקרופון חיצוני (לפחות בYi) ובאופן כללי השליטה מאוד מוגבלת.

זה אחלה לצרכים ספציפיים כמו אקסטרים. ברגע שצריך קצת יותר שליטה הן חסרות תועלת.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...