Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי במפגש איזה יונדאי קופה עם חתיכת עור כזאת נראה לי שזה עשוי מעור שחור שמולבש על כמעט חצי של המכסה מנוע מקדימה.....מישו יודע למה זה ומה זה עושה?

תודה

אלון

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר בדיוק, אבל יש כלמיני סוגי יריעות שמתלבשות על החלק הקדמי של האוטו ומונעות פגיעה בצבע מכל מיני אבנים\יתושים\ילדים קטנים במהירויות גבוהות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

BRA

או חזיה בעברית. משמש לשמירה של הצבע בפרונט של האוטו. בדרך כלל עשוי PVC או עור , המחיר בהתאם כמובן. מונע את כל המכות אבנים הקטנות מנסיעות בינעירניות הארוכות

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

יש את זה להרבה שברולט קמארו Z28,

ולפיירבירד של אותם שנים הדומה לקמארו...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

לפי דעתי מיותר לחלוטין, התוספת הזאת מיועדת לרכבים בארה''ב בגלל בעית החרקים

ולכן דבר זה אינינו רלוונטי לארץ.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
לפי דעתי מיותר לחלוטין, התוספת הזאת מיועדת לרכבים בארה''ב בגלל בעית החרקים

ולכן דבר זה אינינו רלוונטי לארץ.

אמנם זה מכוער, אך זה רלוונטי ביותר.

כשהייתה לי חברה בצפון הארץ, הייתי נוסע על בסיס שבועי (ובתדירות גבוהה יותר) צפונה

ולאחר כל נסיעה ה-106 ראלי הייתה מתמלאת ביתושים שנמרחו על האוטו באיזור חדרה.

בעסה רצינית. זה לא היה פשוט מדי להוריד אותם בכל פעם.

אחרי שקיבלתי רכב מהחברה, זה כבר לא היה משנה (למי אכפת שיש ברחשים על החרטום

של פולו או קיא?). אם היה לי אוטו רציני יותר בזמנו, הייתי קונה כיסוי כזה לנסיעות ארוכות.

דניאל

MCS 2008

פורסם

חחחחח לפי מה שהבנתי צריך להשקיע הרבה כסף בחתיכת עור הזאתי....בישביל שיתושים לא ימרחו לכם על המכסה מנוע....

זה ממש שטותי לדעתי......

תאמת אני חשבתי על מכוניות.... שנוסעות במהירויות על..... ואולי הצבע מתקלף... וזה כביכול שומר על הצבע

כנראה שראיתי יותר מידי פעמים מהיר ועצבני...:-)

תודה על התשובות המשך יום נעים

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם
ראיתי במפגש איזה יונדאי קופה עם חתיכת עור כזאת נראה לי שזה עשוי מעור שחור שמולבש על כמעט חצי של המכסה מנוע מקדימה.....מישו יודע למה זה ומה זה עושה?

זה שיפור מקצועי מאד... מוסיף כ"ס כמעט כמו מדבקות של JPS...:wink:

HFturbo

פורסם

יש כאלו שקופות של 3M. תוספת פופולרית בקרב בעלי פורשה וכו' בארה"ב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...