Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סליחה על הניסוח הלקוי של הכותרת,אני מתכוון לקנות רכב , כנראה השאיפה היא להונדה אקורד (2010 ומעלה) ואני מעוניין לדעת במה מה שאני מעוניין לעשות כרוך, כמה זה אפשרי ומה המגבלות שלי:

ההונדות האלה מגיעות עם מערכות מובנות שכוללות שליטה מההגה ועוד כפתורים אחרים על ה dash.

מה שאני רוצה לדעת הוא האם אפשרי להשתמש במערכת המובנית ככה, שהשליטה תהיה מהכפתורים שלה או ממנה עצמה, אבל בצורה כזאת שאת העיבוד סאונד היא תעביר דרך מערכת נוספת שאני רוצה להתקין שם - כרגע יש לי alpine 9855, האם ניתן להשתמש בה למשל? או אפילו אופציה אחרת בלי לבטל את הכפתורים והשליטה הקיימת?

אופציה נוספת שחשבתי עליה זה להתקין מערכת alpine ilx007 (carplay(, גם במקרה זה, האם יש דרך להשתמש עדיין בכפתורים הקיימים בשביל לשלוט?

אני יודע שהשאלה שלי מאוד כללית ותלויה בדגם, רציתי אבל לדעת אם בכלל יש דגמים שמאפשרים דברים כאלו? ומה זה מצריך ממני, וכמה הבדל אני אקבל באיכות?

(כמובן שלמערכת אמור להיות מחובר גם מגבר)

תודה!

פורסם

אשמח אם אחד המנהלים יוכל למחוק את הפוסט הזה, פרסמתי אחד חדש, ולא הצלחתי למחוק או לערוך את הנוכחי...

• תוכן חדש...