Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי 16V

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת למה לא הביאו את הראלי 16V לארץ. ואם יש הבדל בין הראלי 8V ל16V חוץ מהמנוע. לדעתי פשוט אין לנו מזל בארץ הזאת,היבוא אז לא היה רציני מיבחינת להביא לארץ את האוטו הזה. פשוט חבל הייתי מת לראות 106 ראלי 16V. חלומו של כל בעל 106 ראלי המנוע הזה. אני רוצה :inlove: 16V

פורסם

משהו בסביבות ה10K ויש לך מנוע 16V אני אפילו מכיר מישהו שיכול למכור לך כזה .

ולא הביאו אותה לדעתי כי היא יצאה בשנת 99 או 2000 כשכבר לא הביאו גם הראלי 8V ובכלל כמעט הפיסקו לחלוטין להביא את ה 106(אם אני זוכר נכון הובאו מעט מאוד בתחילת 2000)

פורסם

הראלי 16 V לא הגיעה בגלל מחיר לא כדאי וקושי בהתקנת מזגן.

היא זהה לחלוטין לראלי 8V מבחינת מראה,פרט לכמה הבדלים ממש קטנים.היא נמכרה בעיקר ביוון ובצרפת.

יש לה מוטות מייצבים עבים משל הGTI,אין לה ABS או כל איבזור חשמלי אחר .מעבר לזה,מנוע 16V יוצא היום בערך 7000 שקל.אולי 10000עם ההרכבה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

היא זהה לחלוטין לראלי 8V מבחינת מראה,פרט לכמה הבדלים ממש קטנים.היא נמכרה בעיקר ביוון ובצרפת.

יש לה מוטות מייצבים עבים משל הGTI,אין לה ABS או כל איבזור חשמלי אחר .מעבר לזה,מנוע 16V יוצא היום בערך 7000 שקל.אולי 10000עם ההרכבה.

השאלה הגדולה היא,האם כדאי בכסף הזה להשקיע על המנוע הנוכחי או לנסות להשיג מנוע 16V.
פורסם

השאלה הגדולה היא,האם כדאי בכסף הזה להשקיע על המנוע הנוכחי או לנסות להשיג מנוע 16V.

מנוע 16V :!: זה פרוייקט רציני לכשלעצמו והאוטו יושבת לבטח

מספר שבועות.

אם תוכל להסתדר עם זה, לך על זה :!:

מנוע שמפיק 120 כ"ס ללא שיפורים.

הראלי 16V מזכירה יותר את ה-GTI מאשר את הראלי 8V, עם חישוקי

ה-Raptor של ה-GTI, פנסי הערפל ופסי החיכוך השחורים.

white_16v_rallye_intro.jpg

white_16v_rallye_front.jpg

White_16v_Rallye_rear.jpg

ניסיתי להביא צילומים קטנים יותר... לא הלך :wink:

MCS 2008

• תוכן חדש...