Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר\צהריים טובים,

מתלבט בין 4 דגמים של מתאמים, בינהם ה yatour המפורסם.

1. מתאם סיני (לא ממותג) - נראה זהה ליתר המתחרים. מחיר - כ 200 שח. קיבולת מקסימלית של התקנים: 32GB.

http://www.ebay.com/itm/Digital-USB-SD-MP3-Aux-3-5mm-Interface-Audio-In-Adapter-fur-RD4-Peugeot-Citroen-/161858508114?hash=item25af84d552:g:a0sAAOSwYHxWHwmx

2. yatour ytm06-rd4. לא מכיר את החברה הזו, אבל היא הכי פופולארית ויש גם סירטוני יוטיוב. אנשים (גם כאן בפורום) התלוננו\מתלוננים שהעוצמה חלשה. עלות: בערך 250-260 ש"ח ומעלה.

http://www.ebay.com/itm/Digital-USB-SD-AUX-Digital-CD-Changer-for-Peugeot-207-408-Citroen-C2-C4-RD4-RT3-/281316024201?hash=item417fbddf89:g:Vy4AAOxyjv9ST22J

3. Anycar AL-1080. לא מכיר את החברה ואין לי ההרבה מידע עליה. עלות: כ 260 ש"ח ומעלה. קיבלת מקסימלית של התקנים: 32GB.

http://www.ebay.com/itm/USB-SD-AUX-Adapter-MP3-Peugeot-207-307-308-407-607-807-Expert-RD4-Interface-/261784489905?hash=item3cf3924fb1:g:mCIAAOSwv0tU5fps

4. Xcarlink 2. עלות כ 320 ש"ח. לטענתם הקיבולת היא החל מ 4GB ועד ל-120GB בהתקני USB.

http://www.ebay.com/itm/XCarLink-2-USB-SD-AUX-MP3-Radio-Adapter-Peugeot-Citroen-RD4-/351121278236?hash=item51c075851c:g:ydgAAOSwxCxT6fG0

למרות שההבדלים על הנייר לא תמיד גדולים כמו שזה נראה, הייתי רוצה לדעת למי יש ניסיון עם הנ"ל עם דגש על האחרון שנראה הכי נורמלי.

תכל'ס כל השלישיה הראשונה מציגה נתונים זהים ואני לא אתפלא אם הסיני זהה לחלוטין ל yatour המפורסם.

בנוגע לעניין העוצמה אני חייב לציין שיש לי LINE DRIVER חדש באריזה שעוד לא פתחתי אפילו, ועם מעט התעסקות וקצת הלחמות, אני יכול לחבר אותו לפני הרדיו עצמו ולהגביר את עוצמת האות שמוציא המכשיר הזה.

אופציה נוספת:

לקנות כבל AUX פשוט ב 15-20 שח, ולצרף לו נגן MP3 עם חיבור USB עבור DOK. החיסרון הוא שמאבדים את השליטה על דיפדוף שירים דרך השליטה המקורית מההגה.

אם יש למישהו עוד רעיונות יצירתיים ולא מסובכים לשימוש יום-יום, SHOOT.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קניתי כבל פשוט ב20 שקל חיברתי אותו למתאם בלוטוס ועובד לי יופי.

האיכות פחות טובה מרדיו דיסק, יכול להיות שאם המתאמים ששמת האיכות תעלה?

פורסם

אני הייתי זונח את המתאמים האלה ומחבר את הסמארטפון דרך יציאת אזניות או דרך מתאם BT כמו שהציעו כאן ודואג להתקין את הטלפון על זרוע במיקום נוח ובטיחותי.

למען האמת, הייתי בכלל עוקף את המערכת של הרכב ומשתמש בסמארטפון כHU.

למען האמת 2 - זה בדיוק מה שאני עושה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן:

רכשתי דרך BANGGOOD כבל AUX ייעודי ל RD4 שמתחבר ישירות לשקע מאחורי הרדיו.

באמצעות מחשב דיאגנוסטיקה "פתחתי" את יציאת ה AUX בהגדרות של הרדיו המקורי, והכבל התחיל לעבוד.

בנוסף, רכשתי דיבורית BT הכוללת A2DP, עם דגש על אחת כזו שיש לה BT בגרסה 4.0 לפחות ושיש לה פאנל\ממשק מסויים שניתן לתפעל דרכו את הדיבורית או הזרמת המדיה דרך ה BT.

אחרי חיפושים רבים בסופו של דבר קניתי מאיביי את הדיבורית הזו:

http://www.ebay.com/itm/400992731995?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

שעונה עבורי על כל הדרישות.

גיליתי אחרי שהדיבורית כבר הגיע אליי הביתה שהפאנל עצמו שמוצמד עם דבק דו צדדי להיכן שרוצים, הוא למעשה נשלף (הפאנל מוצמד באופן מגנטי לתושבת. זה כל כך דק שלא ממש מרגישים שיש כאן משהו שליף). זה פטנט חכם מאוד כי בד"כ כל האביזרים האלו שמצמידים אותם עם דבק דו צדדי לכל מיני מקומות באוטו - בסוף ברגע שרוצים לפרק איזה חלק חייבים לחתוך או להרוס את ההצמדה ואז נדרשת הדבקה מחדש של האביזר.

בנוסף לזה זה גם הופך את המכשיר לנייד בצורה מסויימת.

הדיבורית מגיעה עם מתאם בעל 2 יציאות USB למצית הרכב, ולדיבורית עצמה יש תקע 3.5mm שמתחבר לכבל AUX של הרדיו, ודרך הרמקולים של הרדיו שומעים את השיחה.

בפאנל עצמו של הדיבורית יש חור קטן מאוד ושם ממוקם המיקרופון. לציין שאחת הסיבות שבחרתי בדיבורית הזו היא שניתן יהיה להתקין את הפאנל\מיקרופון במקום שבו באמת ישמעו אותך בצד השני של השיחה ולא כמו הדיבוריות שמכניסים אותן לשקע המצית ולמעשה המיקרופון ממוקם בשקע המצית (לא בכל המכוניות זה ממוקם באופן אידאלי).

מיקמתי את הפאנל בדיוק מעל לרדיו ואיכות השמע (בשני הצדדים של השיחה) מעולה, לא נדרש להרים את הקול אלא לדבר רגיל ובצד השני שומעים מעולה.

בנוסף, הפאנל מכיל 3 לחצנים (קדימה, אחורה, סטופ\פליי) שתפקידם (בהתאם למספר הלחיצות) הוא לתפעל את נגן המוזיקה של הסמארטפון דרך ה BT (אתה יכול לדפדף שירים קדימה\אחורה ולעשות PAUSE לשיר) ואם מדובר בדיבורית אז הלחצנים משמשים כלחצני עוצמת שמע ולענות\לנתק שיחה. במרכז הפאנל יש נורת LED שלפי צבעה מסמנת האם יש הצמדה בין הדיבורית למכשיר הסמארטפון או לא.

בתמונות: בשלושת הראשונות רואים את הדיבורית\אריזה, בתמונה הרביעית רואים את מסך מחשב הדיאגנוסטיקה ואת היציאה שפתחתי (הפכתי אותה ל"קלאסיק") ובתמונה החמישית את הרדיו עובד על יציאת ה AUX שלו.

לצערי לא צילמתי את הכבל ואת ההתקנה של הפאנל פיקוד, אבל תמונה של הכבל אפשר למצוא *כאן* ואת הפאנל פיקוד תמיד אפשר לצלם אם רוצים.

שורה תחתונה:

איכות השמע דרך ה BT מפתיעה לטובה !, את מי שזה לא מספק - יש את יציאת ה AUX שניתן לחבר עם כבל ישירות.

אני הזמתי (טרם קיבלתי) כבל OTG שיאפשר לי לחבר DOK ישירות לסמארטפון ומשם ב BT לשמוע ב HU המקורי של הרכב.

זהו לדעתי פתרון מעולה (בפחות מ 100 שח לשני הרכיבים) שגם נותן דיבורית מצויינת וגם הזרמת מוזיקה מהסמארטפון ל HU המקורי בצורה קלה ונוחה לתפעול.

איציק

IMG-20160216-WA0002.jpg

IMG-20160216-WA0003.jpg

IMG-20160216-WA0004.jpg

IMG-20160217-WA0001.jpg

S60308-185134.jpg

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אם לא היית איציק אתה עדיין היית איציק!

מה?!

מה זה הטלפון המזעזע הזה בחיים לא הייתי קונה דבר כזה, רגע אחד. ועוד שתי נקודות :)

לי יש דיבורית ck5 ומשום מה כפתורי הווליום שלה לא מתפקדים נכון עם המייזו שלי, אולי זה הפוך צריך לבדוק את הנושא.

עם אנדרואידים זה יכול להיות הרבה פעמים עניין של מזל שמשהו כזה עובד בצורה מלאה.

כרגיל, שרשור שלך זה תענוג שכנצ'יק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איציק, אם לא היית איציק אתה עדיין היית איציק!

מה?!

מה זה הטלפון המזעזע הזה בחיים לא הייתי קונה דבר כזה, רגע אחד. ועוד שתי נקודות :)

לי יש דיבורית ck5 ומשום מה כפתורי הווליום שלה לא מתפקדים נכון עם המייזו שלי, אולי זה הפוך צריך לבדוק את הנושא.

עם אנדרואידים זה יכול להיות הרבה פעמים עניין של מזל שמשהו כזה עובד בצורה מלאה.

כרגיל, שרשור שלך זה תענוג שכנצ'יק.

טוב היום הטלפון פשוט חוגג לי עם הודעות כפולות. וואו.

Pioneer TS-X150

פורסם

שכנצ'יק, מה שרואים בתמונות זה פאבלט 7" של CUBE (אותו אחד מהשירשור באופ-טופיק לפני שנתיים). הוא שם רק לצורך הבדיקה.

כאשר אני משתמש ברכב אני מסנכרן אותו עם ה MEIZU (רמז: זה לא קורא ממש הרבה כי אישתי בד"כ משתמשת ברכב...).

עניין ההודעות הכפולות זו בעיה בפורום לא אצלך.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת היא שאני דווקא התכוונתי למייזו כמכשיר מזעזע 8)

המכשיר למען האמת פצצה - אוהב את הM2 NOTE מאוד - מערכת ההפעלה של הסינים האלה יימח שם!

וכן - זה הLEAVE PAGE שגורם לתופעה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...