Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי לפייסבוק מהמחשב לאחר שהמון זמן לא עשיתי את זה, בכללי דיי ירד לי מפייסבוק והוא כמעט ולא משמש אותי היום מלבד קבוצות מסויימות אך מפעם לפעם אני מציץ בו.

נזכרתי שיש דבר כזה filtered messages ונכנסתי לשם, מה אני רואה? 43 אנשים ששלחו לי הודעות ובכלל לא עניתי להם!

חלק קטן ספאם אך הרוב בקשר לגולף מארק 1 שמכרתי (רכב שאין כמעט למכירה והזדמנות צצה אחת להמון זמן), הודעות בקשר לחלקי רכב ותוספות למיניהם שהיו ברשותי, הודעות בקשר לסיוויק האצבק' שמכרתי ועוד.

עברתי על ההודעות ברפרוף, רובן מלפני שנה +. בסוף שאלתי את עצמי כמה אנשים יכולים להיות טיפשים? לא עונה לכם שם, תתקשרו רבאק! במיוחד כשמדובר ברכב נדיר למכירה! לא חבל לפספס כי העדפתם לשלוח הודעה מפגרת בפייסבוק ולא להרים טלפון?

אנשים שבכלל לא עניתי להם אחרי הודעה אחת עוד שלחו לי הודעה לגבי התמקחות על מחיר מסתבר!

באמת שאין גבול לטמטום, אגב במרבית מההודעות שלי כתוב שאני לא עונה בפרטי אלא רק בטלפון, יפה שאנשים באמת ''טורחים'' לקרוא את המודעות מכירה.

סתם רציתי לשתף בפיגור של אנשים, ועצה קטנה, בא לכם לקנות משהו? תרימו טלפון! אני בסופו של יום עם ההודעות או בלעדיהן מכרתי כל מה שפרסמתי למכירה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדעתי מי שבאמת רוצה לקנות משהו - מתקשר.

אפשר לשלוח הודעה זה מאוד הגיוני, אבל יש סיכוי שהוא לא יראה אותה, אז מתקשרים. יכול להיות מי ששלח את ההודעה סתם רצה לדעת בכמה אתה מוכר, בלי להסתבך בטלפון כי יכול להיות שאתה תגיד לו שיבוא לראות ונדבר בפגישה...

פורסם

אנשים היום די מפחדים / חוששים / מתביישים לדבר עם אנשים אחרים. אם אפשר לנהל שיחה בצ'אט, פייסבוק או כל אמצעי אחרי, הם יעדיפו זאת. זה קורה בעוד מקומות שבהם צריך תקשורת בין אנשים. אני אישית לא מבין את זה, אבל סבבה.

פורסם

הנה החוקים המתארים את תגובתנו לטכנולגיה:

כשאתה ילד, כל דבר בעולם הוא נורמלי ורגיל והוא רק חלק מהדרך שהעולם פועל.

כל דבר שמומצא כשאתה בן חמש-עשרה ועד שלושים וחמש הוא חדש, מרגש ומהפכני - וכנראה שתוכל לעשות מזה קריירה.

כל דבר שהומצא אחרי שהגעת לגיל שלושים וחמש נוגד את הסדר הטבעי של הדברים.

- דאגלס אדאמס

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אנשים היום די מפחדים / חוששים / מתביישים לדבר עם אנשים אחרים. אם אפשר לנהל שיחה בצ'אט, פייסבוק או כל אמצעי אחרי, הם יעדיפו זאת. זה קורה בעוד מקומות שבהם צריך תקשורת בין אנשים. אני אישית לא מבין את זה, אבל סבבה.

אני כזה.

אם יש לי דרך ליצור קשר עם מישהו שלא כוללת מגע אישי - אבחר בה.

לא אוהב לדבר (בכלל, אני מאוד שקט), מעדיף לתת לעצמי זמן לחשוב על ניסוח.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

~

זה אחד הבאגים הפסיכולוגיים של בני אדם. נשלח, ננסה... נראה מה יצא מזה. לא רוצים להתחייב. טלפון זה כבר התחייבות, סימן לחולשה. נשלח הודעה לחמישה מוכרים, אולי אחד מהם יחזור אלינו ואז נחשוב. אבל שהוא יבוא אלינו ולא להפך.

בדיוק כמו לשלוח "היי" באתר היכרויות מבלי שטרחת בכלל למלא את הפרופיל שלך או לקרוא את זה של הצד השני. נשלח, ננסה... נראה מה יצא מזה. מיליוני אנשים מעבירים ככה את כל החיים שלהם. צפים במרחב, "זורמים", בלי שום כיוון ספציפי.

איך אמר ניטשה: "אנושי, אנושי מדי."

פורסם (נערך)

היה לי וואצפ.

לא הייתי קורא הודעות בשותף, הייתי מרפרף מידי פעם אם הייתי צריך לשלוח איזה תמונה בקשר לעבודה או משהו חשוב אחר.

מקבל מעל 2000 הודעות בשבוע. (יש לי פרינט סקרין מהרגע האחרון)

הרוב זה הודעות שצריכים ממני משהו, שואלים אותי, מסנגרים אותי...

מחקתי את החשבון.

מקבל 0 טלפונים ביום מאותם אנשים שהיו שולחים הודעות.

פיתאום אף אחד לא צריך כלום ;)

החיים השקטים...

והמטומטמים נשארו שם תקועים באפליקציה שלהם

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...