Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני יומיים העברתי את הרכב טסט הטסט עבר חלק למעט "מס המעבר" הידוע - לוחית רישוי קדמית (שיהיה..)

יש לי 2 שאלות בנוגע לממצאים.

• בדיקת זיהום אויר - במדידית רמת ה CO בסל"ד נמוך נראה שיש התדרדרות די גדולה משנה קודמת, אך הרכב לא עבר שום דבר חריג. השמן הוא אותו שמן, הדלק אותו דלק, ההבדל בין הטסטים הוא בסה"כ כמעט 10,000 ק"מ.
  • מה זה ה Rpm ומה משמעותו?
  • בדיקת אורות - 2 דברים מוזרים א. אורות הדרך הן אותן אורות איך ההבדלים הגדולים? (אולי בגלל ששייפתי את הפנסים לפני כחצי שנה, אבל הם שוייפו גם לפני שנתיים וחצי...) ב. ההפרש באורות המעבר לא הגיוני בכלל במיוחד לאור העובדה שש.ק. הן היו Night breaker plus והשנה הן Night breaker unlimited- נורות שאמרות להיות יותר חזקות...

להלן צילומים של התוצאות:

טסט 11/2014

טסט 2014.jpg

טסט 11/2015

טסט 2015.jpg

פורסם

לגבי חום מנוע - רשום לך בשתיהן ערך 101 מעלות ו 113 מעלות.

אני בעל אלנטרה 07 - אני לא יודע מה אצלך - אבל אצלי לפחות טמפרטורת עבודה היא בין 81-96 מעלות.

נקודה לבדיקה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

Rpm זה הסלד שבו בוצעה הבדיקה

לגבי נתון החום, אני בספק שמדובר בחום מנוע, אין להם איך למדוד אותו

יום טוב גם לך

פורסם

נראה לי שאת חום המנוע הם בודקים ע"י המגנט הזה שהם מדביקים למנוע בעת ביצוע הבדיקה (יכול להיות שזה גם בודק איכשהוא את הסל"ד, אחרת איך המחשב יודע באיזה סל"ד עבד המנוע בעת הבדיקה?)

האם חום מנוע כשלי באמת מהווה בעיה או שזה בטווח הסביר?

פורסם

צריך להתחבר למחשב כדי לראות.

אינני יודע אם זה נתון שמפריע לזיהום.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)
המגנט הזה לא יכול למדוד במדוייק טמפרטורת נוזל קירור אם מדביקים אותו על הבלוק..

אני באמת לא חושב שהם מודדים את טמפרטורת המים אלא את טמפרטורת המנוע. שים לב שבטופס כתוב חום מ' -כנראה הכוונה למנוע.

בכל מקרה, האם שינוי טמפרטורה יכול להביא לכזה שינוי לרעה ברמת זיהום האוויר?

ומה עם הפנסים? התוצאות לא מוזרות לכם?

בנוגע לסל"ד: מתי בדיוק מחברים או מודדים את המתח למצבר?

בזמן הבדיקה יש אך ורק 2 דברים המחברים/מקשרים את הרכב למחשב הטסט: המגנט במנוע וצינור המוחדר למפלט.

כנראה שהמגנט הזה מסוגל למדוד איכשהוא גם טמפרטורה וגם סל"ד.

למרות שזה נשמע לי מופרך, אני לא מוצא שום הסבר אחר

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
  • תוכן חדש...