Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

^ אם בגיל 40 תהיה לי לחיצת יד כמו שיש לך עכשיו, אני אהיה מבסוט.

לי עברה שנה שגרתית לחלוטין. בלי חתונות נוספות ובלי ילדים נוספים.

עוד לא הגענו לסיומה והשקט הופר, לטובה וגם לפחות טובה. בלי לפרט יותר מדי, עניינים עסקיים (טובים) ובריאותיים (פחות),

כבר משפיעים לנו על הלו"ז בצורה רצינית והתיזוז והתעסוקה וכאב הלב גדולים.

נערכים לכמה חודשים צפופים ומקווים שאח"כ הטורים ירדו קצת.

שיהיה טוב לכולנו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שמח שנפתח שרשור כזה,

אני אמנם צעיר (עוד מעט 17) אבל השנה האחרונה ממש שיתנה לי את החיים בעקבות ההרשמה לפורום+הקמת הכנופיה.

נתחיל בזה שהדעות שלי כשנרשמתי לפורום היו:

שמאלנים ח*א, כהנא צדק.

צרפתים וגרמניות ח*א, יפניות הכי טובות.

וכו'.

היום הדעות שלי ממש שונות, ממה שנרשמתי אני ממש כבר לא דוגל במוות\גירוש של אף אחד, קורא ומכבד את כולם, רמת הכתיבה והדיון עלתה, הידע בתחום המכונאות והרכב בכלל עלו, ועוד דברים שכרגע לא עלו לי לראש וכמובן השתנו לטובה.

אני במיוחד רוצה להודות (מעבר לכל חברי הפורום וההנהלה שביחד יוצרים פורום מדהים) לחברי הכנופיה,

בשבילי חברי הכנופיה הם ממש כמו אחים, מכל בחינה (חוץ מגנטית נראה לי) אני שואל ומתייעץ איתם,

לומד מהם, התבגרתי מאוד, מקבל טיפים לחיים וכו'.

כמו כן נפגשתי עם כמה חברי פורום ואנחנו בקשר די יום יומי מעבר לפורום, ונפגשים מדי פעם, ואם היה אפשר הייתי רוצה לאחד כמה שיותר חברי פורום למפגש גדול.

לא האמנתי שפרום למכוניות ישנה לי כל כך הרבה דברים בחיים.

אז תודה לכולם, ונקווה שתיהיה לנו שנה טובה.

רועי

פורסם

עבורי זו הייתה סך הכל שנה נחמדה. הצלחתי לדחוס שני ביקורים די מוצלחים בחו"ל בחצי שנה האחרונה, ובאחד מהם גם הייתי בהופעה של אריק קלפטון - אחד מהגיטריסטים היותר אהובים עליי. זה הוביל אותי למסקנה שכל עוד אני יכול לעמוד בזה מבחינות שונות - טיסות לחו"ל זה בהחלט אחד הדברים היותר שווים להשקיע בהם. שמחתי גם לגלות שיש משהו מאוד טוב בשבילי בלטייל לבד, בדיוק בקצב ובמקומות שנראים לי. מקווה למהשיך עם זה גם הלאה.

מעבר לזה, ברמה העקרונית אני מסיים עכשיו את המ.א., אחרי שהגשתי את העבודה לבדיקה ואני מחכה לתאריך לבחינה, שכנראה יקבע בשבועות הקרובים. כנראה שבנקודה הזו אעשה הפסקה כלשהי עם הלימודים.

בתחום המוטורי השנה סוף סוף יצא לי להתנסות בקארט 2 פעימות. כן, אני יודע. זה לא איזה סופר קאר, או משהו מטורף, אבל בכל זאת, לפני שנהגתי באחד, קצת פחדתי שזה יהיה גדול עלי ושאני לא אצליח באמת לנהוג בזה. שמחתי מאוד לגלות שטעיתי. אם רק זה היה קצת יותר זמין כאן, הייתי בהחלט חושב על למכור את האוטו ולהשקיע את העודף בקארט אישי, לאימונים ותחרויות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...