Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למתעניינים, מצאתי 2 מוצרים זהים (ככל הנראה) בחצי מהמחיר. על אחד רשום 30K ועל השני 40K. שלחתי הודעה ל-2 המוכרים, מי שיוכל להוציא משלוח עם מס' מעקב אקנה ממנו.

http://www.ebay.com/itm/30000mAh-Auto-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Battery-Charger-Laptop-Mobile-Phone-/391216744377?hash=item5b1655c7b9&item=391216744377&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/40000mAh-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Charger-Phone-Auto-30000mAh-38000mAh-/111742920235?hash=item1a0465a62b

ולפותח השרשור, נחשפתי בזכותך לארגון "ידידים". אין ספק שאתם עושים עבודה מבורכת. :mm_yeah:

תחפש שוב ,וגם העלתי קישור לפני כמה הודעות ,על מוצר זהה לאמפ' שלי 50800 ,באותו מחיר שמצאת.. בהצלחה

אכן עושים עבודת קודש ,לי אישית נותן סיפוק אמתי לקפוץ (בד"כ כמה דקות נסיעה) ולעזור לבן אדם במצב נואש ,כמו למשל לפרוץ לו את הרכב ,כשננעל עם המפתחות בפנים ,זה לוקח לי דקה ,וחוסך לו המון זמו וכסף ,והעיקר לראות את החיוך על הפנים של אדם כזה.. עושה לי את היום

פורסם
תחפש שוב ,וגם העלתי קישור לפני כמה הודעות ,על מוצר זהה לאמפ' שלי 50800 ,באותו מחיר שמצאת.. בהצלחה

אכן עושים עבודת קודש ,לי אישית נותן סיפוק אמתי לקפוץ (בד"כ כמה דקות נסיעה) ולעזור לבן אדם במצב נואש ,כמו למשל לפרוץ לו את הרכב ,כשננעל עם המפתחות בפנים ,זה לוקח לי דקה ,וחוסך לו המון זמו וכסף ,והעיקר לראות את החיוך על הפנים של אדם כזה.. עושה לי את היום

יש לך כלים מיוחדים לפתיחת רכב ללא מפתח?

פורסם (נערך)

אכן ,הארגון סיבסד למי שהתעניין בערכת פריצה ,ברמה גבוהה ביותר ,הכוללת כרית מתנפחת לדופן הדלת ,משולשי עזר במגוון צורות לקיבוע (עשוי מחומר מיוחד גמיש חזק ולא שורט) מוט ארוך וחזק מתכוונן מצופה שכבת הגנה ,לום מיוחד (רחב ודק+כמין סקוץ למניעת שריטות) פנס טלסקופי ארוך מתכוונן וגמיש ובסופו מגנט חזק, אביזר מגניב ומאולתר למשיכת צ'ופצ'יקים כלפי מעלה ,סט דקדקנים בצורות מסיומות (לחילוץ מפתחות שבורים) סט פלטות מפתח לפי מידות ,לפתיחת דלתות פלדלת טרוקות ,וכן לפתיחת דלתות עם מנעול מספרים ,ועד כל מיני דברים שלא בהכרח קשורים לפריצה (כמו ספריי שמנים למינהם וכו')

אני אישית כבר עברתי את הספרה ה50 של הרכבים שפרצתי עם הערכה הזאת ,זה פשוט דבר מדהים.. לוקח בממוצע 2 דקות לרכב ,לא גורם נזק או סימן כל שהוא ,כיום בעידן הרכבים החדישים שמתוכננים להינעל מעצמם לאחר כדקה ,זה מאד שכיח ,ולכן יש כל יום ממוצע של כמה עשרות מקרים בכל הארץ לבקשת פריצה! בהרבה מהמקרים מדובר ברכבים אפ' מונעים נעולים.. תחשבו לעצמכם את המצב בו עומד בן אדם בתחנת דלק ממהר לעבודה ,עם החשבונית של התדלוק ביד ורכב נעול שחוסם את המעבר ,טלפון לפורץ לא מבשר טובות.. כסף לא קטן וגם בד"כ עניין של הרבה זמן.. ,טלפון למוקד ידידים ,ממוצע של הענות לקריאה הוא עומד כיום על דקה ועשרים למתנדב הכי קרוב למקום ,עוד ממוצע של חמש דקות נסיעה ,עוד 2 דקות עבודה ,והאיש כבר בדרך לעבודה עם חיוך גדול

גילוי נאות: כל מי שקיבל ערכת פריצה ,עבר הכשרה יסודית ומקצועית ע"י הארגון ,בערב החלוקה.. +רענון כללים מאד נוקשים ,לגבי עניין הבעלות של האדם המבקש פריצה לרכבו ,דף מילוי פרטים מלאים וחתימה של האדם ,כמובן הכל עם חיוך והסבר ,+כל מתנדב מחזיק כרטיס מתנדב ,עם פרטיו המלאים באישור משטרת ישראל

עריכה אחרונה על ידי rami.v
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
היי לכולם

אחרי הרבה פרסומות ושמועות על המוצר המגניב הזה ,ומאחר ואני מתנדב בארגון חסד מדהים שנקרא "ידידים" ,שמסייע לאנשים שנתקעים בדרכים עם בעיות שונות ברכב ,הזמנתי באיביי אחד כזה ,בעל ערך כביכול מאד גבוה (50800) ,המוצר כמובן הגיע כבר לפני חודש ,ואני ממש מרוצה ,כבר הנעתי איתו 9 רכבים בלי להטעין אותו עוד בכלל (הוא הגיע טעון מהחברה) מתוכם 1 טנדר גדול 24 v ועוד רכב שעמד בחנייה חצי שנה עם מצבר מת לגמריי ,הוא עשה את זה בקלות וביעילות! ורק בהנעה האחרונה הוא ירד פס בכמות הסוללה הנותרת! פשוט מוצר מדהים!

אממה ,הלילה נפגשתי עם חבר בארגון שביקש סיוע במקרה מסוים ,שגם הוא הזמין כזה בוסטר ,אבל בעוצמה הרבה יותר נמוכה של 15000 אמפ' ,ולהפתעתי שהוא הראה לי אותו ,ישר שמתי לב שהוא פשוט ממש זהה לשלי במראה ובגודל ,אחרי בדיקה נוספת גם במשקל!

הייתכן? סוללה באותו משקל עם קיבולת שונה בצורה כ"כ משמעותית? יש דרך לבדוק את הקיבולת שלהם?

בתודה מראש

רמי

הי רמי

אם אתה מרוצה מהבוסטר שקנית מאיביי, אשמח אם תצרף את הדגם שקנית במדוייק ומאיזה אתר ושל איזו חברה, אשמח להזמין גם.

תודה ניר

פורסם

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4USB-Emergency-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Rechargable-Battery-12V-SOS-/381492941274?hash=item58d2c051da:g:2GsAAOSwLnBXV31y&rmvSB=true

אין לי המלצה על דגם ספציפי כל שהוא ,משום שכולם אותו דבר ,מותגים סיניים כל שהם ,כבר עברו אצלי כמה עשרות כאלה ,וכל פעם ממכור אחר.. לא נתקלתי באחד תקול

חפש לפי הפידבקים על המוכר ,והגודל

בהצלחה

פורסם

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4USB-Emergency-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Rechargable-Battery-12V-SOS-/381492941274?hash=item58d2c051da:g:2GsAAOSwLnBXV31y&rmvSB=true

אין לי המלצה על דגם ספציפי כל שהוא ,משום שכולם אותו דבר ,מותגים סיניים כל שהם ,כבר עברו אצלי כמה עשרות כאלה ,וכל פעם ממכור אחר.. לא נתקלתי באחד תקול

חפש לפי הפידבקים על המוכר והמוצר

בהצלחה

• תוכן חדש...