Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,היום בצעתי בפעם הראשונה בחיי טיפול ראשון לרכב שלי לבד, פורד פוקס 2008.

החלפת שמן +פילטר שמן +פילטר אוויר+פלאגים.

הכל באמת הלך לי באופן תקין , לאחר שסיימתי את הטיפול התנעתי והמנוע רעד לאחר לחיצת גז התחלתית.

היה מוזר לי ולכן הסקתי שכנראה מדובר במצתים .

פירקתי הרכבתי שוב ,החזרתי את המצתים הקודמים ושום דבר לא עזר בעניין הרעידות בהעלאת הטורים.

בדיעבד נזכרתי שחוט הצתה אחד ניתקתי על מנת לשלוף את הפלאג מהמנוע (החוט הקצר ביותר)

חיברתי שוב ,ועדיין הבעיה הינה נפתרה, השארתי את המנוע דלוק ותוך כדי ופירקתי מין פלסטיק שכביכול מאגד את חוטי ההצתה , והופ הבעיה נפתרה.

בדיעבד הפלסטיק שמאגד את חוטי ההצתה(פלסטיק קליפסי שמהדק את החוטי הצתה) גרם לבעיות.

נכון לעכשיו נסעתי 20 ק"מ והבעיה נפתרה, אך הפלסטיק שמאגד את חוטי ההצתה מוסר.

אשמח לדעת מדוע הדבר נגרם , והאם חייבים את הפלסטיק הנ"ל, או שמע מדובר בחוט הצתה עם מגע רופף, הרכב עם 96 אלף ק"מ ולא הוחלף בו לעולם חוטי הצתה בו.

תודה לעוזרים

יפני זה הכי אחי

פורסם

ייתכן שהחוטי הצתה כבר ישנים, והם פשוט מקצרים...

חוטי הצתה זה דבר שמומלץ להחליף מידי תקופה, כמובן שחוטים לא איכותיים לא מומלצים לך על מקורי או משהו באכות גבוהה שמיועד לרכב שלך...

פורסם

בדיוק תופעה שיצא לי כבר להיתקל בה בעבר. כאשר הפלסטיק שמחזיק ומהדק את חוטי ההצתה שלא יזוזו מייצר מתיחת יתר באחד החוטים או זוית כל שהיא לחוט (מעין זוית שבירה) או לוחץ מאוד את אחד החוטים זה פוגע בטיב ההצתה! כמובן שאם חוטי ההצתה כבר ישנים זה רק ייתרום יותר לתופעה. רק תדאג שגם אם אתה מחזיר את התופסן שיחזיק אותם אז שיהיו חופשיים יחסית. אם היית ממשיך לנסוע כך הייתה גם נידלקת נורת תקלה של החטאת ניצוץ.

פורסם

אגב כחלק מהטיפול שעשיתי רכשתי גם פילטר מזגן , וקצת מאוד הסתבכתי בפירוק והרכבה .

משום מה חברת פורד הפכה את עניין הפילטר מזגן לעניין מאוד מסובך ומיקמה אותו באמצע הדשבורד (בתוכו).

פירקתי את את תא הכפפות והסתבכתי , באתי מהכייון הנגדי של הנהג שם הגישה יותר פשוטה אך דוושת הגז מפריעה לנגישות וצריך לפרקה (וקצת מפחיד אותי העניין של הפירוק)

רציתי לדעת מה טווח המחירים שלפי דעתכם יהיה סמלי לשלם למוסך מורשה או מוסך רגיל על הרכבה של הפילטר (הפילטר קניתי, אלא רק ההתקנה שלו)

יפני זה הכי אחי

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם יש לך ידיים טובות פירוק הדוושה לא אמור להפחיד אותך, כל מה שאתה צריך בוקסה 10 מאריך וראצ׳ט, 3 אומים על הדוושה וקונקטור שמתנתק בקלות, אחרי שפירקת תפתח כת המכסה של הפילטר אמורים להיות שם 3 ברגי 7 מ״מ, בהרכבה פשוט מאוד שאתה מחבר את הקונקטור תשמע קליק של נעילה תוודה שהוא לא משתחרר ותסגור את הדוושה, זה לא מסובך כמו שזה נראה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...