Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר נסגרתי על הרכב שאני רוצה שבוע שעבר, שכחתי לשריין אותו, אני נכנס עכשיו לאתר (sixt) ופתאום כל

הרכבים עולים פי2(!) מה לעזאזל?

נכנס לKAYAK, אותו דבר - המחירים ניתרו מעלה ברמה מטורפת.

אני ממש מבואס.

מה אתם אומרים לעשות, להזמין עכשיו, או לנסות לקחת בשדה התעופה וזהו?

התכנון שלי היה Q3 (העלות היתה 80$ ליום), עכשיו היא עולה 160$. 'סתם' רכבים אחרים שעלו 40-50 עולים באזור ה100 עכשיו. איזה מבאס..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אנחנו תכננו לטוס לרומניה, עוד לא סגרנו בגלל שאחותי עוד לא קיבלה דחיית גיוס (היא אמורה לקבל עקב שנת שירות לפני הצבא ולא עקב הטיסה),

מפה לשם, הטיסה עלתה באיזה 100$ לכולנו, האופל אינסינגיה שעלתה לפני כמה ימים 1170₪ עולה היום כבר 1400₪. :x כנראה שזאת מגמה כללית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא יודע למה זה קשור, אבל אני בספק שזה היצע - כאמור בSIXT כל הרכבים, בלי קשר לסגמנט, קפצו בפקטו של פי2. זה מוזר.

בכל מקרה מהלחץ הזמנתי דרך rentalcars.com, אאודי A4 ב100$ ליום כולל ביטוח מקיף. לעומת הQ3 ב80$ (ללא ביטוח) זו ירידה, אבל לעומת ההיצע בכל האתרים שראיתי זה בגדר הסביר.

מקווה שלא ידפקו אותי עם איזו אופל כי היא 'מאותה קטגוריה', הם הרי רושמים AUDI A4 OR SIMILAR...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

המחירים עולים ככל שמתקרב מועד הנסיעה, במיוחד בעונה הבוערת הבאה עלינו ביולי ואוגוסט.

אין ברירה, אלא למהר ולהזמין.

כמוכן ממליץ לך על בדיקה נרחבת בסוכנויות השכרת רחב. ההצעה לברר ב-rentalcars נכונה, ויש עוד אתרים דומים, כגון auto europe.

לעתים ניתן להוזיל עלויות על ידי טיסה למדינה שכנה ושכירת הרכב בה. לכן בדוק את האפשרות לטוס לסלובניה ולשכור רכב בליובליאנה. המחיר יהיה נהיגת כמה מאות ק"מ נוספים, כולל עלויות הזמן והדלק הכרוכות בכך. האמת היא שלא ניסיתי את הדבר, סתם זרקתי רעיון, ממילא המחירים הם תלויי תאריך ומקום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטיסה כבר הוזמנה, אנחנו צפופים מאוד בתאריכים וגם הטיול לא מאוד ארוך לצערי, יש יותר מדי אילוצים מסביב.

יש לנו 7 ימי טיול, כאשר היום הראשון מתחיל ממש על הבוקר (מגיעים לילה לפני), היום האחרון הוא חצי יום (טיסה ב1830).

התכנון בגדול הוא זגרב-->פליטויצה-->מונטניגרו-->דוברובניק (חזרה משם)

עכשיו עובדים על מילוי החוסרים באמצע, אם יש לכם המלצות - בשמחה.

פורסם

אתם הולכים להנות בענק.

מדינה יפיפיה.

תבדוק אם אתה יכול לשלב ביקור בחצי האי איסטריה (רוביני,פורש,פורטורוש).

עיירות נחמדות על הים.

תבלו ותהנו.

סלע

פורסם

oryo, אם אתה כל כך רגיש למחיר רד בדרגת הרכב. הרי הוא אינו מרכז הטיול. בסופו של דבר כאשר התקציב מוגבל יש להתפשר, ככל הנראה שהפעם אין לך ברירה אלא להתפשר על סוג הרכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא רגיש... :)

פשוט הייתי בשוק שהמחירים קפצו פי 2, מה, אתה לא היית מופתע אם יומיים אחרי שנסגרת על רכש מסויים המחיר שלו קופץ פי 2? (ואיתו, כל האפשרויות האחרות)

בכל מקרה, כאמור סגרתי כרגע הזמנה ל A4 במחיר 'הגיוני' יחסית. אם יצוץ משהו עדיף אבדוק אפשרות לבטל ולהזמין מחדש. אם אכן אקבל A4 אני אהיה בסה"כ מרוצה.

התקציב לא באמת מוגבל, אני מגביל אותו שרירותית בשביל לא להתבדר, הרי אין לדברים האלו סוף.

סלע, תודה ענקית על ההמלצות, אני לגמרי אבדוק איך אני משלב אותן בטיול.

אשמח לעוד אינפוט - the more, the merrier

פורסם

נושא המחירים המשתנים מוכר וידוע, לכן צריך להתארגן זמן רב מראש, או לחפש עסקות של "הרגע האחרון". אני מניח שקראת מה שכתבת על הטיסה לדנמרק בשרשור המקביל, והיה לי ניסיון דומה בנסיעה לליסבון לפני שנה וחצי (ראיתי הצעה לכרטיסי טיסה ב-380 דולר, קניתי כעבור 3 ימים ב-420 דולר, המחיר עלה בהדרגה עד 1000 דולר יום לפני הנסיעה). היה גם ניסיון הפוך - לפני 3 שנים הזמנתי נסיעה לסלובניה 5 ימים לפני היציאה במחיר 420 אירו לאדם (חבילת טיסה + רכב), למחרת ההזמנה המחיר ירד ל-380 אירו, ומשפחה שרכשה כרטיסים 8 שעות לפני הטיסה קיבלה אותם בפחות מ-300 אירו לאדם.

• תוכן חדש...