Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע הוא חלק ממכלול דברים וסביר להניח שחלק מסוים במכלול שמכולכל יפגע בחלקים אחרים של המכלול.

לפי דעתי ודעתי בלבד לא סביר שרק המנוע הלך וכל השאר מושלם .עם אתה מאמין למה שה"חבר" שלך אומר לך קח את האופנוע ובמקרה הרע תפסיד 2000-5000 ש"ח . במקרא הטוב תחסוך לעצמך 2000 ש"ח.

אבל עדיף שתקשיב לאנשים פה שיש להם הרבה ניסיון(לא לי) ותחפש כלי אחר וסביר להניח תוך שבוע תגלה שיש המון כלים בשוק וחלק אפילו במצב טוב.

Dead but dreaming

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תודה על התגובות...

אבל אתה מבין בטח באיזה מצב אני נמצא, בשבילכם זאת אפילו לא התלבטות

בשבילי זאת התלבטות קשה מאוד בתור נער

מה שאני יודע שהאיתותים עובדים הכוהל (של החשמל משו כזה ) חדש פלסטיקה חדשה

יש את האפשרות שאני יעשה בדיקה לפני קניה במוסך, זה ישתלם?

פורסם

יש את האפשרות שאני יעשה בדיקה לפני קניה במוסך, זה ישתלם?

בדיקה היא דבר חיוני בכל מצב כי יש באיות שאתה לא תוכל לגלות בעצמך וכך גם החבר שלך. ה כמה מאות שקלים של הבדיקה יחסחו לך אלפי שקלים אחר כך.

Dead but dreaming

פורסם

ידידי, חבורה של רוכבים ותיקים אמרו לך פה כבר כמה פעמים ובגלל שאני רוכב מתחיל כמוך אני לא יכול לתת לך עצה אבל יכול לצטט אותם:

אל תתקרב לאופנוע הזה.

ואתה בטח תכתוב אבל תפרטו לי, זה דחוף לי ואז עוד מישהו יכתוב לך

אל תתקרב לאופנוע הזה.

ואתה תכתוב נו בחיית זומזום זה שווה לי? הכלי פצצה? אני אפתח אתו מהר מסנדה? והוא יותר חזק בשטח מRM?

ואז תראה בתגובה.

אל תתקרב לאופנוע הזה.

אז לך לשון ותמצא לך כלי במצב טוב והכי חשוב

אל תתקרב לאופנוע הזה.

ותקח את דבריי ברוח טובה.

בהצלחה

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

ידידי, חבורה של רוכבים ותיקים אמרו לך פה כבר כמה פעמים ובגלל שאני רוכב מתחיל כמוך אני לא יכול לתת לך עצה אבל יכול לצטט אותם:

אל תתקרב לאופנוע הזה.

ואתה בטח תכתוב אבל תפרטו לי, זה דחוף לי ואז עוד מישהו יכתוב לך

אל תתקרב לאופנוע הזה.

ואתה תכתוב נו בחיית זומזום זה שווה לי? הכלי פצצה? אני אפתח אתו מהר מסנדה? והוא יותר חזק בשטח מRM?

ואז תראה בתגובה.

אל תתקרב לאופנוע הזה.

אז לך לשון ותמצא לך כלי במצב טוב והכי חשוב

אל תתקרב לאופנוע הזה.

ותקח את דבריי ברוח טובה.

בהצלחה

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אתה בטוח שהתיקונים הם 4?

אתה יכול לקבל הצעת מחיר מבסודרת או להמר.

והימור הוא הימור.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

דיברתי עם המוסכניק והתיקונים עולים 4 כולל הכל עם מע"מ הכל

אבל פה אמרו לי שלא כדאי אז אני יקשיב להם

פורסם

התשובות שנתנו לך (אהוד, Little Max ,drat, etz301 ועוד משתמשים) לא מספיקות ?

הם אמרו לך את דעתם, אתה עדיין לא מבין ורוצה לשמוע תשובה אחרת.

אז... אתה יודע מה, לך על זה.

כמו שסקוטרמן אמר:הימור זה הימור.

ולבסוף...

דיברתי עם המוסכניק והתיקונים עולים 4 כולל הכל עם מע"מ הכל

אבל פה אמרו לי שלא כדאי אז אני יקשיב להם

סוף סוף.

פורסם

אתה הרי מת לקנות את הגרוטאה הזאת - נראה לי שכבר החלטת, אז שיהיה במזל - והשירשור הבא שלך יהיה כנראה משהו בסגנון:...קניתי אופנוע בלי מנוע והתיקונים מגיעים ל8000 ש"ח - אז האם כדאי לי לעזוב אותו בשדה ולספוג הפסד של 4000 או לשלם עוד 8000 ואז יהיה לי כלי...כלי...

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם

עם אתה נחוש בדעתך לקנות DT, תריץ חיפוש באתרי המחירה למינהם ותגלה שיש כלים מ2500 עד 10000 בכל צבע צורה ומצב.

Dead but dreaming

פורסם

יש לפחות 10 כלים למכירה רק בקרטאל.

http://www.cartel.co.il/MotorCycle/default.asp?Search=1&OrderBy=3&AscDesc=desc&Page=1&iAreaCodeID=9&iCompanyID=35&iModelID=354&iAC=&iCC=&iYear=&iHand=&fPrice2=14000&SearchFor=

זה רק בתל-אביב ועם תחפש גם מחוץ תגלה שיש עשרות כלים.ועם תתפשר גם על כלים לא של ימהה בקבוצת הרישוי הזו תגלה שיש מאות כלים.בקיצור תחלית ,תבדוק, תהנאה ותרכב בזהירות .

ובזה נראה לי שאין יותר מה להגיד בנושא.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...