Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

רציתי לדעת בדיוק מה אוסר החוק והאם הוא חל על נהגים(אנוכי) שיש להם רישיון כבר תקופה אבל עוד לא בן 21 או רק לנהגים חדשים שעולים על הכביש ??

ואם תוכלו להזכיר עוד חוקים חדשים שצצו שאולי לא נתקלתי בהם משום מה בספר החוקים(הענק) של מדינת ישראל, היות ואחי אוטוטו ניגש לטסט וכנראה יחולו עליו.

תודה מראש....

פורסם

חיפוש קצר היה יכול לענות לך על כל השאלות...

בעכל מקרה החוקים הם:

1. 3 חודשי מלווה, כאשר מלווה הוא מי שבעל רשיון לפחות 5 שנים ובן 24 לפחות, או בן 30 לפחות עם רשיון 3 שנים לפחות...

2. אסור להסיע יותר מ2 נוסעים לכל נהג מתחת לגיל 21, אלא אם כן יושב לידו מלווה..

החוקים חלים רק על מי שעבר טסט מה1.11.2004

פורסם

לדעתי החוק הזה נורא דפוק, זה רק גרום לעוד מכוניות של צעירים לעלות על הכביש.

למשל יום שישי 5 חברים יוצאים לבלות, במקום שיצאו ברכב אחד הם נאלצים לצאת בשתיים, מה שאומר התלהבות מצידם באמצע הנסיעה וזה קורה הרבה בימי שישי, יותר מקומות חניה, יותר זיהום אוויר והרשימה ארוכה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לדעתי החוק הזה נורא דפוק, זה רק גרום לעוד מכוניות של צעירים לעלות על הכביש.

למשל יום שישי 5 חברים יוצאים לבלות, במקום שיצאו ברכב אחד הם נאלצים לצאת בשתיים, מה שאומר התלהבות מצידם באמצע הנסיעה וזה קורה הרבה בימי שישי, יותר מקומות חניה, יותר זיהום אוויר והרשימה ארוכה.

צודק אם כל העניין זה ההתלהמות, שה"חבר'ה" גורמים לנהג להתפרע הרי 2 הם די והותר לכך לפעמים אפשר אפילו לבד לקבל זריקת אנדרנלין ולהתפרע

אבל למה החוק מפריע לך רק עכשיו קיבלת רישיון??

פורסם
צודק אם כל העניין זה ההתלהמות, שה"חבר'ה" גורמים לנהג להתפרע הרי 2 הם די והותר לכך לפעמים אפשר אפילו לבד לקבל זריקת אנדרנלין ולהתפרע

אבל למה החוק מפריע לך רק עכשיו קיבלת רישיון??

לא ממש לא, אני נוהג כבר 3 שנים, פשוט מפריע לי לראות במיוחד ימי שישי שתי חברים עם הסיוויק של ההורים עושים "פתיחות" הרי עם הם היו 5 ברכב היו נוסעים רגיל, מקסימום קצת ווליום גבוה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא חושב שיש מה לפתוח עוד פעם את הדיון. כבר היה דיון בעניין בהרבה אשכולות קודמים.

הרי ידוע לכולם שהחוקים בארץ לא נשקלים מכל הבחינות, אלה רק מהבחינה שרוצים שהם ישקלו - וכך קרה גם במקרה הזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא ממש לא, אני נוהג כבר 3 שנים, פשוט מפריע לי לראות במיוחד ימי שישי שתי חברים עם הסיוויק של ההורים עושים "פתיחות" הרי עם הם היו 5 ברכב היו נוסעים רגיל, מקסימום קצת ווליום גבוה.
שוב פעם צודק מניסיון ככל שיש פחות אנשים ברכב ככה אתה יותר משועמם ונוטה פעמים רבות לבצע דברים שלא היו מביישים נהג מירוצים מקצועי.......
פורסם
שוב פעם צודק מניסיון ככל שיש פחות אנשים ברכב ככה אתה יותר משועמם ונוטה פעמים רבות לבצע דברים שלא היו מביישים נהג מירוצים מקצועי.......

נהג מירוצים מקצועי?

אולי התכוונת שהיו מביישים אפילו ילד בן 5...

גם סבתא בת 80 עם גולף אוטומטית יודעת לעשות פתיחות...

פורסם
נהג מירוצים מקצועי?

אולי התכוונת שהיו מביישים אפילו ילד בן 5...

גם סבתא בת 80 עם גולף אוטומטית יודעת לעשות פתיחות...

מה שנכון נכון זו הייתה סתם מטאפורה....אני רק בגיל 6 ביצעתי את הפתיחה הראשונה שלי.....

פורסם

גאוני! זה מסביר למה במכוניות פורמולה 1 אין מקום לנוסעים בכלל. רק לנהג.

אגב, אני מבין מהרמזים שלך שאתה גבר גבר תותח על, משפיט שומאכרים, נכון? אבל רק כשאתה משועמם, כן?

כולנו בפורום תמיד נשמח לשמוע עוד טיפים מנהג מירוצים בקאליבר שלך.

:|

פורסם
גאוני! זה מסביר למה במכוניות פורמולה 1 אין מקום לנוסעים בכלל. רק לנהג.

אגב, אני מבין מהרמזים שלך שאתה גבר גבר תותח על, משפיט שומאכרים, נכון? אבל רק כשאתה משועמם, כן?

כולנו בפורום תמיד נשמח לשמוע עוד טיפים מנהג מירוצים בקאליבר שלך.

:|

אתה מוזמן לקבל טיפים בהבנת מטאפורה פשוטה :לכל שאדם בודד על הכביש "חושב" את עצמו נהג מרוצים ולכן עושה מה שעושה.....לגבי הנהיגה אני בטוח דווקא שאתה תוכל לתת לי טיפיםמתוקף תפקידך

האלוהי "אחראי פורום".....

• תוכן חדש...