Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מספר שאלות חשובות שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה. אשמח לעזרת המומחים :roll:

יש לנו רכב אחד במשפחה שרשום על שם אבא שלי. וגם הפוליסה על שמו. מס' נהגים:"כל נהג" (אנחנו 4 נהגים בבית)

לפי שנתיים וחצי בערך השתמשנו בביטוח (תביעה מס' 1) ברכב

לפני חודשיים השתמשנו בביטוח שוב (תביעה מס'2) אממה, מדובר ברכב שונה מאחר ומכרנו את הקודם לפי שנה

עכשיו, בביטוח רוצים מאיתנו יותר מ-8 אלף שקל על ביטוח מקיף ובנוסף הכפילו לנו את ההשתתפות העצמית (ל-4אלף)

כמה שאלות כדי לנסות להוזיל

1. תביעה מס'1 לפני שנתיים. הייתה ברכב אחר כאמור. לדברי סוכן הביטוח "הפוליסה ממשיכה" ולכן זה לא משנה שהיה מדובר ברכב אחר, התביעה נרשמת לחובתנו. זה נכון מה שהוא אומר?

2. בעל הפוליסה חייב להיות בעל הרכב? אם נשנה את את בעל הרכב או הפוליסה לשם של אמא שלי, זה יכול לעזור לנו איכשהו?

קודם כל תודה רבה למי שקרא.

ויתרה מזאת תודה למי שגם עוזר

פורסם

רצוי שתרשום באיזה סוג ושנת רכב מדובר, הביטוח של מאזדה 2 זול משמעותית מהביטוח של אודי A8 ואחרת לא ניתן להתייחס למחיר. יש מרכיבים נוספים שמייקרים פוליסה כגון נהג צעיר/נהג חדש וכו'.

מנסיון אישי, לאחר הפעלת הביטוח (הפעלה אחת ולא שתיים) המחיר עלה בהדרגתיות ב -3 השנים הסמוכות לארוע אבל הוא לא עלה ביותר מס 20% וגם ההשתתפות עצמית לא עלתה כלל.

לגבי השאלות שלך:

1. הסוכן צודק - רצף ביטוחי נקבע ע"פ בעל הפוליסה ולא לפי הרכב שמבוטח בפוליסה.

2.לפחות בחלק מחברות הביטוח, בעל הפוליסה לא חייב להיות בעל הרכב. קח בחשבון שאם לאמך אין רצף ביטוחי ללא תביעות עדיין היא תקבל מחיר גבוה יחסית. אם כן יש לה רצף ביטוחי מכיוון שיש לה פוליסה שרשומה על שמה (רכב נוסף במשפחה) חשוב שתדע שאם תרשמו את הפוליסה הנוספת על שמה ובמקרה תאונה תפעילו את אחת הפוליסות, היא תאבד את הרצף הביטוחי בשתי הפוליסות יחד.

בהצלחה

וסע בזהירות

פורסם

תודה על העזרה קודם כל

מדובר בטויוטה קורולה 2011. לאמא שלי יש רישיון 20 שנה אבל אף פעם לא היה רכב או פוליסה על שמה

אשמח לעצות להוזלת הביטוח איכשהו

פורסם

יש כמה דברים שצריכים לבדוק, אתם יכולים לנסות לרשום את הרכב על שם מישהו אחר , אך אם אין לו עבר ביטוחי בחברה כלשהי , תחשבו כבעלי פוליסה חדשים לכל דבר , תבדקו מה העלות של נהג ללא עבר ביטוחי לעומת נהג עם עבר 2 תאונות, מה זול יותר.

כמו כן חשוב מאוד כי הנהג שהינו בעל הפוליסה יהיה הנהג שנוהג בעיקר על הרכב, חלילה במקרה תאונה ובמעורבות נהג אחר מזה שהיה רשום , יכול להיות שחברת הביטוח תבדוק מי נוהג בעיקר על הרכב (יש להם את השיטות שלהם לדעת) ומפה אם יראו שהנהג העיקרי הוא לא זה שרשום בפוליסה כנהג עיקרי , עשויה להיות בעיה בקבלת תגמולים. קחו את זה בחשבון.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הבנתי.

ראיתי עכשיו בספח של הביטוח שבבעלות על הפוליסה רשום אבא ואמא שלי (שניהם יחד). אני לא כל כך מבין למה הם עשו את זה (וגם הם לא) כי עכשיו לשניהם יש עבר ביטוחי מוכתם וזה בעיה.

למה חברות הביטוח בכלל מתירות לרשום כבעל הפוליסה 2 אנשים?

פורסם

השאלה כיצד הם רשומים, כשני בעלי פוליסה, או בעל פוליסה משני ובעל פוליסה ראשי , אם אחד ראשי ואחד משני זה לפי שימוש ברכב והראשי נושא באחריות העבר הביטוחי.

אם הם רשומים כפוליסה של בן בת זוג, זה אומר שרק שניהם יכולים לנהוג אבל רק אחד מהם נושא באחריות העבר הביטוחי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אבא שלי התיר נהיגה ל"כל נהג" (מכיוון שאנחנו 4 נהגים במשפחה)

פשוט בשורה של "בעל הפוליסה" רשום: " משה ישראלי ו/או רחל ישראלי"

פורסם

תהנו מזה בשנת הביטוח הבאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...