Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מועניין לבקש מחבר שלי שיקנה לי כמה דברים במדינת היעד שבה הוא מתגורר, ואז ישלח אותם אלי דרך הדואר.

מה עושים במקרה כזה עם מיסים? מצד אחד הוא אדם פרטי ששולח לי חבילה מחו"ל, האם גם חבילות כאלה עוברות מכס? האם הוא יצטרך להצהיר על מחיר בזמן השליחה של החבילה?

תודה מראש.

פורסם

תשלם מיסים כנדרש, במידה והמוצרים חייבים במיסים.

זה שחבר שלח לך, אם זו מתנה, עזר לך לשלוח לארץ וכו' זה לא משנה.

מה שנכנס למדינה חייב במיסים, מכס מע"מ לפי התקנות כמובן.

הוא צריך להצהיר על החבילה את תוכנה ושוויה. אם החבילה תיבדק במכס, תשלם מיסים אם צריך.

אם היא לא תיבדק, הרווחת.

אם תציין מה המוצרים שהוא ישלח לך נוכל להגיד כמה עלויות תצטרך לשלם במידה והחבילה תיתקע במכס.

פורסם

ושלא יהיה לך ספק- הצהרת ערך שקרית תגרום למכס להשחיל לך את האלמנט בצורת כפל מס.

דווקא אם תצהיר אמת, יש יותר סיכוי שלא תחוייב במכס כלל גם אם תעוכב (כמחווה על יושרה, וזה מנסיון). מבחינת הסיכוי לעיכוב לבדיקה, הסיכויים די זהים בין אם יש הצהרה או אם לאו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...