Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום.

יש לי GMC ספארי 4.3L V6 אוטומטי.

לפני למעלה משנה החלה החלפת ההילוך מהראשון לשני להיות קופצנית וקשה. זה קרה רק כשהרכב היה חם לאחר נסיעה משמעותית.

בד"כ נעלם לאחר הדממה של חמש דקות.

לפני כחודש החלה בעיה אחרת. הילוך שלישי ורביעי לא נכנסו אלא עבר לניוטרל או השתלבו לאחר לחיצה משמעותית על הגז.

שלושה מכוני תיבות הילוכים+שני מוסכניקים פסקו שיש לשפץ את תיבת ההילוכים.

שיפצתי וקיבלתי אחריות לחצי שנה.

התיבה מתנהגת יפה ומחליפה הילוכים חלק.

לתדהמתי לאחר נסיעה ארוכה ראשונה (30 ק"מ) חזרה הבעיה של המעבר מראשון לשני.

מכון הגירים טען שהבעיה לא בתיבה או בשיפוץ אלא בחיישן TPS ויש להחליף אותו יחד עם בית המצערת.

ניגשתי למגרש חלפים ושאלתי לגבי העלות של החלק. אמרו 700 ש"ח. שאלתי היכן ממוקמת בית המצערת והראו לי גוף מרובע מתכתי היושב באמצע צינור האוויר המוביל ממסנן האוויר לכיוון המנוע.

פרקתי את החלק (מכיל בתוכו מסנן מתכתי קבוע בצורת כוורת) והחיישן שהיה בו וניקיתי אותם. לאחר בדיקה באינטרנט הבנתי שניקיתי את ה-MAF...

הבעיה לא נפתרה. (בשולי הדברים: הניקוי עזר לי והעלים אי יציבות בסיבובי סרק).

יש לי HAYNES אבל לא הצלחתי להבין ממנו היכן בדיוק ה-TPS. אני אבקש מהמוסכניק שיראה לי. (שוב בשולי הדברים: לאחר פירוק החופה גיליתי למה לא עובדת בקרת השיוט -הכבל שלה ניתק מהמצערת. חיברתי עם אזיקון רק כדי לוודא שכל השאר תקין במערכת בקרת השיוט. תקין.) .

אני רוצה לדעת האם מצפה לי סיפור ארוך של ניסוי וטעייה. כי אם כן אני מעדיף לעשות אותו לבד (ככל האפשר...)

שאלותי :

האם לדעתכם ה-TPS אכן יכול להיות הגורם לתקלה זו? שאר ההילוכים עוברים חלק. יש דרך לבדוק זו ללא החלפה?

האם ייתכן גורמים אחרים שאינם חלק משיפוץ התיבה?

האם בהכרח הגורם הוא חלק משיפוץ התיבה ואמור להיות באחריות?

תודה לכולם.

• תוכן חדש...