Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום,

יש לי מאזדה 3 2005, החלפתי לה את המערכת המקורית לדאבל דין (pioneer avh-3200bt), האיטום במאזדה כמו שאתם בטח יודעים הוא יחסית טוב, כך שלא דחוף לי האיטום, המידות כפי שאני יודע הם 5X7 כך שגם 6.5 זה בסדר ואוסיף הגבהה מעץ.

אני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים לקומפוננטים, אני רוצה של חברת FOCAL מכיוון שיש לי דרך להשיג אותם בזול, בתקציב של עד 500-600 במחיר רגיל בזאפ, והמלצה לרמקולים ממוצעים כלשהם של FOCAL.

חשוב לי שיישמעו טוב גם בלי מגבר בינתיים, בעתיד הרחוק אני אוסיף גם מגבר.

תודה, דור :)

פורסם

מאחר ולא מתוכנן מגבר ובהתאם אני מניח גם סאבוופר, הייתי שוקל לחפש רמקולים בגודל 5X7, 6X8 או אפילו 6X9 במידה ואפשר להתאים אותם, כדי לשמור על יכולת הפקת הבאסים שתהיה כנראה קצת עדיפה בגדלים הללו.

יחד עם זאת, איני יודע אם הדבר יכנס בתקציב ומה האפשרויות הרלוונטיות.

פורסם
מאחר ולא מתוכנן מגבר ובהתאם אני מניח גם סאבוופר, הייתי שוקל לחפש רמקולים בגודל 5X7, 6X8 או אפילו 6X9 במידה ואפשר להתאים אותם, כדי לשמור על יכולת הפקת הבאסים שתהיה כנראה קצת עדיפה בגדלים הללו.

יחד עם זאת, איני יודע אם הדבר יכנס בתקציב ומה האפשרויות הרלוונטיות.

זה עד כדי כך משמעותי? השיקול העיקרי שלי הוא שמירה על אוניברסליות המערכת, אני מתכנן להחליף רכב בעוד כשנה בערך, ורוב הרכבים מגיעים עם מידת רמקולים סטנדרטית של 6.5, כך שרוב הסיכויים אוכל להעביר את הרמקולים איתי.

פורסם (נערך)

זה כבר סיפור אחר.

אם אתה מתכוון לקחת אותם איתך בעתיד, אז אולי אכן עדיף 6.5.

עד כמה זה יהיה משמעותי? אין לי תשובה חד משמעית. אפשר להשוות נתוני נייר של אופציות ולשער מה תהיה התוצאה הסופית.

האמת שבדקתי עכשיו הבדלים בשטח, אומנם זה תלוי בממברנה ותלוי בשאר המבנה של הרמקולים שבוחנים, אבל:

שטח של עיגול בקוטר 6.5 גדול יותר מהשטח של אליפסה 5X7.

אליפסות בגודל 6X8 וכמובן 6X9 הינן בעלות שטח פנים גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני חושב שבתקציב שלך יש רק את ה-165A או את הדגם החדש יותר 165AS.

איני יודע להגיד איך ישמעו ללא הגברה חיצונית ואם הם יקלעו לטעמך.

• תוכן חדש...