Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ביום שישי יצאתי לחגוג עם חברים את הגיוס שלי שאגב ביום רביעי.

חיפשתי חניה באזור הטיילת של ת"א, וראיתי מישהוא שבדיוק יוצא מחניה וחניתי אחריו ברחוב הירקון.

לאחר איזה שעתיים אני מניח, חזרתי וגיליתי שהאוטו נגרר, לאחר שהעברתי מבט על האזור הבנתי שחניתי בחנייה של נכה (יש לציין שרכב אחר חנה על הסימון של הנכה שהיה מצוייר על הכביש ככה שאי אפשר היה לדעת, ובנוסף התמרור שמציין שאזור זה הוא חנייה לנכים לא ראיתי אותו) - אני אף פעם לא חניתי בחנייה של נכה או רציתי לחנות אני מכבד אותם ובאמת שלא ראיתי.

זה דבר ראשון.

הלכתי לשחרר את האוטו מחניון הגרירה שממוקם 2 דקות הליכה משם.

שילמתי 270 על הגרירה וראיתי בדוח שהיה מצויין שחניתי על מדרכה! וברחוב אידלסון (רחוב אידלסון ממש קרוב לאן שאני חניתי) כאמור לא חניתי על מדרכה ולא חניתי באידלסון.

זה דבר שני.

ודבר שלישי ואחרון.

לאחר שהגעתי הביתה ויצא לי להסתכל יותר טוב על הדוח ראיתי שמדובר בפלצואגן בצבע לבן כמו שלי אך מספר הרכב אינו דומה בכלל.

אני יודע שעשיתי משהוא לא בסדר שחניתי בחנייה של נכה ובאמת שלא בכוונה, אבל אולי יש אפשרות לצאת מהדוח הזה?בהתחשב בכול הסטירות הקיימות בדוח? (שעולה כמו 3 משכורות של חייל).

500 ש"ח על הדוח +260 על הגרירה.

חשבתי על אפשרות שגררו מאותו אזור רכב שחנה על המדרכה כמו שלי(פלצואגן לבנה) והשומר בחניון הגרירה נתן לי דוח שונה (של הרכב השני שנגרר), ולרכב השני נתן את הדוח שלי.

אם מישהוא יכול לעזור להמליץ אני מאוד יודה לו.

אגב שמעתי שאם אני פונה לעירייה בטענה שעלות הגרירה מופקרת(260 ש"ח) ל10 מטר יש סיכוי טוב שהוא יזכו אותי בחלק מהעלות הגרירה מישהוא שמע על זה?

שוב בתודה מראש

פורסם

ודבר שלישי ואחרון.

לאחר שהגעתי הביתה ויצא לי להסתכל יותר טוב על הדוח ראיתי שמדובר בפלצואגן בצבע לבן כמו שלי אך מספר הרכב אינו דומה בכלל.

אם הבנתי אותך נכון-

אתה אומר שכתוב לך בדו"ח מספר של רכב אחר.

אם ככה- זרוק את הדו"ח לפח, וספוג את עלות הגרירה. יש מצב שגררו לך את הרכב סתם, אבל ללכת ולהוכיח זה כמו להלחם בתחנות רוח.

תתנחם בזה שעשו טעות/ או שלא, ושמו לך דו"ח עם מספר של רכב אחר.

ברגע שמספר הרכב שעל הדו"ח לא זהה למספר הרכב שלך- אתה יכול לזרוק את הדו"ח.

המסכן שרשמו את מספר הרכב שלו על הדו"ח יאכל אותה. לא אתה.

-ארז-

פורסם
אם הבנתי אותך נכון-

אתה אומר שכתוב לך בדו"ח מספר של רכב אחר.

אם ככה- זרוק את הדו"ח לפח, וספוג את עלות הגרירה. יש מצב שגררו לך את הרכב סתם, אבל ללכת ולהוכיח זה כמו להלחם בתחנות רוח.

תתנחם בזה שעשו טעות/ או שלא, ושמו לך דו"ח עם מספר של רכב אחר.

ברגע שמספר הרכב שעל הדו"ח לא זהה למספר הרכב שלך- אתה יכול לזרוק את הדו"ח.

המסכן שרשמו את מספר הרכב שלו על הדו"ח יאכל אותה. לא אתה.

-ארז-

ואם לפולסוואגן אחרת, נגיד ברחוב השני רק מספר שונה, גם יחשוב ככה, אבל בדווח שלו רשום את המספר של זה שקיבל אם מספר לא נכון.

אז שניהם יזרקו לפח ושניהם יקבלו קפל קנס.

לכן, תנסה לברר מי הבעלים של הרכב באוטו מספר שגוי שרשמו לך, תברר אם הוא חנה שם באותו ערב.

ואם לא, הרווחת זרוק את הדווח לפח.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני היום בערב יוכל לברר בקשר למספר הרכב השני יש לי חבר במשטרה שבכיף יבדוק לי.

יש אפשרות לבדוק אם הדוח שולם??? אני מתכוון של הרכב השני שאולי קיבל את הדוח שלי ושילם אותו??

פורסם

אני לא מבין מה אתה בלחץ (חוץ מהועובדה שחנית במקום של נכה- אבל על זה כבר התנצלת).

הדוח שאצלך לא עם מספר הרכב שלך ??? לפח !!:-P

אם הדוח שלך אצל מישהו אחר יש שתי אפשרויות:

1. שהוא ישלם -הרווחת.

2. שהוא לא ישלם. במקרה כזה, תוך 3 חודשים תקבל הביתה את הדוח אם אפשרות לשלמו תוך עוד 3 חודשים.

ככה זה עם דוח שלא ניתן לך ביד. אם הוא לא משולם, מניחים שלא נמסר/עף ברוח וכו'.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אני לא מבין מה אתה בלחץ (חוץ מהועובדה שחנית במקום של נכה- אבל על זה כבר התנצלת).

הדוח שאצלך לא עם מספר הרכב שלך ??? לפח !!:-P

אם הדוח שלך אצל מישהו אחר יש שתי אפשרויות:

1. שהוא ישלם -הרווחת.

2. שהוא לא ישלם. במקרה כזה, תוך 3 חודשים תקבל הביתה את הדוח אם אפשרות לשלמו תוך עוד 3 חודשים.

ככה זה עם דוח שלא ניתן לך ביד. אם הוא לא משולם, מניחים שלא נמסר/עף ברוח וכו'.

טעות!!

אחרי 3 חודשים אני יקבל כפל קנס?

1000 ש"ח במקום 500

פורסם

דו"ח של משטרה- מוכפל אחרי שלושה חודשים שלא שילמת

דו"ח של ערייה לא מוכפל. אתה מקבל בדואר התראה שיש לך דו"ח לשלם למקרה שאתה לא יודע.

קיצר, לך לישון בשקט.

-ארז-

פורסם
דו"ח של משטרה- מוכפל אחרי שלושה חודשים שלא שילמת

-ארז-

מוכפל, אבל לא כפול 2, אלא כפול 1.5.

זו הדרך שלי לא לכתוב שאתה טועה :wink: .

פורסם

גם דו''ח של משטרה שהוצמד לחלון לא מכפיל, בדיוק כמו דו''ח של עיריה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עם כל הכבוד לך, לא קיבלת דו"ח. וכמו שאני מכיר את עיריית תל אביב, גם לא חנית בחניית נכים, אין להם מושג איך מסמנים אותה.

מה לעשות?

מצד אחד, אם לא תעשה כלום, ותקבל כפל קנס או התראה, הרי זה כאילו קיבלת את הדו"ח אבל לא התייחסת אליו.

מצד אחר, אם אז (כשתקבל כפל) תטען שקיבלת דו"ח אבל לא של הרכב שלך, תעלה שאלה מדוע לא דיווחת על כך (אמנם אין זו חובתך, אבל לא מקטינים ראש).

לדעתי:

תשלח בקשה לביטול דו"ח, תכתוב שאין זה הרכב שלך, הם יבטלו.

כמו שאי אפשר לשלוח לך בדואר דוח על חניה, גם הדוח שהוצמד לרכב המקביל (אם היה כזה בכלל) לא תקף לגביך.

מה גם, נניח שיש דו"ח מקביל והוא שולם... נצברות לחובתך נקודות. לא חבל? ככה יש לך תיעוד שלא קיבלת דו"ח על חניית נכים, אלא על חניה על מדרכה והוא בכלל לא שלך...

אם יש לך ספקות עדיין, תשאל עורך דין. תתקשר, תשאל, 100% שזה לא יעלה לך כלום.

dirty old man

need love too

פורסם

ממש תודה לכול המגיבים....

מצד אחד אני חושב ששווה לחכות וליראות אם ההוא שילם אם בכלל יש מישהוא כזה ואם בכלל יש דוח על האוטו שלי.

או מצד שני ללכת לערייה ועשות צעקות שבמקרה וכן יש דוח שמחכה לי איפו שהוא, יבטלו אותו בגלל שלא נתנו לי או משהוא.

בכול מקרה אולי מישהוא יודע אם יש טלפון של הערייה שאני יכול לברר איזה דוחות יש על האוטו שלי ואם ומה וכמה אני צריך לשלם?

• תוכן חדש...