Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן לחבר רמקולים גם ל-HU וגם ל-AMP?

e_r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כרגע מחובר אצלי דיבורית בלוטות' של מוטורולה (TK30). הדיבורית "יושבת" בין הרמקולים ל-HU.

אני רוצה להוסיף מגבר למערכת ולכן צריך לדעת אם ניתן לחבר רמקולים גם ל-HU וגם ל-AMP כדי שאני לא אאבד את האודיו של הדיבורית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נושא דומה עלה פה לא מזמן. לא זוכר בדיוק איך הדיון התנהל שם ומה היו הממצאים (אפילו שלקחתי בו חלק אני חושב :oops:).

איזה HU יש ברשותך?

האם קיים חוט MUTE לדיבורית ול-HU?

בגדול ממה שעולה לי לראש זו האפשרות לחבר מנחת במורד הדיבורית ומשם למגבר.

אם יש יציאות RCA שניתן להשתמש בהן עבור רמקולים אחוריים וסאב, ניתן לחווט אותם בנפרד ממנחת על הערוצים הקדמיים, אבל כאן נכנסת האופציה, אם קיימת, להשתיק אותם כשהדיבורית בשימוש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מוצא את הדיון שאתה מדבר עליו...

קיים חוט MUTE לדיבורית ול-HU.

ל-HU יש 3 כניסות RCA כך שחבל לשים מנחת, ומכאן חזרה לשאלה- האם ניתן לחבר רמקולים גם ל-HU וגם ל-AMP כך הדיבורית עדיין "יושבת" בין הרמקולים ל-HU אבל בנוסף, הרמקולים יהיו גם מחוברים למגבר ומשם ל-HU בתור RCA.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי לקח קצת זמן למצוא אותו. אני חושב שזה זה.

הנושא עולה שם החל מהודעה #5, כולל קצת חוסר הבנה מצידי בענין איך הדיבורית מתחברת ולא ממש מענה מוחלט לשאלתך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?543136-%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-bluetooth-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%92%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94

איזה HU יש ברשותך?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...