Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר בסובארו אימפרזה ניו-אייג' 2005 1600,

אתמול התחילו לי רעשם מוזרים מהמנוע, לאחר נסיעה טיפה מאומצת (מצורף סרטון), בהתחלה חשבתי שזה רעש מהחגורה,

אבל כמו ששומעים עושה רושם שזה משהו אחר,

אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם?

בברכה,

פורסם

יש רכיב שמרעיש. זה יכול להיות קשור לגלגלת של המותחן, וזה יכול להיות מהמדחס, או מהאלטרנטור, או מהמשאבת הגה כח.

ראשית, בדוק מפלס נוזל שמן ה"כ.

דבר שני - יש איזה כתם שמן מוזר ליד המדחס. לא ברור אם זה בגלל גורם חיצוני (אולי מילאת שמן ונשפך לך) או שמשהו קרה למדחס. המזגן מקרר היטב ?

השיטה הכי טובה לבדוק היא לפרק את הרצועת מנוע ולבדוק, דבר ראשון, שהרעש נעלם. אם הוא נעלם, צריך לבדוק מי\מה עושה את הרעש.

אם הרעש לא נעלם לאחר פירוק הרצועה, קיים סיכוי שזה מהמשאבת מים.

במקרה כזה הייתי מציע לגשת למוסך ויפה שעה אחת קודם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנסיון שלי עם רכב זהה

זוהי משאבת מים..

כדי להיות בטוח עשה כמו שאמרו קודמיי ,פרק את רצועת האביזרים בדוק אם נעלם הרעש ,ואם לא אז פרק את הרצועה שמסתובבת עם המשאבת מים.. במקרה נדיר אם אחרי פירוק 2 הרצועות ועדיין יש רעש ,אז כנראה מהטיימינג

בהצלחה

• תוכן חדש...