Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן כדאי לקחת אימפרזה טורבו לבדיקת קניה?

Uzi4u2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אין לי שמץ של מושג ברכב הזה ואני לא מאמין שלמוסך מורשה יהיו את הכלים והידע כדי לתת איבחון מדויק של רכב כזה.

אני מנסה לרכוש רכב כבר קרוב לשבוע וזה מדהים אותי כל פעם מחדש איך רכב של "מצב תצוגה" הופך לרכב עם פגיעה מקדימה שלאחר בירור במוסך מתברר שהוחלף חצי רכב.

אני כרגע נמצא במצב של ייאוש מוחלט ממציאת רכב: בדקתי פיאט 500 ומיני עד עכשיו (כמה מהן) או שנפלתי על הישראלי המכוער כל פעם או שכולם אותו דבר. למזלי בקומפיוטסט הם תמיד מצאו את הבעיות עד כה. עכשיו לקחת אימפרזה לקומפיוטסט אני לא יודע לגבי זה, אני אעשה את זה במידה ואין איזשהו מוסך שידוע שהוא מטפל באימפרזות ויוכל לתת לי תמונה מלאה של הרכב.

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשמכרתי את האימפרזה טורבו שלי לפני בערך עשר שנים, הבחור שקנה ממני לקח את האוטו למכון בדיקה עם דינמומטר שמתאים לרכב ארבע על ארבע. אני לא זוכר איזה מכון זה היה אבל זה היה ממש קרוב להיכל נוקיה בתל אביב. מה שחשוב זה שלמכון יהיה את הדינמומטר המתאים ואז כנראה גם יהיה להם ניסיון עם רכבים כאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גאי מתכוון לקמפיוטסט ברחוב החרוץ 3.

גם אני בדקתי שם את האימפרזה שלי לפני שקניתי אותה שהיא אומנם לא טורבו, אך כן AWD ויש להם דיינו מתאים לרכב הזה.

הבדיקה לא הייתה זולה, באזור ה-700 ש"ח בגלל ה-4X4, אבל לדעתי הבדיקה הייתה יסודית מאוד ושווה את השקט.

אופנוען

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...