Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים וחג שמח

לקראת הלימודים הקרובים, ההורים סייעו וקנינו יונדאי I10 החדשה, הדגם האוטומטי 1.0.

זוהי פעם ראשונה שרכב רשום על שמי, וסוכן הביטוח מבקש ממני 'טופס היעדר תביעות' מה זה בדיוק? ניסיתי למצוא מידע על זה באינטרנט אבל הסתבכתי לגמרי..

לא היו לי תביעות מעולם, לא תאונות ולא דוחות.

תודה :)

פורסם
לא תוכל להשיג כזה מסמך, מסמך כנ"ל מקבל בעל רכב אשר היה מבוטח ולא הגיש תביעות.

אז מה להגיד לסוכן?

אני משוכנע שנאמר לו שזהו רכב ראשון שלי, אז הסוכן ביקש טופס של אבא שלי ---> מה קשור?

פורסם

אם לאבא שלך יש עבר ביטוחי, רכב שהוא נהג עליו (גם מהעבודה) אפשר במקרים מסוימים להשתמש בעבר הזה.

האם הרכב רשום רק על שמך?

האם אתה נהג צעיר? חדש?

פורסם (נערך)
אם לאבא שלך יש עבר ביטוחי, רכב שהוא נהג עליו (גם מהעבודה) אפשר במקרים מסוימים להשתמש בעבר הזה.

האם הרכב רשום רק על שמך?

האם אתה נהג צעיר? חדש?

הרכב של אבא ב20 שנה האחרונות רכב מהעבודה.

הרכב החדש יהיה רשום על שמי, אני בן 24,וותק נהיגה מעל ל6 שנים

עריכה אחרונה על ידי itaybm
איות
פורסם (נערך)

טופס העדר תביעות הוא בעצם מסמך שחברת הביטוח שביטחה אותך בשנים קודמות מוציאה בסוף כל שנה, קיום המסמך הזה מוכיח בעצם שלא היו לך תביעות בפוליסה.

לכל חברת ביטוח יש דרישות משלה, לחלקם חשוב שהטופס יהיה על שמך, וחלקם מעט יותר גמישות:

1. אישור העדר תביעות ברכב של בן משפחה מקרבה ראשונה, שאתה מצהיר שנהגת בו באופן קבוע.

2. אישור העדר תביעות ברכב של בן משפחה מקרבה ראשונה, שאתה מצהיר שנהגת בו באופן קבוע + כתובת המגורים שלך וכתובת בעל הרכב (ברשיון) צריכות להיות זהות.

3. אישור העדר תביעות מפוליסת רכב שאתה רשום בה כנהג ללא קשר לרישום בעל הרכב ברשיון.

אלו האופציות שאני נתקלתי בהם.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

בנוסף למה שהוזכר, גם אם נהגת על רכב במקום עבודתך, תוכל להביא אישור מהקצין רכב/סמנכ"ל. אפילו אם האישור יהיה רק על שנה גם טוב.

כל תקופה שבה אתה יכול להוכיח שנהגת על רכב באופן סדיר תוכל לזכות אותך בהנחה כל שהיא בביטוח.

• תוכן חדש...