Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני כיום בעלים מרוצה של הונדה ג'אז 2007 ומעוניין להשתדרג להונדה ג'אז מהדגם החדש יותר.

הבנתי שעד 2010 האוטו שווק בארץ עם גיר רובוטי ומ2011 שווק עם גיר רציף בדומה לדגם הקודם (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה בנושא זה) ולכן אני מעוניין לקנות את הרכב משנת 2011.

מראש העדפתי לרכוש את הדגם הרגיל ולא ההיברידי, אך רוב ההצעות ביד 2 הם של רכבים מהדגם ההיברידי.

החשש שלי לגבי הדגם ההיברידי הוא לגבי נושא החלפת הסוללה. השאלות שלי הן אחרי כמה שנים/ק"מ נסועה צריך להחליף את הסוללה וכמה זה בערך אמור לעלות? האם יש בעיות ידועות עם הסוללה של ההונדה ג'אז ההיברידית?

אני מודע לכך שלהיברידית תא מטען קטן יותר. האם יש מינוסים נוספים לדגם ההיברידי?

בנוסף: לפי מחירון רכב יד 2 מחיר הדגם הרגיל משנת 2011 הוא קצת פחות מ-70k ואילו מחיר הדגם ההיברידי הוא 86k, אך רוב ההצעות של ההיברידיות ביד 2 הן באיזור ה-70k..מדוע הרכב נמכר בכזה פער גדול מהמחירון? אני יודע שבעבר ההיברידיות נמכרו כחדשות במחיר זול יותר מאשר הדגם הרגיל בגלל סיבות של מיסוי, אך עדיין הונדה ג'אז זה רכב שמהנסיון שלי שומר ערך ונמכר קרוב למחירון, והדגם הרגיל גם מוצע למכירה בערך ב-70k (מחיר המחירון שלו לפי יד2).

תודה רבה.

פורסם

לגבי הסוללה תצטרך להתקשר למוקד שירות של היבואן על מנת לברר כמה זמן משך הסוללה , אני יודע רק בוודאות שאין אפשרות להרחיב מעבר את האחריות בהונדה , וזה ממש ממש קריטי , אם הרכב נמצא לקראת סוף תקופת אחריות הסוללה .

פורסם

הי,

ביררתי ואחריות הסוללה בהונדה היא 5 שנים.

בנוסף, הם אמרו לי שאין לסוללה אורך חיים מסויים ואין צורך להחליפה לאחר למשל 7 שנים כפי שחשבתי. האם זה נכון? כי היה לי נדמה בשרכבים היברידיים יש צורך להחליף את הסוללה או חלק אחר במערכת ההיברידית אחרי תקופה מסויימת...אשמח להבהרה.

ואם כן צריך להחליף, כמה זה אמור לעלות בערך?

תודה.

פורסם

קרינה, כנס לאתר המשרד להגנת הסביבה וראה בדיקות שעשו להונדה ג'אז היברידית.

נמצאו ערכי קרינה מעל התקן המותר, להבדיל דרך אגב מהטויוטה פריוס, ששם ערכי הקרינה היו תקינים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אלו נתונים עובדתיים, שום מעשיות, מד הקרינה לא משקר. יש כאמור הבדלים בין הג׳אז לפריוס.

מדובר בנזק מצטבר ולא מיידי, לכן המשרד להגנת הסביבה המליץ לא לנסוע ברכב היברידי כגון הג׳אז מעל שעתיים ברציפות, מדי יום.

לנהגי מוניות למשל מדובר ממש בסכנה בריאותית לנהוג על רכב כמו הג׳אז.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...