Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעברי חציה בכיכרות זה אחד המקרים הכי קלאסיים של תאונת אי שמירת מרחק מאחור.

בגלל זה מומלץ להסתכל שאין רכב שנוסע אליך צמוד לתחת (מה שקורה בכיכרות בדרך כלל) ואם יש מומלץ לא לעצור בפתע אלא לזהות את הולך הרגל עוד לפני ההגעה למעבר החציה ולהתחיל להאט בעדינות, או במידה ואי אפשר,אישית , אני מעדיף שלא לעצור למרות שהחוק אומר אחרת , אני לא מעוניין בסיכוי לתאונה או שבזמן שהולך הרגל כבר החל את חציית המעבר יכנסו בי מאחורה ומההדף אני אפגע בו.

Miata ND2

פורסם

אם משהו נצמד, אני תמיד מגדיל מרחק מרכב שנמצא לפני. בצורה כזאת אני מונע סיטואציה של משהו פתאומי שעלול לקרות לפני ויגרום לרכב מאחור להכנס בי. בדרך כלל מי שנוסע אחריי מאוד מהר מבין את הרמז, מגדיל מרחק וזה מאפשר לי לחזור למרחק רגיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמובן שמתחשב גם במה שקורה מאחור.

תמיד מוודא מה הרגלי הנהיגה של הנהג שמאחוריי, אם אני רואה שבזמן עצירות הנהג פונה להתעסק בטלפון/ כל דבר אחר שאינו הכביש אז אני נזהר יותר. כלומר, אני מבצע בלימות והאצות מתונות יותר. וכמובן שאם יש הזדמנות, מעדיף לעבור לנתיב אחר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...