Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות רכב משפחתי שיהיה מספיק נוח למשפחה עם 3 ילדים (כסא תינוק אחד)

ושיהיה בעל צריכת דלק סבירה עד טובה.

התקציב הרצוי הוא עד 70000 ומספיק לג'טה 1600 2011

אני מתלבט אם להוסיף עוד כ 25000 ולהתכוונן על הגטה/אוקטביה עם מנוע TSI 1.4

או אפילו להתפנק ברכב מנהלים כגון טויוטה אוונסיס או מאזדה 6 2011

חשבתי אפילו לקפוץ עוד קצת במחיר ולבחון את הסקודה ראפיד שמוצעת כעת ב מוטודיל ב 103000

הנסועה שנתית שלי היא באזור ה 17000 קמ לשנה

מה לדעתכם הכיוון שאני צריך ללכת עליו ?

פורסם

הראפיד לא מתאימה למשפחה עם שלושה ילדים, המושב האחורי שלה צר מידי.

ג'טה ואוקטביה הן אופציות נהדרות, במיוחד בגרסת ה-1.4 ליטר. אבל שים לב שיש לא מעט רכבים שסבלנו מבעיות אמינות, בעיקר בשנתונים הראשונים שהם הרלוונטיים ביותר עבורך. ג'טה 1,600 סמ"ק פחות מומלצת - מנוע מיושן ולא חסכוני במיוחד.

השאלה היא למה ננעלת דווקא על הרכבים האלו? למה לא לחפש הונדה FRV - רכב מעט נדיר אבל נהדר למשפחה עם שלושה ילדים.

אפשר גם לנסות ולמצוא טויוטה ורסו מהשנתונים המוקדמים. גם רנו פלואנס 2.0 ליטרים תוכל להתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לגבי יונדאי i30 סטיישן או פורד פוקוס סטיישן?

נכון שהספסל האחורי שלהן לא מהרחבים. אבל שני ילדים ותינוק יכנסו. ובחלוף הזמן תסיים עם הכיסא. אומנם נילדים יגדלו אבל היעדר הכיסא משמעותי יותר.

בסופו של דבר עם ילדים יותר חשוב תא המטען וכאן הסטיישן מנצחות.

לשתיהן גרסאות ידניות במחירים טובים. שתיהן מוצעות לעיתים במבצעי ליסינג אפס ק"מ. אם כוונתך להחזיק זמן ממושך אולי שווה לקנות ליסינג אפס ק"מ.

וגם משומשות קיימות בשפע.

פורסם

אם אתה מחפש רכב פשוט,מאובזר,מתאים לצרכיך ושעומד בתקציב ,בדוק בחברות הליסינג לגבי I30 2011 גרסה רגילה/סטיישן.

גם קאיה סיד סטיישן באה בחשבון.

לדעתי ,הבגאז' של ההאצ'בק (לא סטיישן) מספיק אלא אם אתם זקוקים לתא מטען גדול עוד יותר (מעבר למה שה 30 הסטנדרטית לא סטיישן מציעה).

לא מציע לך להיכנס להרפתקאות עם רכבי ה VAG שחשבת עליהם ולדעתי,רכב מנהלים זה פינוק,שעלול לעלות ביוקר מבחינה של תחזוקה, שבסופו של יום תהיה יקרה יעותר מרכב פשוט וסטנדרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקטביה תהיה בחירה טובה, אם כי פורד פוקוס סטיישן יותר אמינה.

מניסיון הפורד לא מאכזבת, רכב טוב ואמין, אולי קצת פחות מרווח אבל ל-3 ילדודס שמתוכם כסא אחד, לא אמורה להיות בעיה.

לגבי i30, לא מכיר את הרכב. הג'טה קצת בעייתית למשפחה גדולה, מושב אחורי נותן תחושה של מרווח אבל הוא לא נוח וגם הרכב לא חסכוני בקטגוריה שלו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תודה לכל המגיבים.

לא חיפשתי מכוניות עם 7 מושבים כי לא ראיתי צורך.

חשבתי על רכבים עם מנוע TSI בגלל החסכוניות שלהם.

כמו שציינתי - חשובה לי גם צריכת דלק מעבר לנוחיות מאחורה

רוב הנסיעות שלי הן עבודה-בית-עבודה.

ראיתי שלראפיד יש תא מטען מכובד לכן שקלתי גם אותה.

האם כל ההצעות שהוצעו כגון I30 והפוקוס ייתנו צריכת דלק סבירה ?

מה דעתכם על הונדה סיוויק 2011 ?

עוד הצעות ? משהו אולי מחוץ לקופסא :?:

פורסם

בדקתי בשנה שעברה: בפוקוס סטיישן ובג'טה השלושה שלי לא נכנסו בנוח (הסוס הגדול היה בן 14, הקטנה בת 8)

המושב האחורי המרווח ביותר היה בקורולה.

לקחתי קורולה 2010 מליסינג, בתקציב שלך אולי יכנס כבר 2011. אני ממשיך להיות מופתע לטובה מהאוטו כבר 33 אלף ק"מ.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

ההונדה סיוויק צרה. אני ממליץ לך ללכת למגרש מכוניות עם מטר או עם הילדים ולמדוד מכוניות שונות. אתה תופתע מהתוצאות.

אם תחפש פה טוב יש פה שרשור של מישהו שעשה את העבודה הזו.

• תוכן חדש...