Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, למה אתה בכלל מתייעץ איתנו אם אתה עושה מה בראש שלך? :roll:

רק בריאות.

הוא לא עושה מה שבראש שלו אלא מקשיב ליעוץ שקיבל מנציג של טויוטה.

פורסם

[QUOTE=Dan-idin;4733666]הוא לא עושהמה שבראש שלו אלא מקשיב ליעוץ שקיבל מנציג של טויוטה.[/QUOTE]

אני ממש לא עושה מה שבראש שלי , הפורום הזה זה לא מוסך ולא אנשי טויוטה אם כלהכבוד לך איתמר הגדול.

לקח לי כמעט שנה להחליט האם להחליף שמן גיר בכלל או לא להחליף , אחרי יעוץ עם 2 מוסכי מורשים, ועוד הבאתי אתהאיש שירות ל טויוטה ארצי בטענה שחברי הפורום כאן אמרו לי שזה מהקלאץ' שלא הותקן כראוי, קבעתי אתו ובאתי למוסך מורשההוא הביא אתו מכונאי של המוסך ושנהם קבעו שאין מה לעשות וזה לא מהקלאץ , והאיש שירותשל טויוטה ארצי כן המליץ לי על התוסף ואמר לי שזה משהומיוחד שיש להם וזה רק יכול לעזור ולא להרוס, עדיין הייתי סקפטי ושאלתי כמהמהעובדים שם האם הם נתקלו בבעיה כזו ושזה עזר אמרו לי שכן, ולכן עשיתי את זהלאחר שנסעתי עם זה ככה כמעט שנה , אז עם כל הכבוד לך איתמר היקר אל תוציא דבריםסתם מהפה,אתה לא איזה מוסכניק ואיש טויוטה דגול עם כל הכבוד ליאריס שאתה מחזיק, תן לאנשים את הכבוד המגיע להם.

פורסם

דן לשאלתך אני טיפש שלא דרשתי ולקחתי את התוסף איתי, אני רק ראיתי איך זה נראה ,כמו פחית קטנה כזאת והיא עלתה 400 שקל.

,

פורסם
דן לשאלתך אני טיפש שלא דרשתי ולקחתי את התוסף איתי, אני רק ראיתי איך זה נראה ,כמו פחית קטנה כזאת והיא עלתה 400 שקל.

,

למה טיפש? אם שלמת על זה אז זה אולי רשום בחשבונית ואתה גם יכול להתקשר למוסך ולשאול.
פורסם

heziavi (וגם למעשה מופנה לכל אחד משלל היוזרים שפתחת), בזאת סיימתי לייעץ לך. בפרק הזמן הלא-מאוד-ארוך שאתה נמצא כאן אנשים רושמים לך שחור על גבי HTML כל מיני עצות לקורולה-לימון שרכשת ואתה הולך עם הראש בקיר.

אתה לא מבין גדול (ולמען האמת נראה לי כאחד שלא מבין כלל) ועושה כל מיני קיצורי דרך ומחפש את הפתרונות הזולים. שום תוסף קסמים לא יפתור בעייה של סינכרונים שחוקים, גם לא תוסף שעולה 400 שקל. נראה אותך מוצא מסמך יצרן שממליץ על זה, לא איזה "מישהו מטויוטה" :roll:

בזאת סיימתי את ההתכתובת איתך. אתה מוזמן להמשיך ולהיעזר בשירות הניתן על ידי חברי הפורום רק שכדאי גם להקשיב לעצות שנותנים לך, כי אם אין לך כוונה כזו תחסוך לך ולנו זמן מבוזבז.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני רוצה לשאול אותך איתמר (בעקבות ההודעה הנעלבתי שלך), נניח שהיה לך רכב עם תקלה שהתיקון הרשמי שלה היה אלפי שקלים.

במוסך של המורשה של הרכב כבר נתקלו סביר להניח בבעיה כזו כמה פעמים, מציעים לך תוסף כלשהו שעלול להפחית את התופעה לרמה שאפשר לחיות איתה אפילו לזמן רב וזה הימור של כמה מאות שקלים.

עכשיו מייעצים לך כל מיני חבריה ומקורבים שלך, שאין להם רכב כמו שלך ושום ניסיון ספיציפי עם תקלה שכזאת, שזה סתם תוסף שקר וחבל על הזמן ועדיך שץשקיע אלפי שקלים לסגור את הסיפור.

מה אתה....היית עושה ולמי מקשיב?

פורסם

חזי, למען הדורות הבאים שיתקלו בתקלה, האם הקרבה של 400 מרשרשים על מזבח אלוהי התוספים פתרה את התקלה?

יום טוב גם לך

פורסם

תוספים לפעמים עושים עבודה לא רעה במקומות שכולם היו פה ספקטיים או ציניקנים חסרי ניסיון כמוך.

יש לי מקרים של רעשי נקישות ממרסיי דיזל או זיהום אויר גבוה בכמה דגמים ואני משתמש בתוסף יעודי לטיפול בעניין וזה פותר לי 75% מהמקרים ואלו שלא פתר אז זה הולך לכוון של החלפה או שיפוץ מרססים באלפי שקלים.

אם זה היה הרכב שלך לא היית חושב פעמים ומבקש את התוסף.

פורסם

עברו יומיים מהתוסף ואני רוצה להגיד לך קודם כל שזה הקטין את החריקה בהרבה , ובהרבה מקרים שזה מגיע לרביעי זה עובר חלק, אני מאמין שעם הזמן זה ילך וישתפר , אין לי כרגע 6000 שקל לשיפוץ גיר, עדיף לי להוציא כמה מאות שקלים שאולי יאריכו לי את חיי הגיר עוד כמה שנים, הרי בינינו הרכב הזה עוד 4 5 שנים לא יהיה שווה כלום ואם זה יחזיק לי כמה שנים ככה אגיד תודה לאל, אני שלם עם מה שעשיתי וזה אחרי הרבה זמן התייעצות עם הרבה גורמים , אני אחכה עוד כמה ימים ואעדכן שוב , וגם אולי ארשום את סוג התוסף

פורסם
אני רוצה לשאול אותך איתמר (בעקבות ההודעה הנעלבתי שלך), נניח שהיה לך רכב עם תקלה שהתיקון הרשמי שלה היה אלפי שקלים.

במוסך של המורשה של הרכב כבר נתקלו סביר להניח בבעיה כזו כמה פעמים, מציעים לך תוסף כלשהו שעלול להפחית את התופעה לרמה שאפשר לחיות איתה אפילו לזמן רב וזה הימור של כמה מאות שקלים.

עכשיו מייעצים לך כל מיני חבריה ומקורבים שלך, שאין להם רכב כמו שלך ושום ניסיון ספיציפי עם תקלה שכזאת, שזה סתם תוסף שקר וחבל על הזמן ועדיך שץשקיע אלפי שקלים לסגור את הסיפור.

מה אתה....היית עושה ולמי מקשיב?

עזוב אל תתעסק עם זה , גדולים ממך לא הצליחו.

פורסם (נערך)
עברו יומיים מהתוסף ואני רוצה להגיד לך קודם כל שזה הקטין את החריקה בהרבה , ובהרבה מקרים שזה מגיע לרביעי זה עובר חלק, אני מאמין שעם הזמן זה ילך וישתפר , אין לי כרגע 6000 שקל לשיפוץ גיר, עדיף לי להוציא כמה מאות שקלים שאולי יאריכו לי את חיי הגיר עוד כמה שנים, הרי בינינו הרכב הזה עוד 4 5 שנים לא יהיה שווה כלום ואם זה יחזיק לי כמה שנים ככה אגיד תודה לאל, אני שלם עם מה שעשיתי וזה אחרי הרבה זמן התייעצות עם הרבה גורמים , אני אחכה עוד כמה ימים ואעדכן שוב , וגם אולי ארשום את סוג התוסף

אני אשמח מאוד אם תמשיך לעדכן,

למרות שההודעה הקודמת שלי משדרת סקפטיות, באותה הודעה אני מוריד את הכובע ומתכונן לאכול אותו מלוא הפה.

אני אשמח מאוד ללמוד שישנם פתרונות קסם שכאלה שגם עובדים לאורך זמן.

צר לי רק שלא נסעת קצת אחרי החלפת השמן וללא התוסף, על מנת שתהיה הזדמנות אמיתית לאמוד את איכותו של התוסף. הרי ברור לכולנו שהשיפור המועט שאתה מרגיש יכול לנבוע מהחלפת השמן בלבד.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

בעניין דומה,ספורטאזים מהשנים 95-96 סבלו משחיקת דסקיות הlsd בדיפרנציאל אחורי.מילא שהlsd לא תיפקד (את זה לא הרגישו 98% מבעלי הספורטאז )אבל נוצרו רעשים לא נעימים מהסרן האחורי.כל עוד הרכב היה באחריות היבואן החליף דיסקיות.

כשנגמרה האחריות והתברר ללקוחות מה מחיר החלפת הדסקיות היו בעלי מוסכים שכמעט קיבלו מכות מהלקוחות )-:

ואז אחד ממנהלי העבודה ניסה להכניס שמן ממסרה של bg עם תוסף המתאים ל lsd.

הפלא ופלא הרעשים נעלמו כמעט כליל.

אז לפעמים יש תרופות קסם.

פורסם

ועוד פתרון פרהיסטורי,באלפא סודים שהיינו משתעשעים איתן תמיד הייתה חריקה בסנכרון של הילוך שני.

כשפז הוציאו לשוק את שמן הממסרה פזגיר 4 שמיועד לסובארו ניסינו את השמן בממסרות בעייתיות ובחלקן בעיית הסנכרון הוקטנה ולעיתים נעלמה,למרות שצמיגות הפזגיר שונה ממפרט היצרן.

שמן נחשים ? תפילה לרבנים ?

מרכיבי השמן ממסרה מסובכים והפתרון נמצא אצל מהנדסי השמנים,היה אז מהנדס שמנים בשם אהוד אסטרכן שהיה מקבל פניות יומיומיות ליעוץ(מי חלם על אינטרנט...)

ובזאת תמה פינת ההסטוריה.

פורסם
אני אשמח מאוד אם תמשיך לעדכן,

למרות שההודעה הקודמת שלי משדרת סקפטיות, באותה הודעה אני מוריד את הכובע ומתכונן לאכול אותו מלוא הפה.

אני אשמח מאוד ללמוד שישנם פתרונות קסם שכאלה שגם עובדים לאורך זמן.

צר לי רק שלא נסעת קצת אחרי החלפת השמן וללא התוסף, על מנת שתהיה הזדמנות אמיתית לאמוד את איכותו של התוסף. הרי ברור לכולנו שהשיפור המועט שאתה מרגיש יכול לנבוע מהחלפת השמן בלבד.

תראה אני שאלתי את העובד שהחליף לי את השמן , איך השמן היה ? אז הוא אמר לי ככה ככה באמצע כזה , אז אני לא יודע זה מה שהציעו לי בטויוטה גם מנהלי העבודה וגם איש שירות של טויוטה ואני מקווה מאוד שזה יעזור לטווח הרחוק , כסף לשפץ גיר ולהחליף אין לי כרגע ואני ממש לא מעוניין..

• תוכן חדש...