Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לרכוש פיקנטו או I10 (עדיפות ל I10) אוטומטיות 1.2L והתקציב שלי הוא 70K ש"ח (כולל אגרת רישוי חיישני רוורס וכד').

ראיתי שבאתר מוטודיל http://www.motodeal.co.il/deals/7/ יש קופון לרכישת פיקנטו בתקציב המתאים לי.

עלות הקופון היא 250 ש"ח. השאלה היא למה לשלם למתווך שאפשר להגיע ישירות לחברת הליסינג ולרכוש ממנה.

יש לי מספר שאלות:

* האם אתם מכירים חברות ליסינג ספציפיות מוכרות את הדגמים האלו עם 0 ק"מ?

* האם ניתן להשיג הנחה דומה (כ- 10K ש"ח) אצל היבואן הרשמי?

* האם ניתן לדעת איכשהו ע"פ הרשום ברשיון הרכב כמה זמן הרכב עמד אצל חברת הליסינג?

* האם בקנייה מליסינג האחריות היא אחריות מלאה של היבואן?

תודה מראש

פורסם

ובכל זאת. לשאלותי האחרות ...

* האם אתם מכירים חברות ליסינג ספציפיות מוכרות את הדגמים האלו עם 0 ק"מ?

* האם ניתן להשיג הנחה דומה (כ- 10K ש"ח) אצל היבואן הרשמי?

פורסם

1. לא.. תעשה קצת טלפונים ותגלה דיי מהר.

2. אין סיכוי

3. לא

לדעתי עדיין טעות לקנות רכב זה מליסינג (מתייחס לפיקנטו) ההנחה לא מספיק גבוהה ומגולמת בירידת הערך של יד שניה מליסינג.

תגרד עוד 10k אפילו בהלוואה ותקנה חדש מהסוכנות מאובזר קומפלט (כולל המולטימדיה)

פורסם

כן. תסתכל על רישיון הרכב, כתוב שם מתי הרכב עלה לכביש, כלומר מתי רכשה אותו חברת הליסינג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1. ל

לדעתי עדיין טעות לקנות רכב זה מליסינג (מתייחס לפיקנטו) ההנחה לא מספיק גבוהה ומגולמת בירידת הערך של יד שניה מליסינג.

תגרד עוד 10k אפילו בהלוואה ותקנה חדש מהסוכנות מאובזר קומפלט (כולל המולטימדיה)

לא מובן לי למה זה לא משתלם בעיניך.

א. 10K זה המון כסף. הרכב ביד 1 מליסינג יכול גם להיות הדגם המאובזר (אחותי קנתה אחת כזו מאובזרת מהשכרה).

ב. על 10K שמגרדים משלמים גם ריבית - או לחילופין, לא מקבלים תמורה שהיית מקבל אם היית משקיע אותם במקום אחר - זה גם כסף.

ג. כשאתה בא למכור אוטו פרטי בן 3-4, יש בלי סוף רכבים במגרשים והם נמכרים במחירים נמוכים בהרבה ממחירים של רכב פרטי, ככה שבכל מקרה אתה צריך להוריד 10-15% ביום המכירה, לא משנה מה! כבר אין יותר רכבים שנחטפים מהר, כשיש אלטרנטיבות זולות במגרשי הליסינג.

ד. קנית בזול, תמכור בזול.

פורסם (נערך)

אז ככה.. בתור בעלים חדש של פיקנטו אני בחרתי לקנות מהסוכנות מכמה סיבות..

א. נכון שאתה יכול לקנות גם את המאובזר מליסינג אבל זה כבר עולה יותר וההפרש מצתמצם.

ב. אנחנו כרגע בסביבת ריביות נמוכה מאוד.. לי היה חלק גדול מהכסף במזומן. הציעו לי 100 אחוז מימון בסוכנות בריבית מצחיקה ובפריסה ארוכה ויצאתי מהנחה שאם אני אצתרך כסף זמין למשהו אחר אצתרך לקחת הלוואה בתנאים פחות טובים משמעותית. אז שמרתי את הכסף אצלי ולקחתי את המימון.

ג. צודק, לכן בתור קונה אעדיף רכב שמור מיד פרטית מאשר רכב שמנסה למכור לי איזה סוחר ממולח. תמיד יש מי שירצה לקנות רכב שמור במיוחד ויהיה מוכן לשלם קצת יותר מאשר לקנות "מציאה" אבל כן מחירון כמעט לא קיים היום

ד. פה מסכים בעקרון.

עוד יתרון שחשבתי עליו...

לא בכל חברות הליסינג תקבל את אחריות היצרן המקורית.

בחלקן הגדול תקבל 3 שנים או 100K המוקדם מביניהם

כידוע בקיה אתה מקבל 3 שנים מלאות ועוד 4 נוספות על מנוע וגיר.

עריכה אחרונה על ידי ron5054
  • תוכן חדש...