Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקבל חוות דעתכם בנוגע לרכב חדש עבור אשתי.השימושים העיקריים שלו הם נסיעות בתוך העיר ובסופי שבוע ישמש כרכב משפחתי. אנו זוג פלוס שלושה ילדים.

אשתי מעוניינת בג'יפון ולא ברכב משפחתי סטנדרטי ולהלן האופציות שאשתי אהבה עד כה:

1. קיה סול הדגם החדש.

2. שברולט טראקס מנוע 1.4 טורבו

מבין השניים העליונים אני די חושש מהשרוורולט לכן נראה לי שאפסול אותו . בנוסף לקיה הצעתי לאשתי את ה סובארו xv אולם היא פסלה אותו כיוון שהוא נמוך מדי לטעמה ונראה בפנים כמו אוטו "זקן" עבור דגם חדש ביחס למתחרים. לחלופין הצעתי לה לרכוש רכב יד שנייה מסוג פורסטר שנת 2011,

אודה לעצתכם בנוגע לאופציות מעלה והאם כדאי להמתין לדגמים חדשים בשנה הבאה כמו מאזדה 3cx.

התקציב היו עד 130000.

הבהרות נוספות:

1. ההנהלה smily.gif סגורה על גיפון גבוה, לא רוצה לשמוע על סטיישן...

2. גילאי ילדים - 12,7,2

3. סוזוקי לא באה בחשבון בשל סעיף 1 וגם בגלל שהיא פשוט מכוערת

4. ההנהלה מייחסת חשיבות יתר איך שהאוטו נראה בפנים ובחוץ ואני ההפך מסתכל על הפרקטיות והאמינות ולכן מושך לכייון הסובארו..אולם באמת הוא דל ומשעמם משהו..אבל לטווח ארוך נראה לי שהוא האופציה העדיפה?

5. האם למי מכם יש מידע מתי המאזדה CX3 תשוחרר? נראה לי שזה יכול להיות רכב יפה ואמין....

פורסם

כמכונית סובארו XV מוצלח יותר מהטראקס ומהסול. אני מסכים איתך שהעיצוב שלו די משעמם ופשוט מבפנים, לי אישית זה לא מפריע ואני מעדיף רכב טוב על פני רכב מעוצב, אבל אולי זה רק אני.

הסול לדעתי יהיה קטן מידי למשפחה עם שלושה ילדים. מה גם שצריכת הדלק שלו מאוד לא מרשימה ונוחות הנסיעה בו בינונית מינוס. היתרונות שלו הם באבזור ובעיצוב, זה נכון.

הטראקס 1.4 טורבו קצת יותר מרווח אבל גם לדעתי קטן מידי למשפחה עם שלושה ילדים. גם הוא סובל מבעיית צריכת הדלק (כמו כל הרכבים שמצויידים במנוע ה-1.4 ליטר טורבו בנזין הזה) ויש גם את עניין הסחירות שנמצא בסימן שאלה לאור העובדה ששברולט קוריאה יוצאת כנראה מהשוק.

מאזדה CX3? לא בעתיד הקרוב. קודם צריכים לחשוף את הקונספט - עניין של כמה חודשים לפחות. אחר כך צריכים לחשוף את דגם הייצור הסדרתי - עוד חצי שנה עד שנה. אחר כך צריכים להתחיל את הייצור - עוד כמה חודשים. אחר כך צריכים להתחיל את השיווק בישראל - עוד כמה חודשים. אחר כך צריכים אשכרה להגיע רכבים ארצה - עוד חודשיים.

בקיצור, יש פה עניין של מינימום שנה. תחכה עד אז ופתאום יופיעו ג'יפונים חדשים אחרים של יצרנים אחרים, אין לזה סוף. זה כמו שתגיד שאתה לא רוצה לקנות אייפון 6 כי בעוד שנה יצא אייפון 6S.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי...

אז על מה אתה היית ממליץ בהתחשב בצרכים?

האם לדעתך סובארו פורסטר 2011 יד ראשונה יכול להוות פתרון "פשרה" טובה לרכב גבוה עם עיצוב פנימי אנמי?

מסכים איתך שנושא העיצוב אינו קריטי לנו כגברים..אבל קטונתי מלהתווכח עם "ההנהלה"....:-)

אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע

פורסם

מבין ה-2 כנראה הסול מנצחת.

אם מראה הוא הדבר החשוב ביותר - תבדקו את הרנו קפצ'ור.

כנראה היפה בסגמנט, גם אם על חשבון מקום ושימושיות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אוקיי...

אז על מה אתה היית ממליץ בהתחשב בצרכים?

האם לדעתך סובארו פורסטר 2011 יד ראשונה יכול להוות פתרון "פשרה" טובה לרכב גבוה עם עיצוב פנימי אנמי?

מסכים איתך שנושא העיצוב אינו קריטי לנו כגברים..אבל קטונתי מלהתווכח עם "ההנהלה"....:-)

אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע

אם זה הפורסטר "החדש" אז כן, אבל יש לו בדיוק את אותו עיצוב פנימי כמו ה-XV ככה שבעצם לא עשית כלום. מה שכן, הפורסטר הרבה יותר מרווח כך שהוא בהחלט יתאים למשפחה עם שלושה ילדים.

אופציה נוספת היא קיה סורנטו אורבן. חדש עולה משהו כמו 180 אלף ש"ח אבל משומש בן שנה וקצת כבר צריך להיכנס עם דחיקה קטנה לתקציב שלך. הוא גדול, מרווח, מעוצב יפה אבל - לא חסכוני בדלק.

אולי איזה מיצובישי אאוטלנדר "החדש" משומש? למרות שלדעתי גם הוא מכוער.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפורסטר הוא יותר מהכל : יותר מרווח יותר חזק בעל יכולת שטח הרבה יותר גבוה

או אולי הוא בכלל מסגמנט אחד גבוהה,

אם יש לכם חלום קצת לרדת לשטח הפורסטר הוא אחלה פתרון!

אבל בפנים הוא אנמי כמו הXV.

פורסם

לגבי הטראקס, אני ממליץ לך לעבור בסוכנות ולבדוק את המרווח במושב האחורי.

לטעמי הוא יחסית צפוף ואני לא בטוח שיהיה נוח לשלושה ילדים גדולים.

לגבי הסול, הצורה החדשה שלה נראית מעניינת ויותר נעימה מהדגם הקודם. עוד לא ראיתי במציאות.

פורסם

הייתי שוקל גם את הקשקאי המוצעת במחירי סוף עונה עקב החלפת הדגם המתקרבת.

הטראקס מבוססת על רצפת הסוניק וככזו היא די צפופה מאחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...