Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים לעבור דירה, ופתאום שמנו לב שיש מיליון ואחד גופים שצריך לעדכן אותם בכתובת החדשה:

בנקים, חברות תקשורת, חברות ביטוח, קופת חולים, חברות כרטיסי אשראי וכו וכו וכו......

האם יש דרך בה אפשר לעדכן את כל הגופים במרוכז ?

ראיתי שלדואר ישראל יש שירות כזה https://www.israelpost.co.il/mynewaddress.nsf/listmossad/1 אבל הרשימה שמופיעה באתר אינה מכילה את רוב הגופים שאיתם אנו בקשר - ולא מצאתי את הרשימה המלאה של הגופים שניתן לעדכן.

לגבי מכתבים וחבילות שיגיעו עם דואר ישראל - שירות דואר עוקב יוכל לתפוס

אבל מה עושים עם כל דברי הדואר שמגיעים דרך חברת מסר ? האם גם להם יש שירות דואר עוקב ?

פורסם

אני גם כמוך.

אני קראתי פה, ויש כאן המון מידע ודרכים נוחות לעשות זאת:

http://www.gofind.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אני לא טועה, לדואר ישראל עצמו ישנו שירות דואר עוקב בדיוק למקרים האלו.

מודיעים להם לפני המעבר, הם מנתבים לכתובת החדשה את כל מה שהגיע לכתובת הקודמת...

יאללה, צירפתי גם לינק (סיקרן אותי, גם אני לפני מעבר בקרוב)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

הפתרון של רשות הדואר הוא טוב למכתבים שמגיעים דרך רשות הדואר

היום חלק גדול מהדואר שמגיע אלינו (חשבונות...) מגיע דרך חברות מתחרות (כדוגמת מסר) שהן לא כלולות בשירות של דואר ישראל.

פורסם

דואר ישראל מספק את השרות חינם ל-4 חודשים, אבל מה שהם עשוים במציאות הוא לגבות ששים ומשהו ש"ח ולתת את השירות 10 חודשים. אחרי 10 חודשים הם מנסים למכור לך הארכה - אישית נפנפתי אותם לפני שבוע.

גופים ממשלתיים ועוד כמה אחרים (למשל קופת החולים) מתעדכנים מיידית עם שינוי הכתובת בתעודת הזהות.

באופן מעשי צריך קצת לכתת רגליים וטלפונים, אבל סה"כ חלק גדול מהשירותים הם כאלה שאתה מעביר ממילא (טלפון, גז, חשמל, טלויזיה), ולא צריך מאמץ מיוחד. לגופים אחרים - כגון חברות הסלולר, הבנק, חברות האשראי וכו' יש בדרך כלל שרות לקוחות יעיל ושיחת טלפון קצרה תעשה את העבודה.

הצרה האמיתית הן חברות הביטוח, ובמיוחד אגפי קופות הפנסיה, הגמל וההשתלמות: אלה דורשים להעביר להם טופס (או מכתב) עם הודעה על שינוי הכתובת, בצרוף צילום תעודת הזהות + הספח המעודכנים. מבחינתי המלחמה היתה די סיזיפית, עד שהתיאשתי ושלחתי להן הודעות שינוי (עם צילום ת.ז.) בדואר רשום. שים לב שאתה ואשתך צריכים לשנות את הכתובות בנפרד, אם כי לצורך החסכון אפשר לשלוח את ההודעות במעטפה אחת.

המלצתי:

הכן רשימה של כל החשבונות והגופים שאתם אתה מתכתב - הן מהדואר המגיע אליך והן מהתיקיות שאתה מחזיק (אני מקווה מאד שאתה מחזיק את כל דוחות הפנסיה\גמל\השתלמות וכו'). כאשר אתה מתאושש מסידור הדירה החדשה שב וכתוב לכל אחת מהן מכתב, צרף ציילום תעודות הזהות הרלונטיות, ושלח בדואר רשום. נכון שמדובר בעבודה לא קטנה, אבל מצד שני היא חיונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...