Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל הכבוד של מדריך!

לא הבנתי דבר אחד מה זה חתימה בספר הטיפולים האלקטרוני?

אתה חותם לעצמך במחשב, שתדע מתי עשית ומה עשית... בשביל הטיפול הבא :)

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

חייב לציין שהפוסט הזה עורר בי צורך ל"עשה זאת בעצמך"

אני את הטיפול הבא בעזרתו של

amsterdam אעשה לבד !

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם (נערך)

מצד אחד אהבתי שכתבת בדיוק אלו פעולות עשית בנושא ולא קראת לזה "טיפול" מצד שני אחותך בקשה טיפול ואת זה לא עשית

איפה הבדיקות הבטיחותיות ? זה יותר חשוב מכל החלקים שהחלפת

אני מקווה שאתה תשלח את אחותך עם הרכב לבדיקה של במוסך על מנת לבחון את המערכות הבטחותיות של הרכב ולא תסכן את אחותך ואת המשתמשים בדרך כי היא חושבת שעשית טיפול והכל בסדר עעד לפעם הבאה

ולא לשכוח בדיקת מפלס שמן גיר רק לאחר נסיעה של מספר דקות עם הרכב כדי להביא את הגיר לטמפ עבודה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
מצד אחד אהבתי שכתבת בדיוק אלו פעולות עשית בנושא ולא קראת לזה "טיפול" מצד שני אחותך בקשה טיפול ואת זה לא עשית

איפה הבדיקות הבטיחותיות ? זה יותר חשוב מכל החלקים שהחלפת

אני מקווה שאתה תשלח את אחותך עם הרכב לבדיקה של במוסך על מנת לבחון את המערכות הבטחותיות של הרכב ולא תסכן את אחותך ואת המשתמשים בדרך כי היא חושבת שעשית טיפול והכל בסדר עעד לפעם הבאה

ולא לשכוח בדיקת מפלס שמן גיר רק לאחר נסיעה של מספר דקות עם הרכב כדי להביא את הגיר לטמפ עבודה

"....בנוגע לבדיקת בלמים, אין לי מושג איך לעשות זאת (וגם לא רוצה לקחת אחריות במקרה שאני טועה), אז קבעתי לאחותי תור למוסך בשביל שייבדקו שם. בדקו והכל תקין.

שמן ישן עבר למיחזור...."

צודק, בנוגע לבדיקת מפלס שמן הגיר לאחר נסיעה. תודה.

חן

איפה הקאץ' ?

פורסם

גם עין חובבנית (כלומר לא בעל מקצוע) יכולה לעשות בדיקות בטיחות כמו שצריך, ואפילו טוב יותר מהמוסך. במקרה הנ"ל שים לב למה שחן כתב בהודעה 9, הוא יקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר מה אני אגיד לך "שמומחים" כאלו כבר ראיתי או שסתם ביזבזתי ארבע שנים לימודים ומבחנים כדי לקבל הסמכה

פורסם

איך אמר לי פעם לקוח מוואדי ג'וז ?

"בשביל לצבוע וולבו לא צריך לדעת שוודית, ובשביל לטפל במרצדס לא צריך לדעת גרמנית".

כל הכבוד על היוזמה, ובייחוד שלא נגעו במערכות בטיחותיות.

את זה משאירים למוסך מוסמך בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

"....בנוגע לבדיקת בלמים, אין לי מושג איך לעשות זאת (וגם לא רוצה לקחת אחריות במקרה שאני טועה), אז קבעתי לאחותי תור למוסך בשביל שייבדקו שם. בדקו והכל תקין.

שמן ישן עבר למיחזור...."

צודק, בנוגע לבדיקת מפלס שמן הגיר לאחר נסיעה. תודה.

זה לא רק בלמים זה גם היגוי צמיגים מתלים ודלק וכמובן גם ביקורת על מערכות כלליות כמו מע קירור מע פליטה מצב מרכב דלתות חגורות מכוונים נורות ואורות ועוד

מה לגבי נוזל בלמים ונוזל קירור אולי הגיע הזמן (דגש על הנוזל בלמים) ?

פורסם
זה לא רק בלמים זה גם היגוי צמיגים מתלים ודלק וכמובן גם ביקורת על מערכות כלליות כמו מע קירור מע פליטה מצב מרכב דלתות חגורות מכוונים נורות ואורות ועוד

מה לגבי נוזל בלמים ונוזל קירור אולי הגיע הזמן (דגש על הנוזל בלמים) ?

קיבלתי והפנמתי.

בבדיקה של הרכב התקיימו בדיקות כלליות לכל המערכות ולא רק בדיקת בלמים.

אך טוב שהזכרת זאת לכל, מכיוון שזהו דבר מאוד חשוב וחבל שלא הזכרתי זאת בהודעה הראשונית.

תודה!

חן

איפה הקאץ' ?

פורסם
כל הכבוד על השיתוף! דרך אגב איפה אתם מוסרים שמן למיחזור?

בכל מוסך ישנם מיכלים שבהם אוגרים את השמן המשומש וממחזרים אותו.

עד כה לא נתקלתי בסירוב של אף מוסך לקבל שמן משומש.

חן

איפה הקאץ' ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי בספר רכב של יונדאי גטס שצריך להביא את המנוע לטמפרטורת עבודה, לכבות את המנוע ואז לבצע את החלפת השמן והמסנן.

האם פעולת החימום לא גורמת לאי ריקון מלא של השמן (מכיון שהוא מפוזר בכל חלקי בלוק המנוע)?

• תוכן חדש...