Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון המזגן שלי בניסן אלמרה 2002 החל לעבוד למקוטעין.ביום ראשון נכנסתי לבדיקה אצל בעל מקצוע אקראי המטפל במיזוג אוויר לרכב בתלפיות בירושלים.לאחר שבדק את הגז,ביצע בדיקה של הפיוזים וכו׳ קבע שאין חיבור חשמל למפוח,להבנתו נאמר לי שהלך התרמוסטט של המזגן וכי אפשר להרכיב טרמוסתת חיצוני או להזמין מקורי וזה עשוי להמשך כמה שעות.בחרתי לוותר על הטיפול לפני ברור מעמיק.

תוך כדי נסיעה חזור הרכב התחיל לרעוד וחום המנוע עלה כמובן שעצרתי בצד וכו׳ הזמנתי שגריר שניתק לי את התרמוסטט של המנוע ובעקבותיו חזר המזגן לעבוד כבראשונה.

האם לדעתכם בעל העסק התרשל באבחנה?

• ספונסר פורום
פורסם

משהו בסיפור שלך לא מסתדר. מה הקשר בין המפוח של המזגן, לטרמוסטט של המזגן לטרמוסטט של המנוע?

טרמוסטט לא תקין של מזגן לא יגרום לחימום יתר של המנוע ונתק בחיבור החשמל למפוח לא קשור לאף אחד מהטרמוסטטים.

פורסם

אתמול נסעתי בכביש ולפתע עלה לי החום מנוע ברכב והחל לרעוד, לאחר שעצרתי בצד והזמנתי שגריר התברר שהתרמוסטט הלך, נכנסתי למוסך קרוב (שהומלץ לי ע״י מכר) ששם לי תרמוסטט חדש, שמתי לב שהוא שם נוזל קרור של פרסון צהוב.לאחר שקראתי קצת הבנתי שעדיף נוזל קירור של החברה.

האם עליי לפנות למוסך מורשה להחליף את נוזל הקירור לייעודי ע״י היבואן או שלא קריטי?

לתשובתכם המהירה אודה,תודה.

פורסם

התברר שהבעיה של המזגן היתה שהמנוע התחמם עקב טרמוסטט תקול,(מיד לאחר ניתוק התרמוסטט של המנוע! המנוע ובעקבותיו המזגן חזרו לעבוד מעולה)

המזגנאי אמר לי שהבעיה בטרמוסטט של המזגן שגורמת שלא תהיה אספקת חשמל למזגן..

שאלתי היא האם חמום המנוע גורם שלא תהיה אספקה של חשמל למזגן והאבחנה שלו היתה הגיונית רק הוא חשב שזה בגלל טרמוסטט של מזגן תקול או שפשוט הוא נסה להפיל אותי עם החלפה מיותרת?

פורסם

שמע, נסעת למזגניסט, הוא מכיר יודע ומתמקד במערכת המיזוג, הוא לא בהכרח מכונאי.

בלא מעט רכבים כאשר חום המנוע עולה יותר מידי, המדחס מזגן מנותק אוטומטית על מנת להוריד עומס מהמנוע. לפי מה שאתה מתאר גם ברכבך יש מנגנון ניתוק כזה, המזגן הפסיק לעבוד בעקבות חימום יתר של המנוע (מכל סיבה שהיא).

טיפלת בבעיית החימום -> המזגן חזר לעבוד כשורה.

לדעתי - שים נוזל קירור איכותי, או ייעודי אותו היבואן ממליץ. לא מתפשרים בנושא הזה, לא כדאי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שמע, נסעת למזגניסט, הוא מכיר יודע ומתמקד במערכת המיזוג, הוא לא בהכרח מכונאי.

בלא מעט רכבים כאשר חום המנוע עולה יותר מידי, המדחס מזגן מנותק אוטומטית על מנת להוריד עומס מהמנוע. לפי מה שאתה מתאר גם ברכבך יש מנגנון ניתוק כזה, המזגן הפסיק לעבוד בעקבות חימום יתר של המנוע (מכל סיבה שהיא).

טיפלת בבעיית החימום -> המזגן חזר לעבוד כשורה.

לדעתי - שים נוזל קירור איכותי, או ייעודי אותו היבואן ממליץ. לא מתפשרים בנושא הזה, לא כדאי.

זו זו התמונה של הנוזל ששמו לי,הוא מספיק איכותי?

image.jpg

פורסם

הרבה כאן בפורום מאמינים שהוא טוב.

לדעתי האישית הוא זבל, אבל אני עוד כואב אחרי טיפול ראש מנוע (שעוד נמשך) שבהיעדר סיבה אחרת הנראית לעין, נגרם כולו מהנוזל הזה, האבנית שיצר במערכת והאיכול בראש המנוע.

אם המערכת שלך תקינה ואין איבוד נוזל קירור, לדעתי שווה את ההשקעה בנוזל איכותי או אף מקורי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• ספונסר פורום
פורסם

נוזל הקירור הזה נחשב לסביר מאוד. במידה וניקזו את כל הנוזל שהיה במערכת הקירור וביצעו החלפה מלאה לא צריכה להיות לך בעיה.

אם אתה רוצה להיות בטוח לחלוטין, חפש את נוזל הקירור המקורי של ניסאן. אפשר להשיג אותו במוסכים המורשים של ניסאן או בחלק מחנויות החלפים.

פורסם

שמע חביבי אין טרמוסטט מזגן בדגם הזה ובעיה אצלך זה שמנוע מתחמםוהמזגן לא נכנס לעבודה (מחשב ההזרקה מונע את הפעולת המדחס)

מציע לך הצעה תהיה שווה לך כסף ומניעת נזקים שתכנס למוסך שמכיר את הדגם לצורך אבחון יותר רציני לבעיות שיש לך ברכב

השערה שלי שהרדיאטור שלך סתום חלקית

פורסם
שמע חביבי אין טרמוסטט מזגן בדגם הזה ובעיה אצלך זה שמנוע מתחמםוהמזגן לא נכנס לעבודה (מחשב ההזרקה מונע את הפעולת המדחס)

מציע לך הצעה תהיה שווה לך כסף ומניעת נזקים שתכנס למוסך שמכיר את הדגם לצורך אבחון יותר רציני לבעיות שיש לך ברכב

השערה שלי שהרדיאטור שלך סתום חלקית

קודם כל תודה.

רדיאטור סתום חלקית אמור לגרום שהתרמוסטט מנוע שלי ילך?אחרי שהחליפו לי תרמוסטט מנוע הכל עבד כשורה.

פורסם

עובד מעולה אפפעם לא עובר את החצי.הרכב שמור מאד ומטופל במורשה.

אגב,צלצלתי למוסך המטפל ואמרו לי שגם הם משתמשים בנוזל תחליפי...

• תוכן חדש...