Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הפריויה שברשותי דורשת טיפול רציני.

לאור השימוש המועט שלי ברכב, אני מתלבט האם למכור אותו לברזל או לנסות ולתקן.

אני מאוכזב מההכרות של מוסכי היבואן פרטוש + פריים מוטורס עם הדגם הספציפי.

אני יודע שהדגם הנ"ל לא נפוץ וכן לרוב גילה אמינות, ולכן יש קושי למצוא מוסך עם ההכרות הנדרשת.

לכן אני פונה אליכם :lol:

אני גם מתלבט אם להיכנס לנושא כתחביב, אבל זה נושא לשרשור אחר...

תודה למגיבים

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

מדובר ברכב 93 יד ראשונה, 7 מקומות (מזגן מפוצל וכיסאות מרכזיים מסתובבים)

הכל התחיל מבעיות הנעה (סטרטר)

פניתי לחשמלאי רכב, הוחלף מצבר ושופץ הסטרטר.

הבעיה חזרה (נשמע כמו בעיית סלנואיד שלא משתלב) אבל גם ניסיונות להחליף לסטרטר אחר לא הועילו.

נבחנה במוסך האפשרות שיש בעיה ב fly wheel (הסטרטר יושב מתחת למנוע) אבל במוסך טענו שזו בעיית סלונואיד.

גררתי את הרכב חזרה הביתה.

לאחר אי אילו בדיקות בדקתי שמן ישירות במנוע (יש מאגר שמן מלפנים, וניתן לבדוק ישירות במנוע מתחת למושב הנהג)

גיליתי שהשמן לבן... (או בשפת העם "טחינה").

חשוב לציין שלפני חודש הרכב עבר טסט וטיפול שנתי ומאז נסע אולי 20 ק"מ, בטיפול דיווחתי על עשן שיוצא מהמנוע, במוסך טענו שזה מעט שמן שנזל על האגזוז...

היום גם גיליתי שרכבים כאלו נמכרים (במקרה הטוב) באלפים בודדים של שקלים, כך שאופציית הברזל כבר לא נראית כל כך רחוקה :-(

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

אז נראה שיש לך שתי בעיות, טחינה ובעיית התנעה. מוסך אין לי להמליץ אבל במקומך הייתי מבקש מהמנהלים לשנות את הנושא כדי ש"אנשי מרכז הארץ" גם כן יחשפו להודעה וינסו לעזור לך.

• תוכן חדש...